Ktoré hodinky sa vám páčia?
Ahojte, chcem si kúpiť hodinky, ktoré by ste si vybrali vy? Neviem sa rozhodnúť. Ďakujem 🙂
Super znacka vedela by som si z tejto znacky hned vybrat, ale za mna ani jedny z tychto, volila by som podklad klasicky nie takyto farebny pre mna je to moc saskaren
Vyberala by som podla toho, aky si farebny typ. Ak napr. teply jesenny tak prve, ak chladny jarny tak posledne...
@dr_smajlik mne pôvodne išlo o tie zelené, mám od Michaela kabelku, takmer totožnú farebne s tým ciferníkom a aj zlaté kovanie má, len ako som listovala tak ma upútali aj tie dvoje, tak mám dilemu teraz.
@leni1977 modré by sa mi páčili keby bola tá farba viac tyrkysová a ružové keby bola pastelová ružová, ale tá zelená je top 😊
@leni1977 tak nam sa mozu pacit ktorekolvek. ale farebne su dost specificke. mne sa strasne pacia tie modre, ale mne by sa k nicomu nehodili. myslim, ze treba trosku aj zvazit, aky si farebny typ. vybrala by som si podla toho
Ani jedni. MK hodinky som si kúpila v outlete v pandorfe po zľave 230 euro... Po 3 rokoch sa mi začali rosiť a celý ciferník ošpinavel nejakou čiernou farbou. Pre mňa najhoršia značka pre hodinky 🙂 a to isté sa stalo ďalším 2 kamoškám kt. si kúpili MK hodinky.
Ta značka hodiniek naozaj nieje dobrá mám kamaráta hodinára hovoril, že sú to úplne šunty😅
Skús pozrieť značku triwa majú veľmi pekne hodinky a kvalitovo úplne inde ako MK.

Já bych si vybrala ty modré…😍