Ktorá žena by bola váš ideál vzhľadu?
Keby ste mohli vyzerať ako hociktorá žena na svete, ktorá by to bola? Máte nejaký idol? Môžte aj mixovať, tej telo, tej tvár 🙂 Téma pre zábavu.
@h2 Už pár rokov nepozerám TV, odkedy mám deti ani správy.. ;D Mena si veľmi nepamätám.. ale mne sa páčia gaštanové až ryšavé vlasy a zelene oči, pripadne svetlohnede, postava hruška alebo presýpacie hodiny.. tak som si spomenula na túto herecku.
Monica Bellucci
@lubkovaandrejka áno, ja ako Blake a muž by mohol vyzerať ako Ryan 😍. Ale teda, obaja si musíme vystačiť s tým, čo máme doma. 😂
@gab1sol inac oni su jedny z najkrajsich ako manzelsky par

Tiež milujem Audrey Hepburn🙂 zo súčasných asi Isla Fisher, alebo Mila Kunis
Salma Hayek, Monica Bellucci, Monika Bagárova, Margot Robbie
Mila Kunis, Jessica Alba a Taylor Swift😁
Mila Kunis, Lilly Collins alebo Emily Clarke. Alebo Rachel McAdams.
A Gabika Marcinko 🥰 ona je top top na sk
Eva Green
Ako prvá mi napadla Liv Tyler, ale aj Anne Hathaway by bola fajn :D
Jennifer Lopez, Daniela Peštová, Caitríona Balfe, Paula Patton, Gitta Banko, Jessica Biel, Brittany Snow, Cate Blanchett...no, vedela by som napísať riadne dlhý zoznam žien, ktoré sa mi páčia a teda, ťažko si aj vybrať len jedinú😍👍
Chcela by som vyzerať ako ja. Som maximálne spokojná.
Eva Green 😊 a teda aj ten môj je v klube fanúšikov Vici Kerekes, nejak to nechápem 🤷♀️
Mila Kunis-nadherna zena
eva longoria alebo helena bonham carter.
a v starobe by som chcela mat sarm dame judy dench, maggie smith alebo gillian anderson, ale to sa nestane, nemam na to crty 🙂
Anne Hathaway
Nikto nespomenul Angeliku 😂
Tak tou by som chcela byť ja 🙋🏼♀️
Catherine Zeta Jones
Eva Longoria, Jennifer Lopez, Meghan Fox
@karolinakr Néééé....https://www1.pluska.sk/gal/soubiznis/zahranicny... to ti príde sexi?
Kate Beckinsale, keď hrala vo Van Helsingovi. Mala som asi 16-17, keď išiel v kinách ten film a dodnes si pamätám ako som čumela, že paaaani, to je tá najkrajšia žena akú som kedy videla.
Oh a ešte Liv Tyler. Pre mňa navždy krásna Arwen.
@h2 ja zas nechapem co je na nej take zaujimave, ze sa tolkym paci Audrey Hepburn, je z nej ikona, podobne ako Marilyn Monroe. Pride mi sice pekna ale taka obycajna siva myska. Podla mna je vela krajsich napr. Angelina Jolie a Rachel Weisz (zamlada) Liv Tyler, Emilia Clark, Katherine Langford, Shailene Woodley

Grace Kelly alebo Sienna Miller