Ktorá z vás rada fotí?
Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂
ahojte.
vcera som bola na testovacom foteni, fotila som neter, niektore fotky fajn, priorita clony na slnku otras, a celkovo na slnku bez blesku asi eeee.
mala som to nastavene do raw, koncovku to ma .nef. je to ok?
idem docitat...
objednala som sb600... 900 uz nie, to je o dost viacej. jaj tak...ja ze co je ten akoby predblex na fotaku... musim prestudovat manual.
no...tak to dopadne asi aj u nas, ze ked nebudeme planovat.. i ked mladsi syn dava zabrat vsetkym, tak pockat par rokov by nebolo na skodu, lebo je ako sarkan.
😕 hm...aj v kellbyho knizkach je toho dost... a veru asi pozriem na nete. ale ked nieje nad knizku, lahnes vecer do postele a citas az zaspis.
ja si vychutnavam posledne chvile o chvilu nebude cas na nic 😅 mne dnes prisiel tiez objektiv 😵 no a ideme na ihrisko tak pa vecer alebo v noci 😀
@bambi2 obcas nam semtam este padne horizont pri jazere 🙂 ja mam tuto chorobu doteraz 🙂
spodna vlavo je taka, ze by som si ju neponechala, zato spodok vpravo je krasna pozica cajky, horizontalne delenie priestoru na tri casti (obloha hory voda) v perfektnom vyvazeni, trosku to kontrastni a pohraj sa s oblohou v postprocese a je PARADNA

@kuko7 - ja som si ho nedávno objednala, ale je u našich v BB a ešte mi ho nedoniesli,tak ti nič bližšie nepoviem 😅