icon

Ktorá strana vyhrá voľby?

11. sep 2023

Zaujimaju ma vase nazory 🙂

erikavesela
11. sep 2023

@mima1608 a boji sa basy

erikavesela
Autor odpoveď zmazal
monikkatt
12. sep 2023

Hlavne nech to nie je PS 🙏

elmivelmi
12. sep 2023

@oli18 no on?To nikdy sa nestane .

zafir01
12. sep 2023

@erikaveselajd viem , ved tsk mi to vyšlo v tých volebných kalkulackach 🫣. lenže každá z tých vyššie screecshotnutych strán má niečo ,s čím sa stotožňujem . Už musím len vybrať to ,čo je prioritnejsie ,a pozrieť konkrétnych ľudí .pretože programy sú jedna vec a ľudia druhá . Avšak vnútorné myslím ,že som už rozhodnuta ,rovnako ako aj manžel .

simca06022011
12. sep 2023

@julish vieš, aj keby povedal, tak im je to jedno. Pretože na to si brusia zúbky všetci. Zase už ti 60-80tnici majú svoje skúsenosti za roky. Koľko z nich strngalo na námestí v ba? Koľko pracovalo podnikalo, väčšina ešte to aj stále robí teda okolo 60tky... v mojom okolí starých ľudí mimo realitu nemám, aby som im dohovarala. A vedia si vybrať, že ich nepresvedčí niekto kto obhajuje už ani nie gayov ale hlavne XY pohlavi, je úplne jasné pri konzervatívnych ľuďoch.
@erikavesela tiež som.nazoru ze ps je úplná katastrofa. Mne to príde úplne ako vtip.

tetapetra
12. sep 2023

@erikavesela no moment ja ps voliť určite nebudem. Zvažovala som pred 4r, ale kvôli Trubanovi a Beblavému som ich nevolila. A teraz už ich vôbec nebudem voliť, za mňa, dobre sa ti rozhoduje o iných a o ich peniazoch keď ty berieš plat 5000 najmenej. Sú mimo realitu. Teraz vládnu v Ba a v niektorých podnikoch a vôbec sa mi to nepáči. Súhlasím s nimi v registrovanom partnerstve lebo to nie je myslené len na lgbt, ale aj na partnerstvá muža a ženy. Neviem kto sa toho chytil, že to je kvôli gay🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

erikavesela
12. sep 2023

@tetapetra mozno som ta zle pochopila...ja som reagovala na toto

tetapetra
12. sep 2023

@erikavesela no a? Chcela som vedieť dôvod.

nana8989
12. sep 2023

@erikavesela úplne sa s tebou stotožňujem v tom co si napísala. PS je banda fanatikov a nechcem si ani len predstaviť čo bude s občanmi tejto krajiny ak by sa oni vyhrali 😱

lucia851
12. sep 2023
denithestrange1993
12. sep 2023

@lucia851 tvoj velmi mudry komentar o homosexualoch zmizol,ak si vsimnes,len tak dalej 👌

marsmykkok
12. sep 2023

@tatianamaria a prosím koho bude voliť tvoje okolie? Ja s tebou súhlasím, že aj PS, aj Smer a aj Hlas je zlo. Ale čo je lepšie? Sulík čo povalí aj 50tu vládu pomaly? Blázon Matovič a jeho Oľano alebo jeho podporovatelia, čo falošne odišli od neho akože sú iní a nemajú s nám nič a roky ho podporovali-Demokrati? Alebo nebodaj extrémisti Republika a Kotleba, prípadne KDH kde je tiež istý extrémizmus? Alebo agresívny oplodňovač Kollár? Naozaj sa pýtam vážne, nehejtujem, lebo fakt rada si dám poradiť, ale ja tam nevidím nič trocha schopné a normálne.

julish
12. sep 2023

@simca06022011 xy pohlaví je vtip. Ja poznám veľa dôchodcov, ktorí volia PS, lebo už majú dosť skúsenosti s totalitnými praktikami, s emigráciou a záleží im na zdravej vode a pôde.

simca06022011
12. sep 2023

@julish no som zvedavá ako nejaká strana zabezpečí zdravú pôdu a vodu. Keď kopa dôchodcov stále pusta žumpu do potoka. K tomu úrady si nechcú poradiť s odpadmi, priekupnikmi kadejakých... môžem román o tom písať toto leto. 99%super uvedomelych ľudí sa skryje.ked sa to ma riešiť. Ľudia sa ukazujú činmi a nie výberom pri voľbách podľa mňa. A najmä keď ide o životné prostredie.

petronelag
12. sep 2023

@marsmykkok Vyzerá to tak, že žiadna zo strán nemá len plusy, ale aj mínusy, treba si zhodnotiť, kto by dokázal najlepšie riešiť terajšiu situáciu a napr. že pri niektorých nebude korupcia alebo, že nebudú kradnúť to je úplná naivita.

sabca99
12. sep 2023

Po pravde nemam ziadny typ. Podla mna ziadna strana neponuka ozaj to, co by ludia potrebovali a cele tie ich politicke kampane su len prazdne slova. Clovek pomaly stratil iluziu o tom, ze by sa na Slovensku raz mohlo zit dobre

erikavesela
12. sep 2023

@nana8989 len skoda, ze to tak nevidia aj ini...ze im sadli na lep

valeria_h
12. sep 2023

Len nie PS, banda zvrhlíkov.

karolinakr
12. sep 2023

Neviem či má veľmi Karika ovplyvnil čítam jeho knihy V tieni mafie a Čierna hra ale z toho čo tam píše ideme voľbami predovšetkým zabezpečiť niekoho slušný životný štandard,dobrý dôchodok a že celá jeho rodina sa bude mať dobré..Ideály sú jedna vec a túžba peniazoch druhá..aký to má dopad na obyčajných ľudí predpokladám že to je každému jedno..viď príklad astronomické zdražovanie a minimálka 4e príde vláde normálna..dnes som bola v Tesco soletky stoja 4.50 takže ľudia robia hodinu na soletky..A keď chce niekto robiť veci dobre,je odstavený,očiernovany a veľa krát aj obetný baránok..my do zákulisia nevidíme ale verím,že aj poctivým politikom mohlo byť ublížené..lebo nechceli zle záujmy hájiť.

lucia851
12. sep 2023
belllinka
12. sep 2023

@karolinakr tak zas neprejáňaj... nikde nestoja soletky 4,50 🙄

karolinakr
12. sep 2023

@belllinka tie slovenské soletky čo stali euro v Tesco Bratislava 4.50

karolinakr
12. sep 2023

@belllinka počkaj odfotim, keď pôjdem okolo alebo sa lepšie prizriem, nejaké soletky tam stáli 4.50 fakt

simca06022011
12. sep 2023

@karolinakr no tak to nam ich vygoogli, lebo tom som ani ja nevidela este.. a to som sa pozastavila uz nad vsetkych.. 15EUR za klobasu na jarmoku, 7EUR za harulu :DDD

karolinakr
12. sep 2023

@simca06022011 odfotim

karolinakr
12. sep 2023

@simca06022011 v potravinách domov majú len za 1 teraz som kukala

nelca84
12. sep 2023

@karolinakr mozno tie bezlepkove, tie su drahsie, ale obycajne tazko

aalt
12. sep 2023

@valeria_h PS su banda zvrhlikov? To urcite povedal Kollar, stelesnena pocestnost ...

erikavesela
12. sep 2023

@aalt ps je hlavne zaciatok konca...cisti fanatici