Ktorá slovenská herečka je najkrajšia?
Dievčatá, tak ma včera napadlo že ktorá herečka z našich SK je najkrajšia....aj zo zahraničných....
Tak dajte ...ale len jednu SK a jednu zahraničnú...
Mne sa z našich páči najviac Zdena Studenkova je to taká dáma...pripomína mi moju babku.
A zo zahraničných Margot Robie .....to je tá vo hraje v Jednotke samovrahov Harley Queen
mne sa páči aj Selena Gomez 🥰
@marfikchov A ona kde hraje? Lebo vôbec netuším
@vanda323 Šťastný Nový rok
@marfikchov Už som našla, ale ano je veľmi pekná
@marfikchov no to je nádherná žena veru!
Zrela nie stara generacia Milka Vasaryova bola krasna zena dnes uzasna dama. Za mladu vlnu Kristina Svarinska zahranicie stara generacia jednoznacne Angelika- neviem ako sa vola a Mila Kunis.
@vanda323 treba zadať mena do Google a tam ukáže v akých filmoch hrajú
Ona napr v Meg, xxx, the doorman...
On lorelaine, 13 hours, halo, criminal squad
@vanda323 ona hraje vo veľmi veľa serialov a filmov. Niektoré aj produkuje. Aj by som to vypísala, ale to by trvalo asi hodinu. Ale napr. seriál Iba vraždy v budove, Kúzelníci z Wawerly, Susedia na odstrel, Ja zloduch, Popoluška v Monte Carle, Program na ochranu princezien, Susedia na odstrel 2 ale aj dabingovala Hotel Transylvánia... Hlavne v puberte veľmi veľa hrala.
Táňa Pauhofová a Jennifer Aniston
Zuzana Norisova a Natalia Oreiro
Gabrela Marcinková a Salma Hayek, Jenifer Aniston
@luccija Natalia Germani, mala som česť si s ňou zahrať, v septembri bude film v kinách

Mne sa páči Gabika Marcinkova, Kristína Svarinska, plus asi všetky herečky z Druhej Šance 😊 a zo zahraničných je moja topka Evangeline Lilly a Kate Beckinsale…