Ktorá strana vyhrá voľby?
Zaujimaju ma vase nazory 🙂
Hlavne nech to nie je PS 🙏
@erikaveselajd viem , ved tsk mi to vyšlo v tých volebných kalkulackach 🫣. lenže každá z tých vyššie screecshotnutych strán má niečo ,s čím sa stotožňujem . Už musím len vybrať to ,čo je prioritnejsie ,a pozrieť konkrétnych ľudí .pretože programy sú jedna vec a ľudia druhá . Avšak vnútorné myslím ,že som už rozhodnuta ,rovnako ako aj manžel .
@julish vieš, aj keby povedal, tak im je to jedno. Pretože na to si brusia zúbky všetci. Zase už ti 60-80tnici majú svoje skúsenosti za roky. Koľko z nich strngalo na námestí v ba? Koľko pracovalo podnikalo, väčšina ešte to aj stále robí teda okolo 60tky... v mojom okolí starých ľudí mimo realitu nemám, aby som im dohovarala. A vedia si vybrať, že ich nepresvedčí niekto kto obhajuje už ani nie gayov ale hlavne XY pohlavi, je úplne jasné pri konzervatívnych ľuďoch.
@erikavesela tiež som.nazoru ze ps je úplná katastrofa. Mne to príde úplne ako vtip.
@erikavesela no moment ja ps voliť určite nebudem. Zvažovala som pred 4r, ale kvôli Trubanovi a Beblavému som ich nevolila. A teraz už ich vôbec nebudem voliť, za mňa, dobre sa ti rozhoduje o iných a o ich peniazoch keď ty berieš plat 5000 najmenej. Sú mimo realitu. Teraz vládnu v Ba a v niektorých podnikoch a vôbec sa mi to nepáči. Súhlasím s nimi v registrovanom partnerstve lebo to nie je myslené len na lgbt, ale aj na partnerstvá muža a ženy. Neviem kto sa toho chytil, že to je kvôli gay🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@tetapetra mozno som ta zle pochopila...ja som reagovala na toto
@erikavesela no a? Chcela som vedieť dôvod.
@erikavesela úplne sa s tebou stotožňujem v tom co si napísala. PS je banda fanatikov a nechcem si ani len predstaviť čo bude s občanmi tejto krajiny ak by sa oni vyhrali 😱
@denithestrange1993 a kam?
@lucia851 tvoj velmi mudry komentar o homosexualoch zmizol,ak si vsimnes,len tak dalej 👌
@tatianamaria a prosím koho bude voliť tvoje okolie? Ja s tebou súhlasím, že aj PS, aj Smer a aj Hlas je zlo. Ale čo je lepšie? Sulík čo povalí aj 50tu vládu pomaly? Blázon Matovič a jeho Oľano alebo jeho podporovatelia, čo falošne odišli od neho akože sú iní a nemajú s nám nič a roky ho podporovali-Demokrati? Alebo nebodaj extrémisti Republika a Kotleba, prípadne KDH kde je tiež istý extrémizmus? Alebo agresívny oplodňovač Kollár? Naozaj sa pýtam vážne, nehejtujem, lebo fakt rada si dám poradiť, ale ja tam nevidím nič trocha schopné a normálne.
@simca06022011 xy pohlaví je vtip. Ja poznám veľa dôchodcov, ktorí volia PS, lebo už majú dosť skúsenosti s totalitnými praktikami, s emigráciou a záleží im na zdravej vode a pôde.
@julish no som zvedavá ako nejaká strana zabezpečí zdravú pôdu a vodu. Keď kopa dôchodcov stále pusta žumpu do potoka. K tomu úrady si nechcú poradiť s odpadmi, priekupnikmi kadejakých... môžem román o tom písať toto leto. 99%super uvedomelych ľudí sa skryje.ked sa to ma riešiť. Ľudia sa ukazujú činmi a nie výberom pri voľbách podľa mňa. A najmä keď ide o životné prostredie.
@marsmykkok Vyzerá to tak, že žiadna zo strán nemá len plusy, ale aj mínusy, treba si zhodnotiť, kto by dokázal najlepšie riešiť terajšiu situáciu a napr. že pri niektorých nebude korupcia alebo, že nebudú kradnúť to je úplná naivita.
Po pravde nemam ziadny typ. Podla mna ziadna strana neponuka ozaj to, co by ludia potrebovali a cele tie ich politicke kampane su len prazdne slova. Clovek pomaly stratil iluziu o tom, ze by sa na Slovensku raz mohlo zit dobre
@nana8989 len skoda, ze to tak nevidia aj ini...ze im sadli na lep
Len nie PS, banda zvrhlíkov.
Neviem či má veľmi Karika ovplyvnil čítam jeho knihy V tieni mafie a Čierna hra ale z toho čo tam píše ideme voľbami predovšetkým zabezpečiť niekoho slušný životný štandard,dobrý dôchodok a že celá jeho rodina sa bude mať dobré..Ideály sú jedna vec a túžba peniazoch druhá..aký to má dopad na obyčajných ľudí predpokladám že to je každému jedno..viď príklad astronomické zdražovanie a minimálka 4e príde vláde normálna..dnes som bola v Tesco soletky stoja 4.50 takže ľudia robia hodinu na soletky..A keď chce niekto robiť veci dobre,je odstavený,očiernovany a veľa krát aj obetný baránok..my do zákulisia nevidíme ale verím,že aj poctivým politikom mohlo byť ublížené..lebo nechceli zle záujmy hájiť.
@denithestrange1993 na nech
@karolinakr tak zas neprejáňaj... nikde nestoja soletky 4,50 🙄
@belllinka tie slovenské soletky čo stali euro v Tesco Bratislava 4.50
@belllinka počkaj odfotim, keď pôjdem okolo alebo sa lepšie prizriem, nejaké soletky tam stáli 4.50 fakt
@karolinakr no tak to nam ich vygoogli, lebo tom som ani ja nevidela este.. a to som sa pozastavila uz nad vsetkych.. 15EUR za klobasu na jarmoku, 7EUR za harulu :DDD
@simca06022011 odfotim
@simca06022011 v potravinách domov majú len za 1 teraz som kukala
@karolinakr mozno tie bezlepkove, tie su drahsie, ale obycajne tazko
@aalt ps je hlavne zaciatok konca...cisti fanatici

@mima1608 a boji sa basy