Ktorá žena by bola váš ideál vzhľadu?
Keby ste mohli vyzerať ako hociktorá žena na svete, ktorá by to bola? Máte nejaký idol? Môžte aj mixovať, tej telo, tej tvár 🙂 Téma pre zábavu.
Ja by som chcela vyzerať ako ja len krajšie...teda také upraví tam a tam a bolo by to eňo ňuňo.
Keď budem v jej veku tak Kamila Magalova. To je netuctova žena, ktorá vie prirodzene starnúť. Nehovorím, že nemá nič pichnuté, ale teda studenková na ňu vôbec nehrabe.
@larinka552 ale veď to je vec vkusu. Niekomu sa páčia jemné ženy, niekomu zasa výrazné ženy s výraznými črtami a výraznými krivkami. Mne sa tiež veľmi nepáčia tie plnokrvnice s plnokrvnými črtami, ktoré sa páčia napríklad tebe. A je to v poriadku, každý máme nejaký vkus. Teraz píšem na margo tvojho príspevku, ktorý píšeš @h2 prečo sa každému páči Audrey Hepburn
@larinka552 Vieš čo, ja ani neviem. Ona okrem toho, že je krásna, má v sebe ešte niečo naviac, ani neviem, ako by som to pomenovala, takú nejakú noblesu, či vznešenosť. Určite sú ženy, ktoré sú aj krajšie, čo sa čiste fyzickej krásy týka, ale toto "niečo" v sebe nemajú.
Hailey Bieber
Sandra Bullock , Jennifer Lawrence ... ale ja som tak skor drew barrymore po zurke, bez makeupu, vlasov.. a tak :DDD
Gisele Bundchen
Lisa Snowdon za mlada, jednoduchá a pekná
Gal Gadot
Fúha tich žien by som vybrala veľa, za svoj život som nato myslela pri pozeraní veľa filmov, ale naposledy sa mi zdala veľmi pekná herečka ktorá hral v seriáli Office Erin, lebo zrovna pri pozeraní som nato myslela že by som rada vyzerala ako ona 😃
A keď už typické krásky s ktorými by som hneď menila ako Live Tyler, Margot Robbie...ale mne sa napr páčila vyzorovo aj René Zellweger v bridget Jones, v tich prvých nie posledna tam už bola taká plastiková
A este Jane Seymourova ako Dr. Quinova tam bola strasne krasna
halle berry.... prirodzena krasna zena s dokonalym telom

Sama sebou mladšia 🤣