Ktorá strana vyhrá voľby?
Zaujimaju ma vase nazory 🙂
@elmivelmi olano si myslim,ze uz sa nedostane, ale ktovie,mozno prekvapi
Olano má skrytého voliča, chyba bola, že potrebujú 7%, neviem či ich dajú. No, čo viem isto tak to je, že Demokrati nebudú mať ani 3%. Radšej by som prijala v parlamente nejakú maďarskú stranu, na vyváženie síl.
Ja si myslím, že z OĽANO budeme ešte veľmi prekvapení. Ale myslím, že víťaz volieb bude HLAS.
velmi rada sa budem mylit, ale vyhra smer a bude si moct vyberat - hlas, republika, sns 😳 katastrofa
Smer, a budem dufam ze PS sa ani do parlamentu nedostane tak ako minule volby.
Ja dufam,ze smero-hlas nevyhra ,lebo ma picne...nadej davam do PS/Demokrati....
ja co mam prieskum v rodine medzi starsimi ludmi (50+), vsetko pojde Hlasu.. proste fesacik... naozaj som zvedava na vysledky...
Určite to vyhrá smer. Ale koho budem voliť, netuším. Zatiaľ viem len koho nie 🙄
Je nato taká stránka - https://www.umb.sk/aktuality/volebny-kompas.html
Kde ti algoritmus pomôže vybrať si tske top strany podľa otázok z programu nie zle
Nikto nechce, aby vyhral Smero - hlas. A robite preto aj nieco? Odhovorili ste vasich rodicov, prip.starych rodicov, aby ich nevolili? Lebo najvacsiu ich volicsku zakladnu tvoria prave seniori.
Tak asi vyhra Smer, bohuzial..ale stale dufam ze to nie je stratene a nakoniec nevyhraju. Olana sa asi ani nedostane, Demokrati tiez nie a duuufam ze ani Sme rodina
Nezaujíma ma to
@mima1608 Starí rodičia a rodičia majú skúsenosti, vedia čo potrebujú k životu, ich netreba od ničoho odhovárať.

@triss83 uz sa tak vyjadrili?