icon

Ktoré obchody ponúkajú najlepšie ceny?

1. okt 2024

Kde sa podľa vás oplatí ísť na nákup kvôli cenám ? Kaufland, Lidl, Tesco ďakujem

really8
•
1. okt 2024

To su dnes zas otazky🤦‍♀️ zalezi co chces nakupovat. Nieco sa oplati viac tam, nieco inde. My nakupujeme vacsinou v lidli a po ovocie/zeleninu chodime aj do kauflandu. Ale to skor kvoli vyberu ako cene.

22abigail22
•
1. okt 2024

Záleží od druh tovaru. 🤷‍♀️
Všeobecne máme najradšej Kaufland.
Na tovar ako drogéria, čistiace je dobrý zas Tesco.

princkrason
•
1. okt 2024

do 699 eur nakupis bez platenia a ked ta chytia tak zaplatis 20 eur , ci?

stvura
•
1. okt 2024

To je rozne a je tisic veci co ovplyvnuje vyber...za mna napr. Kaufland nie. maju celkom dobre veci ale vzdy je tam mrtak dochodcov ktori sa tam "poflakuju" a irituju ma, lebo su proste vsade (nic v zlom), takze mne to nevyhovuje - potrebujem vybrat, nakupit a ficat, nie predierat sa a cakat kym sa rozhodnu, pozru, poprekladaju...a vzdy je to tam narvane, ci rano ci vecer bez rozdielu, to nehovorim ze tie pokladne pytaju na vsetko potvrdenie a ani toho pokladnika co ma akoze dozor v samoobsluznych nezozenies - pre mna utrpenie kupovat v Kaufe...
Takze ja mam rada Lidl, rychlo nakupim, sama si odscanujem. Dakedy je viac ludi, ale tak vseobecne sa da.
Do Jednoty chodim zasadne len rano o 6tej na salamy a pecivo. Ostatne sa mi zda predrazene aj ked maju akcie.
Tesco OK - aj ked napr. vcera ani jeden kus masla lebo bolo v akcii 🙂 - a maso a syry zasandne nie, to som uz mala stastie na pokazene.
V Bille kupujem rada ovocie, vzdy je krasne.

zuzubb007
•
1. okt 2024

V každom z menovaných obchodov je vždy iné v akcii, čiže by si musela chodiť všade aby si nakúpila výhodne, v Lidli majú top sladkosti, akože mäso a šunky otras, v Kauflande ovocie, zelenina a Tesco na prach a kozmetiku vždy iné v akcii chodím všade a neviem povedať kde je najlacnejšie, lebo vždy kupujem to isté a vždy je všade na to ináč cena, buď je alebo nieje akcia

doriiis
•
1. okt 2024

Jediné,čo chodím kupovať do Kauflandu je mäso.Vo väčšom množstve,raz za mesiac.Bsetko ostatné kupujem v Lidli a Tescu.

dajla
•
1. okt 2024

Kaufland je pre mňa zbytočne velky obchod plný ľudí, čo prišli na vychádzku. Ale moja svokra tam chodí rada 🤷🏽‍♀️ U nás vyhráva Tesco a sem-tam Lidl. Myslím, že cenovo nie sú nejaké enormne veľké rozdiely aby sa dalo povedať kde je najlacnejšie.

keiko33
•
1. okt 2024

Na veľký nákup chodím väčšinou do Kauflandu, lebo tam kúpim všetko. Čerstvé mäso, šunky aj zeleninu. A samozrejme kopu akcií. Do Lidlu chodím na akciové veci, alebo na výrobky, ktoré inde nekúpim. Mne Lidl na veľký nákup nevyhovuje, lebo nemajú rezané výrobky, zelenina a ovocie mimo akcie dosť drahé a okrem Lidl výrobkov, ostatné nájdete väčšinou len keď sú v letáku. Do Tesca chodím len na výhodné akcie, je dosť drahé a my máme v meste len malé Tesco. Do tých malých sieti ako Jednota, CBA, Fresh nechodím skoro vôbec, keďže blízko domu nemám žiadny obchod a tak sa mi to neoplatí. A Billu v meste nemáme. A čo sa týka kopu ľudí v Kauflande, u nás to také strašné nieje a jeden veľký nákup do týždňa, to prežijem.

scila
•
1. okt 2024

Ja chodím do Tesca, Billy, Kaufu aj Jednoty. Jednota je jediná, kde nakrájanú šunku čerstvú a super na tenko, tie hrubé vopred nakrájané, často obschnuté v ostatných reťazcoch kupujem len výnimočne.
V Bille a Kaufe kupujem ovocie a zeleninu. Mäso väčšinou v mäsiarstve. A keď už som v niektorom obchode nakúpim podľa toho čo je v akcií - veci ako cukor, ryža, tuniak či múka mám doma v zásobe vždy a počas akcií vždy doplním.

bloger
•
1. okt 2024

Tak v Kauflande s kartou sa dá ušetriť. Ja mám ale najradšej Lidl.

kvadrinkaaa
•
1. okt 2024

Za mňa Kaufland.

taktotedanie
•
1. okt 2024

Kedy ako a co, ak mam cas tak nieco kupim tu a nieco tak, ak cas nemam idem do jedneho obchodu a kupujem vsetko co mi treba a nepozeram na cenu

oli18
•
1. okt 2024

@really8 a kolko € ta ten nakup stoji? 😆

petka552
•
1. okt 2024

Fresh, kaufland, billa

fido69
•
1. okt 2024

@stvura Absolutne presné. 😉