Ktorá strana vyhrá voľby?
Zaujimaju ma vase nazory 🙂
@simca06022011 @nelca84 @belllinka tak Dru tučinky,možno vás toto zmiatlo,ja všetky slané tyčinky volám soletky
@karolinakr pre pána čo sú posolene zlatou soľou 🤦♀️
@karolinakr nonsens, aké sú potraviny na Slovensku drahé. Môžu sa hanbiť celá vláda Matoviča, Hegera, Odora, na čele s prezidentským palácom. No hnus, čo urobili za 3 roky zo Slovenska.
Kludne si volte Fica a jeho poskokov. Ten opat spravi "poriadok". Ved za jeho vlad vsade vsetko fungovalo. Skolstvo a zdravotnictvo prekvitalo a na policiu a sudy sa dalo spolahnut. Do kazdej deniny opravil cesty a dochodcovia mali raj na zemi. To len Radicova, Caputova, Soros, medvede a imigranti mu to vsetko pokazili. A teraz to chcu pokazit ti liberali. Fuj. A madari, vlastne ti teraz nie, ti su teraz vzor.
Nikto vas nemoze ochranit lepsie ako Fico, pred hrozbami o ktorych by ste ani nevedeli, keby ich Fico nevymyslel.
,
@triss83 teraz ako bol covid, inflácia, volanie hlavne ukrajinských vlajočkarov odstrihnutie sa od lacnej ruskej ropy v mene solidarity,dnes už tie 4eura nepokryjú nič, nám išiel hore nájom o 150 eur dobre počuješ a na schôdzi správkyňa povedala,že tie ceny za kúrenie už dole nepôjdu.a preto v čase krízy nie je rozumné rozhadzovať štátne peniaze a robiť neúmerne dlhy, ktoré teraz Slovákom,kt.zarabaju minimalku zlomia krk,lebo jednoducho človek bude robiť na energie a jedlo a ešte môže ísť do mínusu..
A ja žiadneho Fica nespomínam, zvažujem klady a zápory strán z každej strany
@lenkasarka oni tu rozprávku Soľ nad zlato zobrali doslovne 🙂
@karolinakr preboha,az som sa zhrozila tej ceby za tycinky. To v akom obchode?
To je Tesco expres Bratislava
@sabca99 To je tak isto aj v iných krajinách, keď boli aj v ČR voľby, tak predstaviteľ strany Piráti, taký vrkôčikatý alebo ten Feri, to sa aj Kollár musí schovať alebo ten, čo vyzerá ako Korejčan.
@karolinakr presne toto sa deje,aj v našom meste. Otcovi dvihli platbu za byt o 84e mesačne, ako vdovec to nemá šancu utiahnuť dôchodok má 340e. Zaplatí bývanie 234e a môže sa ísť pásť.
Ekonomicky nás úplne zlikvidovali, veď pracujúci ľudia nemáme na bežný život a to máme dá sa povedať priemernú mzdu. Je to hnus!
Voľby budú zase zmanipulované ,veď už Naď povedal kto bude vo vláde 🤣 Oľano ,PS, Sas atď ..za normálnych okolností keby to nebolo zmanipulované by vyhral asi smer 😉
@karolinakr to si ty niekde videla? skor to je preklep (ak je ot z netu, tak je to normalne "o**b"), lebo nesedi ani cena za kg a to sa nema ako velmi pomylit, kedze ide o sumy ratane softwarom
@triss83 áno ja úplne súhlasím ja som robila v UK a keď som videla túto pomer cien a platov som si myslela,že niekto si tu robí prdel potom tie ceny sa zdvojnásobili a platy furt nešli hore,do toho kríza, štátny rozpočet pomaly do bankrotu,čiže zas sa bude zdražovať a čo tí ľudia? Skade maju na to brat...
@nattys dúfam, že sa to bude dať skontrolovať, podľa toho nového zákona. Myslím si, že keby toto urobili, tak by im to už ľudia nedarovali a začali by obrovské protesty. Oni to veľmi dobre vedia, že ľudia už nemajú zábrany a začnú sa brániť. Vieš, keď chodíš do roboty a nemôžeš vyžiť, tak im už nebudeš žrať alibistické kecy.
@simca06022011 to som v predajni fotila,tak dufam,že sa vedúci pomylil
@karolinakr
skoro dvojnásobná gramáž ako na tvojom obrázku.
@triss83 no ja si myslím,že Slováci sa zobudia iba vtedy keď nebudú mať čo jesť keď tu bude už veľmi veľmi zle ,lebo vždy sme len chrbty ohynali a teraz to tiež nebude inak 🤣 koľko ľudí sa stále neprebudilo a protesty sa už mali robiť dávno ,ale nie takéto slušne ,stým sa nič nevyrieši ,normálne vpadnúť do parlamentu a vyhodiť ich s vidlami ,cepami lenže na toto my Slováci nemáme guráž 😊
@karolinakr toto k ničomu inému nesmeruje, len k tomu, že ľudia sa skutočne začnú búriť. Hlad je silná motivácia, navyše v čase, keď sú hranice otvorené pre každého a Slováci, sú na dne. Stačí pár roztržiek, stačí nový extrémny výmer za energie a ľudia pôjdu do ulíc. Keď nemáš už čo stratiť, tak zábrany padajú.
@karolinakr Veď na tvojej fotografii sú tyčinky v skoro pol kilovom balení (495 g) a na štítku je cena za 95 g. Čiže normálne bežné malé v balení 100 g teda stoja 0,90 €. Je tam len preklep na štítku, 4-ka im vypadla.
@karolinakr urcite, ved cena na to balneie je podla kg nieco do 1 eura..
@nattys preto si myslím, že tie voľby dopadnú reálne a nebudú zásahy, lebo potom by už nasledoval iný štýl komunikácie. Ešte nikdy nebola spoločnosť takto zotročená, ako teraz. Urobili z nás pracujúcu chudobu, z dôchodcov žobrákov a ešte chcú siahať na deti, a manipulovať ich zdravý vývoj. Už skutočne stačilo.
@majlo23 ahaaa, nevypadla, len ju hore oddelilo.. :D to je ta 4rka za SL.
Sto kilove soletky 🙂
@karolinakr ved to mas polkilove balenie za 4,45
@nattys nemyslim, ze nemaju guraz, len proste , nevidia hrozby... vobec. Keby videli hrozby, tak by sa dokazali postavit tomu, dufam. Tu si vsetci myslia ze ten osial ohladom lgtb je preto, ze neviem, nemame radi gayov, alebo zavidime, alebo ja neviem co.. ze utecencom tiez zavidime par eur, pomoc.. NIKTO nevidi hrozbu, realnu. Getta ktore vznikaju v inych statoch, kde aj policajti sa boja vojst, staty kde deti prerabaju na bezpohlavne nic, ci sa to paci psychologom, alebo rodicom, alebo nepaci., staty ktore obmedzuju slobodu slova (kazdeho, vsade) pod hrozbou straty prace, licencii, nebodaj aj vezenia. Dokonca skolia ludi co mozu/nemozu vraviet. CO je pravda a loz sa uplne meni...

@aalt Čo mám ja s Kollárom? Či len tak trepeš?