Ktorá slovenská herečka je najkrajšia?
Dievčatá, tak ma včera napadlo že ktorá herečka z našich SK je najkrajšia....aj zo zahraničných....
Tak dajte ...ale len jednu SK a jednu zahraničnú...
Mne sa z našich páči najviac Zdena Studenkova je to taká dáma...pripomína mi moju babku.
A zo zahraničných Margot Robie .....to je tá vo hraje v Jednotke samovrahov Harley Queen
@vanda323 zahraničné Gal Gadot. Slovenská asi Marcinková. S takých starších Meryl Streep. Ale hlavné je, aby tá herečka alebo herec pasovali do tej role, aby to bolo perfektne zahraté. Z hercov Tom Hanks.
Zo slovenskych hereciek K. Svarinska... Inak SK scenu velmi nesledujem. A zo zahranicnych som v istych etapach obdivovala krasu divokeho anjela Natalie Oreiro, mladucku Gabrielu Spanic (este pred plastikami), Mischu Barton v case, ked bola este nastka a hrala v O.C., Britney Spears na zaciatku a vrchole kariery a v neposlednom rade Selenu Gomez (prenadherna zena!!! Skoda ale ze v poslednej dobe vidno na nej podpis plastickych operacii, ktore na tej jej jedinecnej krase len ubrali)... A klasicke krasky su este Angelina Jolie a Jessica Alba.
@0silvia0 kdežeeee, ale dva roky dozadu sa v mojom okolí točil film a hľadali ľudí do komparzu, išli sme tam kvôli deťom, ale vraj ak by boli deti v scéne tak by museli byť s rodičmi, tak sme sa mali registrovať aj my. Hneď na to mi dali improvizačne zahrať scénku a režisérka Nvotova si ma vybrala ako úradníčku na obecnom úrade. Sama som zvedavá, či to nakoniec nevystrihli 🤣 Tak ale do kina sa teším.
@vanda323 velmi telku nepozerám, takže nemám prehlad.. ale aj ked sa mi ako herecka nepaci, ani ako neherecka :D moje ucho vzdy spozornie, ked pocujem hlas Kristíny Svarinskej. Proste je pre mna niecim magicky 🙂))
a teraz si spominam, ze davno som si hovorila, ze Táňa Pauhofová je pekná 🙂 A zo zahraničných Sophie Rundle.
@vanda323 Mne sa tiez pacila Studenkova za mlada. Emilia Vasariova je tiez krsna, tiez ta co hrala Arabelu alebo popolusku. Teraz slovensku scenu uz nesledujem. A tiez som obdivovala krasu Vejmelkovej.
Zahranicne - To sa neda ani naj 3 vybrat... tak vela ich je... Gal Gadot, Marilyn Monroe, Sophia Loren, Kim Basinger, Michelle Pfeiffer, Kelly Grace, Priyanka Chopra, Raquel Welch, Megan Fox, Angelina Jolie, Pamela Anderson
Za mlada najkrajsia herecka Eva Vemelkova.
@marfikchov jeej super, a ako sa vola film?
Ked jednu tak vyberam… Antonia Liskova a greta ferro. Ale je ich mnoho mnoho
@0silvia0 Svetlonoc
Slovenské sú pekné dominika moravkova alebo ziaranova ,Anka Nováková ,domca Mirgová ale ešte z mladších čias teraz je sama umelina....zahraničie mladá Oreiro z čias muneci bravy...Shakira je veľmi pekná ,Sophia Carson,Amanda bynes pred zrútením,Anna Mária sieklucka,Pocisková tiez nie je najhorsia
@slovakboy to vážne? Pre mňa Pauhofová je absolútne krásna, jemná žena.
Za mňa zahraničný cobie smulders, Jennifer Morrison.
Slovenská herečka je podľa mňa krásna Gabriela Marcinkova a zo zahraničných je to Kate winslet alebo wiona ryder.. a ešte gillian Anderson..
Najkrajsie su pre mna Eva Kerekes a Tana Pauhofova, zo starsich su krasne damy Milka Vasaryova, Judita Hansman a Zuzka Kronerova. Zahranicne sa mi krasna zda Isla Fisher, Jessica Alba, Mila Kunis, Emma Watson, Anne Hathaway, Scarlett Johanson, zo starsich Meryl Streep a moja topka je Kelly Bishop, keby som v jej veku vyzerala len z 10% tak fantasticky, tak som stastna.
@jana_eyre_2 o ano, este Winona, to je prekrasna etericka zena.
@vanda323 Gabika Marcinkova a Judith Bardos
@janickacrazy aj pre mňa je Táňa krásna a jemná ale Gabika je viac ženskejšia. Obe sú krásne len sú rôzne typy.

@marfikchov jej ty si herecka?