icon

Ktorá z vás rada fotí?

briketa
8. mar 2009

Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂

janefonda
15. feb 2012

@sunnysummer zial nie je. Ale tak nevadi, snad bude dotlac, ked je taka ziadana. Tak len pekne studuj a daj vediet ci stoji za to 😉

slovakia13
15. feb 2012

@dosa fakt ti prisla 🙂 tak mozno pride aj mne,teda peniaze odisli z uctu,tak uvidim
@carrie84 ked ja milujem knihy 😉 a pc sa dostanem vzdy az v noci ,lebo do 6 vecer pracujem a ked malu vyberem zo skolky neviem kde mi hlava stoji 😝 zivot slobodnej matky v zahranici 😀 😅 😝

za tie DU som aj ja ,len netusim ako budem s casom ,cele dni od rana do vecera som v robote ,ale fotenie milujem 😵

teraz citam tu od petersona naucte sa fotografovat dobre a je naozaj super 🙂 teraz uz iba cvicit v praxi,este ma caka digitalna fotka od kelbyho 1 mam v anglictine a 2,3 v cestine 🙂

annika11
15. feb 2012

@michalag ja má D3000 😀 a som spokojná 😉

katuska26
16. feb 2012

baby čo používate na čistenie objektívu???? už mi došiel filter len na objektíve mám trošku fliačik rada by som to vyčistila...

dosa
16. feb 2012

@katuska26 ja utriem handrickou na okuliare...

sunnysummer
16. feb 2012

@katuska26 my mame toto http://www.fotolab.sk/produkt-78/detail-1143/ha... na inych e-shopoch najdes aj lacnejsie a este potom mame taku utierku z mikrofazy ako na okuliare.

michalag
16. feb 2012

ešte by som sa chcela spytať na čo sa mam pri kupe predajcu pytat?

katuska26
16. feb 2012

@dosa
@sunnysummer ďakujem baby 🙂
Včera som bola kamarátke fotiť novorodenca tak po večeroch upravujem pomaly ale jednu fotku som pridala na flickr tak kto chcete kuknite 😉 inak som to stihla len tak tak, dostali žltačku, bilirubín neklesal tak si predĺžili pobyt z 5 dní na 7, kedy ich pustili domov, na 12 deň sme sa dohodli na fotenie, aby sa aj aklimatizovali a po fotení jej volala dr, že bilirubín má hrozne vysoké hodnoty tak sú opäť chudiatka v nemocnici.... no som rada, že sme urobili nejaké zábery.... 😵 a teším sa moje prvé novorodenecké fotenie za mnou 😵

lenka3007
16. feb 2012

@katuska26 a ja ta nemam na flickri? ako si tam? pod akym menom? asi som slepa

katuska26
16. feb 2012

@lenka3007 kAtuShKap som tam a aj ja si teba ty si ako??? 😉

lenka3007
16. feb 2012

@katuska26 uz som ta nasla, som ti komentovala, ja som lenkaNO

nelicefo
17. feb 2012

@michalag aj ja mám Tamron 😉

nelicefo
17. feb 2012

@katuska26
@lenka3007 kočky aj ja som už registrovaná na flickri len čo teď dalej 😝 😝 😝 som tam ako v španielskej dedine 😀

katuska26
17. feb 2012

@nelicefo ako sa voláš pridám si ťa 🙂 ja sa tam tiež pomaly orientujem 😅

nelicefo
17. feb 2012

@katuska26 tak ako aj tu-nelicefo 😉 😝

nelicefo
17. feb 2012

@katuska26 a ty sa tam ako voláš? 🙂

katuska26
17. feb 2012

@nelicefo mám ťa ja som kAtuShKap 😉

nelicefo
17. feb 2012

@katuska26 už som si ťa aj ja pridala 😉 ak budem mať troška viac času,zajtra alebo dnes ešte nahodím foto 😉 tam sa zobrazujú v najlepšiej kvalite tuším kočky písali však? 😕 😅 😉

katuska26
17. feb 2012

@nelicefo áno v najlepšej kvalite 🙂 ja tiež idem mám doma aj Viktorku možno večer kuknem paaa 😉

nelicefo
17. feb 2012

@katuska26 choručké ste aj vy? ☹ Papa

zzuzana82
17. feb 2012

@nelicefo uz som si ta pridala aj aj 😉 a veru, mne sa najlepsie zobrazuju zatial fotky tam, co sa tyka kvality 🙂

katuska26
17. feb 2012

@nelicefo nie to je moja pomocníčka 😀 keď je doma prehrá sa mi s Karolínkou a piatky si ju väčšinou doma nechávam ale ja som po dlhej dobe prechladnutá tak mi z nosa tečie ako z kohútika ☹ dnes je to už lepšie síce ale neznááášam nádchu 😝

@zzuzana82 upravila som tu tvaričku tak idem to dať na flick 😉

nelicefo
17. feb 2012

@zzuzana82 Pridala som 3 fotky a veru úžasná kvalita 😉 🙂

@katuska26 Aha. 🙂 No tak to máš veru zlaté dieťa 😵

kočky tu je môj flickr..postupne budem nahrávať ďalšie foto 😉
http://www.flickr.com/photos/nelicefo/with/6891...

katuska26
17. feb 2012

@nelicefo mám je fakt úžasná 😵 niekedy rozmýšľam či je to vôbec dieťa 😀

nelicefo
17. feb 2012

@katuska26 počuj tebe radosť žiť. 🙂

carrie84
17. feb 2012

No nic ... tak som si aj ja na flickri 😀
@nelicefo @katuska26 @zzuzana82 @lenka3007 - som si vas pridala, nech aj ja vidim, co pekne robite (ollie dg) 😉

nelicefo
17. feb 2012

@carrie84 idem si ťa aj pridať. 😉 🙂 😅 či to už automaticky? 😀

carrie84
17. feb 2012

@nelicefo - nemam sajnu, zatial sa tam len prudko spamatavam 😀 😀

nelicefo
17. feb 2012

@carrie84 😀 😀 😀 sme dve 😉