icon

Ktorá z vás rada fotí?

briketa
8. mar 2009

Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂

zzuzana82
29. feb 2012

@carrie84 ok, tak ja teda zalozi skupinu ak mozem, prijimam navrhy na nazov 😀

zzuzana82
29. feb 2012

@carrie84 a ostatne babule este ma napadlo,ze sa spravi privatne, a mozme si tam aj pokecat co Vy nato? bude to len na pozvanku a nikto okrem nas tam nebude mat pristup 🙂

mirica4
29. feb 2012

@carrie84 mám cs5 v cz a ako kukám tak kukám a nikde na boku nevidím 😖 😝 pomooooc
@zzuzana82 dobre urob ja sa prispôsobím a súhlasím 🙂

mirica4
29. feb 2012

jáááj tak už som našla ja som to nemala ani na lište 😝 ale už mám...ešte že sa nevzdávam 😀
aj tak dakujem idem skúsiť 🙂

mirica4
29. feb 2012

a ako tú akciu dám na foto? 😅

zzuzana82
29. feb 2012

@mirica4 ked kliknes na akciu ,tak sa Ti dole zvyraznia znamienka, stop, sipka atd. kliknes na sipku a spusti sa to samo, nasledne prebehne akcia a Ty si potom este musis upravit intenitu jednotlivych vrstiev, lebo ta akcia Ti nemusi (vacsinou 😀 ) sadnut na danu foto. 😉 upravis podla seba 🙂

este sa chcem spytat ci by bol zaujem o tu skupinu, pockam do vecera, a ked hej, ze nas bude viac ako 3 😀 tak vytvorim 😉

lucqa
29. feb 2012

@zzuzana82 zuzi, ja suhlasim s tou skupinou, aj s tym pokecom, je to super napad 🙂

musim uz bezat do skolky, ale vecer kuknem 😉

mirica4
29. feb 2012

@zzuzana82 ja tiež súhlasím .... a dík

sonica
29. feb 2012

ahojky,
mozem sa k vam pridat? sice som len taky cvok co rad foti, technicky antitalent a navyse teraz nejak nebolo moc casu na fotenie, ale rada by som sa od vas niecomu priucila 😅

carrie84
29. feb 2012

@zzuzana82 - ako tak ratam, tak uz sme 4ks na skupinu 😀 😀 S nazvom nepomozem asi velmi .... dnesok mam prudko kreativny ako napr. Za objektivom, Photogroup a pod. "neobkukane a inovativne" nazvy 😅 😝 😀

missy97231
29. feb 2012

@zzuzana82 ak tak aj mna do skupiny..
Ale myslim ze aj neprivatna skupina je fajn 🙂 vela som sa od vas dozvedela tu 😉 kebyze ste uz v sukromnej, tak vas nenajdem 😀

annika11
29. feb 2012

ja už som v toľkých skupinách, že strácam prehľad 😀 ale ked mi pošlete pozvánku, pridám sa 😉
zopár mojich novších 😉 ... neviem, aká bude kvalita, dala som ich aj na flickr, ale tak nie všetky ste tam 😅 😉 🙂

katuska26
29. feb 2012

@zzuzana82 ja sa tiež rada pridám do skupiny 😵

1katka1
29. feb 2012

Ahojte, pridávam sa k vám aj ja 🙂 Snívam o zrkadlovke Nikon D5100, zatial len snívam :D... doteraz som si ju nemohla dovoliť, ale priatel nastupuje do novej roboty, tak sa nám to podarí snáď.. Čítam vás už asi týždeň a aspoň niečo už o tom viem,,, aj keď je to máálinko.. Začala som čítať aj toho Romana Pihana na nete, je toho dosť , tak mám čo robiť... Zatial som sa dopracovala k tomu ako DSLR pracuje, konštrukcia a tak a expozíciu-expozičné základy, teda všetko o expozičnom čase, clone a ISO citlivosti...Chcem sa ešte spýtať, objednávali ste si zrkadlovku,objektívy,príslušenstvo cez net, alebo priamo z obchodu?

