icon

Ktoré narodeniny oslavujete najradšej, ktoré najneradšej?

anaxamon
19. feb 2010

Nazov temy je mozno nezmyselny, ale...napadlo ma zeby bolo fajn trochu podebatovat na temu, ktore narodeniny resp. rok ci vek bol ten naj...Ked ste sa citili najlepsie a tam by ste sa chceli zastavit a uz nepokracovat dalej. Popripade, ak ste k takemu bodu este nedosli, ako a kedy by ste si to teoreticky predstavovali ako idealny vek.

Ja strasne rada spominam na roky 2005 a 2006, to som mala 22 a 23 rokov, a pri 23 by som ostala najradsej stale.

Na druhej strane by som sa nerada vracala do tinedzerskych cias..cca od 15 do 19, potom to uz bolo celkom fajn. Ale ten cas strednej skoly a veci okolo, no nechybaju mi tie pocity...aj ked samozrejme bolo kopa super veci, na ktore rada spominam.

Tak sup sup, nech je co citat a diskutovat🙂

mimkao
19. feb 2010

ja som mala strašne rada vek 27. Podľa mňa to bol úplne najkrajší... 😵 Problém je v tom, že mám ešte iba 25... 😀 😀 😀

Ale ne, teraz vážne... strašne sa mi páčila 17.nástka. Aj keď som postvárala najhoršie veci v mojom živote, ale zároveň som sa vtedy aj zoznámila s mojím mangelom... 😵 😵 😀

marianka79
19. feb 2010

ja mám rada svoj vek aký mám teraz a teším sa na dalšie roky 🙂 😅 nie je to divné? 😖 sama sa tomu čudujem 😨

macka01
19. feb 2010

nie je to divné 😀 mne je tiež uplne jedno,koľko mám rokov,mám pocit,že okolo mňa to všetko stárne a ja mám stále rovnako 🙂 to je asi viac divné,že? 🙂 každý vek so sebou prináša veľa pekného a pozitívneho.Samorejme s tým ide ruka v ruke aj starosti či rôzne problémy,ale som vdačná za všetko,lebo mi to otvára oči,dáva nový pohľad na svet,ľudí okolo,viac si vážim čo mám,netúžim po tom,čo je pre mňa nedosiahnuteľné,rada spomínam na roky ked som stretla svojho manžela,ked som porodila deti,ale vrátiť by som sa tam nechcela,načo ked som to už raz zažila?Potom by mi ušlo to,čo má ešte len čaká,nech je to čokoľvek,verím v dobro,na cestu do minulosti máme spomienky.Ako už niekto dávno povedal:raj z ktorého nás nikto nemôže vyhnať 🙂 🙂

rimmel
19. feb 2010

mne sa pacili narodky 23 lebo boli moje prve s muzom a spravil pre mna nieco nadherne 😵

a najhorsie? take nemam...niesom moc zatazena na oslavy ci podobne..

lindda
19. feb 2010

Ja som mala rada vsetko od 16-30 bolo to nadherne 🙂 zazila som vela videla som vela ,ale zase teraz som mama a to je nadherne ,,,,,,🙂
aby iba horsie nebolo 😉

marinka
19. feb 2010

Mně je teď 26 a nejlepší roky v mém životě byly v dětství, tak kolem desíti let a potom teď, od 23 roku, kdy jsem otěhotněla s první holčičkou. Ty tři poslední roky byly naprosto žůžo 😀 A nejhorší období? 15 rok - poslední rok na základce, kdy jsem se cítila hrozně sama, pak 18 rok, kdy se rozváděli rodiče a 20-22 rok - to jsem byla na výšce, ale víc to rozepisovat nebudu..

certica
19. feb 2010

najviac sa mi pacilo obdobie 10-15r., velmi zaujimave to bolo medzi 25-28, nerada spominam na 30.narodky

sasulec
19. feb 2010

ahoj, ak mozem pridam sa..ja najradsej oslavujem malej narodeniny,hehe 😉
tie 1. boli krasne a dufam,ze sa podaria aj dalsie..a co sa tyka tych mojich narodenin..nuz asi by som nemala mat rada ani jedny..ale mne je to v podstate jedno,hlavne ze ich oslavim so svojou rodinkou a potom su vsetky krasne.. 🙂

majina.b
19. feb 2010

moje 24 nar. boli take nemastné , neslané

po 29 nar. som mala depresie z veku 😀 ( očakavaná 30)

keď som mala 30 na moje narodky mala svadbu moja sestra

ostatné v pohode 😀

crca
19. feb 2010

Nejhorší 18 tiny-týden před nimi byl pohřeb bráchy a na to jak se má užít plnoletost--------nějak jsem to ani nepostřehla.
Nejkrásnější 30tiny----byli už s našima vymodlenýma dvojčátkama po 5 letech snažení na umělém oplodnění 🙂 a v dubnu snad budou ještě krásnější,to nám bude první rok 😉
Jinak to co bylo mezi,bylo taky hezké 😉 a já jsem se teda zasekla na 22-23letech 😅

sasulec
19. feb 2010

crca..tak ja som sa sekla potom na 18ke 😉
citim sa dospelo,ale este stale malo skusenosti za sebou..teda,ze ma vzdy nieco prekvapi,ako male decko pod stromkom😉

marika80
20. feb 2010

Ja som mala najradsej 14-17 take platonicke lasky, mohla som zit aj zo vzduchu, len preto,ze sa na mna pozrel 😀 . Celkom fajn boli aj roky 18-25, som zacala zarabat a mala som vsetko viac-menej pre seba 😉

misi78
20. feb 2010

Nejlepsi roky, narozky 22,23 az 25, nechtela bych zpatky pubertu 15 az 17.

beruska2x
20. feb 2010

asi kazde maji neco do sebe ale posledni 3 roky to flakam 😀 25. jsem se na narozky vdavala, 26. jsem mela 4 dny pred porodem 😀 a 27. jsem spise resila ze bude mit prcek rok ...

jinak me samo sidej - 1 kytku a ma to k narozkam, za Simu a k vyroci 😝 😀

berenika39
20. feb 2010

jéééé, hlavně nikdo nepište, že byste nechtěly, aby vám bylo 40, že to už budete starý a tak, že už bude život za váma....

Vždycky jsem si říkala, že nechci, aby mi bylo 20 (30,40), prostě mi připadala každá ta další dekáda jako krok do domova důchodců, ale jak to tak plyne, tak každý ty další narozeniny jsou takový mín nápadný🙂))), prostě dělám, že to nevidím. Moc se mi líbilo ve věku kolem 36,37 - syn už velkej, žádný závazky a povinnosti, práce super, peněz dost, bez mučení přiznávám, že jsem si ty roky užila a dost "zlobila 😀 😀 ". Ale i potom dobrý: vyskytnul se jeden a ted jsme čtyři 😀 😀 😀 , takže logicky: ted je to NEJ NEJ NEJ NEJ.... a s miminkem jsem jednoznačně omládla...hodilo mě to zpátky tak o desetiletí. Nepřeháním.
Jo, už jsem oslavila 41. Děěěěěěsnýýýýýý.....

A nerada vzpomínám na narozeniny mezi 13.-15.rokem, zmatek ve všem a komplexy jak prase.

sisi.v
20. feb 2010

Letos mi bude 33, tak už bych to na chvíli zarazila 🙂... a pak, až by mě to přestalo bavit, by to zase mohlo pokračovat, protože se docela těším na to, až budu mít velký děti, čas sama na sebe a manžela, na čtení, bádání, lenošení, cestování 🙂...