Ktoré náboženstvo je to pravé?
Dnes som taka rozbehnuta...dokoncila som bakalarsku temu "Manzelstvo v islamskom pravnom systeme"...po prestudovani vsetkej moznej dostupnej liteatury som zistila, ze aj oni, aj zidia, aj my krestania (monoteisticky)vyznavame jedneho Boha..len my, tri nabozenstva, ostatne to maju inak.....tak ktorého Boha potom?..toho istého?..a preco sa nenavidime, ked Boh je len jeden...a este nieco..mna nasi pokrstili, tak som krestanka, nedali mi na vyber..do kostola nechodim, lebo mi je zle, ked idem okolo a stoja tam zlodeji,klebetnici, zli rodicia, ktori sa tam prisli co?vyspovedat z hriechov a zivot ide dalej?...ja stale nechapem, ci je horsi ten, co do kostola nechodi a zije slusny zivot...ci zid,krestan,moslim, alebo ten, kto robi zle, ale si ide potom pre "odpustok"., ci ako sa to vola....

@tribalmite0 veriaci chodia do kostola kvôli Bohu a nie na to aby obzerali, hodnotili a súdili iných kto aký je.. Aj sväté písmo hovorí:"nesud a nebudeš súdený.." ale to pochopia naozaj len ti, ktorí majú živú vieru a nie papierovú..