icon

Ktorá žena by bola váš ideál vzhľadu?

26. sep 2024

Keby ste mohli vyzerať ako hociktorá žena na svete, ktorá by to bola? Máte nejaký idol? Môžte aj mixovať, tej telo, tej tvár 🙂 Téma pre zábavu.

jamimo
26. sep 2024

@morusha Vica je jedna krásna žena, netuctová 😉 Môj chlap ju miluje 🤭

viktoriaandrascik
26. sep 2024

Megan Fox :D

densi10
26. sep 2024

Blake Lively 🌸

lucka_ke
26. sep 2024

Jane Seymour keby som v 70ke takto vyzerala budem spokojná 😉

kiwi3
26. sep 2024

@h2 asi je proste dobra herecka 🙂. inak to iste som mala aj s kristinou svarinskou. nehovorim, ze niektora z nich je skareda, ale taky normalny slovensky priemer, ze si na ulici ani nevsimnes. to uz je vynimocnejsia tana pauhofova, podla mna asi najkrajsia slovenska herecka.

lenkalienka321
26. sep 2024

Marion Cotillard

lusyc
26. sep 2024

Meryl Streep.

h2
26. sep 2024

@kiwi3 😍 Áno, Táňa je oveľa krajšia.

grof_monte_christo
26. sep 2024

Najkrajšia slovenská herečka za mlada zostáva u mňa stále Zdena Studenkova

belllinka
26. sep 2024

@ivangeline Vica Kerekes, ani som nevedela kto to je, ale pozerám, že veľmi pekná, aj ja za ňu hlasujem 🙂

jana_eyre_2
26. sep 2024

Ako holliday grainger

callisia
26. sep 2024

Ako Rachel Weisz 🙂

0silvia0
26. sep 2024

Keira Knightley
Alexandra Borbély

sissy27
26. sep 2024

@ivangeline
@morusha skareda nie je, ale teda do zubkov by mohla trosku investovat 🙈 mna to na nej strasne irituje, ze celkom pekna zena a tie zuby zlte 🙈

90909
26. sep 2024

ja som vzdy chcela vyzerat ako Nicole Kidman v Magickej posadnutosti. Ale len v tomto konkretnom filme, inak sa mi Nicole nejak výnimočne nepáči.

bubuska
26. sep 2024

Penelope Cruz

liusa82
26. sep 2024

Ja sa podobam trochu na thaliu čo hrala v Rosalinde takže som celkom spokojná. Len pár cm by som si pridala.Mam tak 158 tak do 165 by bodlo

anna_anicka83
26. sep 2024

@kiwi3 No majú nevýhodu Slovenky, že ich môžeš stretnúť v civile. Koľko tu krásnych svetových herečiek by si na ulici prehliadla🤔Tak podľa môjho MM (stretol osobne), Táňa P. pekná, ale na neho príliš chudá. Ale milá a naozaj dobrá herečka. Vica, áno má stehna aj riť aj to o sebe vie. Ale tiež, že je veľká pohoďáčka a za môjho muža má viac sexepílu ako Táňa. Ale u iného by to možno bolo naopak.

ndrag
26. sep 2024

Ja mam rada seba, nechcem vyzerat inak. Ale chcem byt na starobu taka vila ako Vera Wang, aj ked nie presne rovnaka 😀.

anna_anicka83
26. sep 2024

Ja by som chcela byť ako Cate Blanchett🥰.

cimage
26. sep 2024

Bryce Dallas Howard (Jursky Svet) paci sa mi, lebo nie je taka tuctova dokonala kraska, nieco ako Vica. Maju nieco v sebe co je pritazlive a mne sa vzdy pacili rysave vlasy.

kiwi3
26. sep 2024

@anna_anicka83 tak co ja viem, ci su potom az take krasne, ked by som ich prehliadla... skor su potom fotogenicke, ked na fotkach a vo filme vyzeraju dobre. a pri kolkych zenach len tak v autobuse si hovorim, ze fiha, ta je pekna a zaujimava... ano, tana je dost chuda, ale inak by som sa za nou otocila aj v civile.
a este k tym svetovym hereckam, tie by urcite boli radi, kedy ich ludia prehliadali. som sa pred par dnami vratila z LA a jeden vodic nam hovoril, ako tade jazdieva jennifer aniston v toyote, aby si ju nikto nevsimol a este aj v tom aute byva zamaskovana.

malinka03
26. sep 2024

Jessica Alba

koniarova
26. sep 2024

@malinka03 aj za mňa Jessica Alba

evcagabi
26. sep 2024

Rosie huntington whiteley

mateson2004
26. sep 2024

Nad odpoveďou som nezaváhala ani sekundu. Jednoznačne Jennifer Lopez🙃