zzuzana82
29. feb 2012

@lucqa
@mirica4
@sonica
@missy97231
@annika11
@katuska26
@1katka1 tak ma tesi babule, ja som to myslela sukromne tak, ze to bude na pozvanky, aby sa tam niekto cudzi nepridal,teda aby sme vedeli kto je vlastne clenom skupiny a aby sme tam mohli diskutovat volne , lebo vieme ze to vidime iba my, samozrejme nebudeme sa branit novym clenom 🙂 ale tak sukromne teda, ze nasa komunita z MK 😉
@1katka1
@sonica
baby a ste na flickri? lebo ak nie tak sa tam zaregistrujte, je to zadarmo a ja to nejak otvorim vecer ked dam drobca spat 🙂 a poposielam pozvanky a tymto samozrejme hladam dalsiu dobrovolnicku 😀 ktora by bola ochotna byt adminom so mnou , dakujeeeem
a co s tym nazvom, mna tiez napadlo len take maminky s fotakom MK, ale zase ak pridame aj nejaku chlapinu 😀
@carrie to photogroup sa mi celkom pozdava 😀 alebo photo maniac xixix 😀

briketa
autor
29. feb 2012

@annika11 ta brana tam dodava velmi pekne kontrastnu farbu.
@1katka1 ja objednavam vsetko z netu, ale nie som na SVK. tym padom mam vsetko bez dane.

zzuzana82
29. feb 2012

@1katka1 ja som tiez kupovala vsetko cez net ( anglicky ebay) 😉

briketa
autor
29. feb 2012

Dievcata, sukromna skupina o foteni na koniku uz je - PHOTOGRAPHY. Obsahuje styri podskupiny.
Ved si tam zaziadajte o clenstvo

sonica
29. feb 2012

@zzuzana82 prosim ta hod mi presny odkaz tu stranku vobec nepoznam, ale nie je problem, zaregistrujem sa 😅

1katka1
29. feb 2012

@zzuzana82
@sonica
idem sa aj ja registrovať 🙂

sonica
29. feb 2012

no tak to bude boj, vobec sa tam neviem zorientovat 😅
ale zvladla som nastavit profilovu fotku 😀

1katka1
29. feb 2012

@sonica aj ja aspoň profilovku :D aké tam máš meno ?
@zzuzana82 už som tam, aj som ťa požiadala už o priateľstvo 🙂

mirica4
29. feb 2012

tak som troška dnes pofotila aj skúsila nejakú akciu môžte kuk môžte sa stať aj fanúšikmi ja sa hnevať nebudem hehe 😀
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=31062112...

lenka3007
29. feb 2012

@zzuzana82 a ja som kde? 😕 aj ja si prosim klucik do skupiny 😀

lenka3007
29. feb 2012

@mirica4 super 😉 pozerala som, sikovna si... aj som uz fanusik, tak sa tesim na dalsie vytvory 😉 😉 😉

annika11
29. feb 2012

@briketa však? aj mne sa to celkom pozdáva 😉

michalag
29. feb 2012

uz som normalne z toho taka natesena, snad sa mi to podari .... cez vikend bude asi moja prva zrkadlovka 🙂 🙂 🙂 , teda ak sa nakoniec rozhodnem ktoru 😅 . Vyberam medzi Nikon D3000 a Canon eos 1100D a stale mi to vrta hlavou ktorý z nich, dokonca este aj pred spanim zvazujem ... uz mi fakt sibe a som rada ze sa mi s nimi este nesniva 😅 😝 Kedze neplanujem fotit profesionalne len rodinne foto, priroda, krajina tak ani moc nepokukujem po vyššej triede

mirica4
1. mar 2012

@lenka3007 ou dakujem ale ešte je čo vylepšovať, snáď raz budem so sebou spokojná..

tak ale dúfam, že to tu teraz nevymre ak bude vytvorená skupina..

lucqa
1. mar 2012

@michalag drzim palce, nech ta zrkadlovka je, a ked uz vyberas medzi tymi dvoma a mas sancu si obe chytit a pozriet, tak pozri menu a zober tu co Ti bude lepsie "sediet" 😉

michalag
1. mar 2012

@lucqa ja som ich uz drzala obidve v ruke 🙂 😉 , ja neviem ktora je lepsia po technickej stranke ....