icon

Ktorá slovenská herečka je najkrajšia?

vanda323
7. aug 2022

Dievčatá, tak ma včera napadlo že ktorá herečka z našich SK je najkrajšia....aj zo zahraničných....
Tak dajte ...ale len jednu SK a jednu zahraničnú...
Mne sa z našich páči najviac Zdena Studenkova je to taká dáma...pripomína mi moju babku.
A zo zahraničných Margot Robie .....to je tá vo hraje v Jednotke samovrahov Harley Queen

Strana
z3
0silvia0
7. aug 2022

@marfikchov jej ty si herecka?

ivana.natasha
7. aug 2022

@vanda323 zahraničné Gal Gadot. Slovenská asi Marcinková. S takých starších Meryl Streep. Ale hlavné je, aby tá herečka alebo herec pasovali do tej role, aby to bolo perfektne zahraté. Z hercov Tom Hanks.

h2
7. aug 2022

Pre mňa je úplne najkrajšia herečka a celkovo žena Audrey Hepburn. Zo slovenských mi žiadna výnimočná nenapadá.
@vanda323 Že Studenková ti pripomína tvoju babku, 😄😄😄, som sa dobre zasmiala. No, veru už má na to vek dávno.

kaia
7. aug 2022

@vanda323, SK: Jana Kolesarova, zahranicie: Julia Roberts

sindyem
7. aug 2022

Zo slovenskych hereciek K. Svarinska... Inak SK scenu velmi nesledujem. A zo zahranicnych som v istych etapach obdivovala krasu divokeho anjela Natalie Oreiro, mladucku Gabrielu Spanic (este pred plastikami), Mischu Barton v case, ked bola este nastka a hrala v O.C., Britney Spears na zaciatku a vrchole kariery a v neposlednom rade Selenu Gomez (prenadherna zena!!! Skoda ale ze v poslednej dobe vidno na nej podpis plastickych operacii, ktore na tej jej jedinecnej krase len ubrali)... A klasicke krasky su este Angelina Jolie a Jessica Alba.

ave_eva
7. aug 2022

@vanda323 Gabika marcinkova, A zahraničné určite naj pre mňa Romy Schneider a Monica Bellucci

marfikchov
7. aug 2022

@0silvia0 kdežeeee, ale dva roky dozadu sa v mojom okolí točil film a hľadali ľudí do komparzu, išli sme tam kvôli deťom, ale vraj ak by boli deti v scéne tak by museli byť s rodičmi, tak sme sa mali registrovať aj my. Hneď na to mi dali improvizačne zahrať scénku a režisérka Nvotova si ma vybrala ako úradníčku na obecnom úrade. Sama som zvedavá, či to nakoniec nevystrihli 🤣 Tak ale do kina sa teším.

lilyianka
7. aug 2022

@vanda323
Ksenia Solo
Deanna Russo
Olivia Wilde
Mandy Moore
Emma Stone

lilyianka
7. aug 2022

@vanda323 a ešte Amanda Seyfried

slovakboy
8. aug 2022

@vanda323 pýtaš sa len na najkrajšie nie najlepšie? Najkrajšie sú Marcinková a Jessica Biel. Najlepšie Paufhofová a Streepová.

petrofka
8. aug 2022

@vanda323 velmi telku nepozerám, takže nemám prehlad.. ale aj ked sa mi ako herecka nepaci, ani ako neherecka :D moje ucho vzdy spozornie, ked pocujem hlas Kristíny Svarinskej. Proste je pre mna niecim magicky 🙂))
a teraz si spominam, ze davno som si hovorila, ze Táňa Pauhofová je pekná 🙂 A zo zahraničných Sophie Rundle.

slovakboy
8. aug 2022

@slovakboy ešte Svarinská je extra klasa. Čo sa krásy, ale aj talentu týka. Paufhofová nie je až taká kočka, ale herecky prevyšuje všetky. Jediná by mala šancu aj v Hollywoode. Aspoň podľa môjho neodborného názoru. A je veľmi ľudská.

andreatytler
8. aug 2022

@vanda323 Mne sa tiez pacila Studenkova za mlada. Emilia Vasariova je tiez krsna, tiez ta co hrala Arabelu alebo popolusku. Teraz slovensku scenu uz nesledujem. A tiez som obdivovala krasu Vejmelkovej.
Zahranicne - To sa neda ani naj 3 vybrat... tak vela ich je... Gal Gadot, Marilyn Monroe, Sophia Loren, Kim Basinger, Michelle Pfeiffer, Kelly Grace, Priyanka Chopra, Raquel Welch, Megan Fox, Angelina Jolie, Pamela Anderson

savoya
8. aug 2022

Za mlada najkrajsia herecka Eva Vemelkova.

gionella
8. aug 2022

@vanda323 pre mna Kristína Svarinska a Táňa pauhofova a zahraničné Kate Hudson a Megan Fox

0silvia0
8. aug 2022

@marfikchov jeej super, a ako sa vola film?

annamarin
8. aug 2022

@vanda323 Selena mala aj vlastne serialy. Kúzelníci z Waverly ci ako sa to volá. Potom take tie filmy, ze sa zamenila s princeznou a pod. Dokonca aj s Miley Cyrus hrala. 😄

minutka
8. aug 2022

Ked jednu tak vyberam… Antonia Liskova a greta ferro. Ale je ich mnoho mnoho

marfikchov
8. aug 2022

@0silvia0 Svetlonoc

kamatopo
8. aug 2022

@vanda323 za mňa Milka Vašaryova.

alexka89
8. aug 2022

Slovenské sú pekné dominika moravkova alebo ziaranova ,Anka Nováková ,domca Mirgová ale ešte z mladších čias teraz je sama umelina....zahraničie mladá Oreiro z čias muneci bravy...Shakira je veľmi pekná ,Sophia Carson,Amanda bynes pred zrútením,Anna Mária sieklucka,Pocisková tiez nie je najhorsia

alexka89
8. aug 2022

@alexka89 Maite perroni,Dulce Mária,Victoria onetto,Gabriela sari,roosie huntington-whiteley,mladá eliza dushku a jenifer lowe hewitt

janickacrazy
8. aug 2022

@slovakboy to vážne? Pre mňa Pauhofová je absolútne krásna, jemná žena.

evica17
8. aug 2022

Za mňa zahraničný cobie smulders, Jennifer Morrison.

jana_eyre_2
8. aug 2022

Slovenská herečka je podľa mňa krásna Gabriela Marcinkova a zo zahraničných je to Kate winslet alebo wiona ryder.. a ešte gillian Anderson..

mimca77
8. aug 2022

Najkrajsie su pre mna Eva Kerekes a Tana Pauhofova, zo starsich su krasne damy Milka Vasaryova, Judita Hansman a Zuzka Kronerova. Zahranicne sa mi krasna zda Isla Fisher, Jessica Alba, Mila Kunis, Emma Watson, Anne Hathaway, Scarlett Johanson, zo starsich Meryl Streep a moja topka je Kelly Bishop, keby som v jej veku vyzerala len z 10% tak fantasticky, tak som stastna.

mimca77
8. aug 2022

@jana_eyre_2 o ano, este Winona, to je prekrasna etericka zena.

ivana11155
8. aug 2022

@vanda323 Gabika Marcinkova a Judith Bardos

marca12
8. aug 2022

@vanda323 mne sa Dominika paci ako celok,ma skvely humor a je to uzasna osobka

slovakboy
8. aug 2022

@janickacrazy aj pre mňa je Táňa krásna a jemná ale Gabika je viac ženskejšia. Obe sú krásne len sú rôzne typy.

Strana
z3