Ktorá žena by bola váš ideál vzhľadu?
Keby ste mohli vyzerať ako hociktorá žena na svete, ktorá by to bola? Máte nejaký idol? Môžte aj mixovať, tej telo, tej tvár 🙂 Téma pre zábavu.
Megan Fox :D
Blake Lively 🌸
Marion Cotillard
Meryl Streep.
Najkrajšia slovenská herečka za mlada zostáva u mňa stále Zdena Studenkova
@ivangeline Vica Kerekes, ani som nevedela kto to je, ale pozerám, že veľmi pekná, aj ja za ňu hlasujem 🙂
Ako Rachel Weisz 🙂
Keira Knightley
Alexandra Borbély
@ivangeline
@morusha skareda nie je, ale teda do zubkov by mohla trosku investovat 🙈 mna to na nej strasne irituje, ze celkom pekna zena a tie zuby zlte 🙈
ja som vzdy chcela vyzerat ako Nicole Kidman v Magickej posadnutosti. Ale len v tomto konkretnom filme, inak sa mi Nicole nejak výnimočne nepáči.
Penelope Cruz
Ja sa podobam trochu na thaliu čo hrala v Rosalinde takže som celkom spokojná. Len pár cm by som si pridala.Mam tak 158 tak do 165 by bodlo
@kiwi3 No majú nevýhodu Slovenky, že ich môžeš stretnúť v civile. Koľko tu krásnych svetových herečiek by si na ulici prehliadla🤔Tak podľa môjho MM (stretol osobne), Táňa P. pekná, ale na neho príliš chudá. Ale milá a naozaj dobrá herečka. Vica, áno má stehna aj riť aj to o sebe vie. Ale tiež, že je veľká pohoďáčka a za môjho muža má viac sexepílu ako Táňa. Ale u iného by to možno bolo naopak.
Ja mam rada seba, nechcem vyzerat inak. Ale chcem byt na starobu taka vila ako Vera Wang, aj ked nie presne rovnaka 😀.
Ja by som chcela byť ako Cate Blanchett🥰.
Bryce Dallas Howard (Jursky Svet) paci sa mi, lebo nie je taka tuctova dokonala kraska, nieco ako Vica. Maju nieco v sebe co je pritazlive a mne sa vzdy pacili rysave vlasy.
@anna_anicka83 tak co ja viem, ci su potom az take krasne, ked by som ich prehliadla... skor su potom fotogenicke, ked na fotkach a vo filme vyzeraju dobre. a pri kolkych zenach len tak v autobuse si hovorim, ze fiha, ta je pekna a zaujimava... ano, tana je dost chuda, ale inak by som sa za nou otocila aj v civile.
a este k tym svetovym hereckam, tie by urcite boli radi, kedy ich ludia prehliadali. som sa pred par dnami vratila z LA a jeden vodic nam hovoril, ako tade jazdieva jennifer aniston v toyote, aby si ju nikto nevsimol a este aj v tom aute byva zamaskovana.
Jessica Alba
Rosie huntington whiteley
Nad odpoveďou som nezaváhala ani sekundu. Jednoznačne Jennifer Lopez🙃
Marylin Monroe 🙂
Angelina Jolie- by som bola vcelku spokojná
Jessica Alba hej, ta je mix sladka, sexi, ale aj Natalia Kočendova

@morusha Vica je jedna krásna žena, netuctová 😉 Môj chlap ju miluje 🤭