icon

Ktorá žena by bola váš ideál vzhľadu?

26. sep 2024

Keby ste mohli vyzerať ako hociktorá žena na svete, ktorá by to bola? Máte nejaký idol? Môžte aj mixovať, tej telo, tej tvár 🙂 Téma pre zábavu.

Strana
z4
mantilka
27. sep 2024

Sama sebou mladšia 🤣

sickynickyobsadene
27. sep 2024

Ja by som chcela vyzerať ako ja len krajšie...teda také upraví tam a tam a bolo by to eňo ňuňo.

morusha
27. sep 2024

@mantilka Veď toto😁😁😁

hygienka
27. sep 2024

Keď budem v jej veku tak Kamila Magalova. To je netuctova žena, ktorá vie prirodzene starnúť. Nehovorím, že nemá nič pichnuté, ale teda studenková na ňu vôbec nehrabe.

0silvia0
27. sep 2024

@larinka552 ale veď to je vec vkusu. Niekomu sa páčia jemné ženy, niekomu zasa výrazné ženy s výraznými črtami a výraznými krivkami. Mne sa tiež veľmi nepáčia tie plnokrvnice s plnokrvnými črtami, ktoré sa páčia napríklad tebe. A je to v poriadku, každý máme nejaký vkus. Teraz píšem na margo tvojho príspevku, ktorý píšeš @h2 prečo sa každému páči Audrey Hepburn

h2
27. sep 2024

@larinka552 Vieš čo, ja ani neviem. Ona okrem toho, že je krásna, má v sebe ešte niečo naviac, ani neviem, ako by som to pomenovala, takú nejakú noblesu, či vznešenosť. Určite sú ženy, ktoré sú aj krajšie, čo sa čiste fyzickej krásy týka, ale toto "niečo" v sebe nemajú.

lillien123
27. sep 2024

Hailey Bieber

simca06022011
27. sep 2024

Sandra Bullock , Jennifer Lawrence ... ale ja som tak skor drew barrymore po zurke, bez makeupu, vlasov.. a tak :DDD

elenkaba
27. sep 2024

Gisele Bundchen

annanoriska
27. sep 2024

Lisa Snowdon za mlada, jednoduchá a pekná

saxana000
27. sep 2024

Gal Gadot

1mina
27. sep 2024

Fúha tich žien by som vybrala veľa, za svoj život som nato myslela pri pozeraní veľa filmov, ale naposledy sa mi zdala veľmi pekná herečka ktorá hral v seriáli Office Erin, lebo zrovna pri pozeraní som nato myslela že by som rada vyzerala ako ona 😃

1mina
27. sep 2024

A keď už typické krásky s ktorými by som hneď menila ako Live Tyler, Margot Robbie...ale mne sa napr páčila vyzorovo aj René Zellweger v bridget Jones, v tich prvých nie posledna tam už bola taká plastiková

saxana000
27. sep 2024

A este Jane Seymourova ako Dr. Quinova tam bola strasne krasna

diamont00
27. sep 2024

halle berry.... prirodzena krasna zena s dokonalym telom

Strana
z4