Ktoré šaty sa viac hodia na svadbu?
Prosím vás ktoré šaty sa viac hodia, alebo lepšie sedia? Ide o svadbu. Dakujem za každý názor 😁

@4katarinakralova5 ahoj, mozem sa opytat, v ktorom obchode maju tie ruzove? 😅. V tych naozaj vyzeras super a nieco podobne hladam aj ja. Take tie, ako su zelene, tak take aj mna rozsiruju v bokoch. A najlepsie, aby boli taketo puzdrove, plus ten prekrizeny vystrih, lebo budem este kojit. Dakujeeeem 🙂.
@4katarinakralova5 ahoj, prosim, kde v Ziline ich maju? 😊
@nevenka ahoj, ja som ich nasla tu: https://www.glossy.sk/ruzove-saty-s-kvetinovym-...
@4katarinakralova5 mne nepríde postava vhodná ani na jedny z týchto, keď už, tak tie prvé..
ružové...mne zelené prídu ako pre dôchodcu...
áno ,tiež si myslím či by si nenašla niečo šik - čo by lepšie ukázalo tvoju postavu...
@4katarinakralova5 ružové sú super
@4katarinakralova5 ružové jednoznačne
V tej zelenej si veľmi veľká.
@nevenka
@sun_shine_2020 pri starej tržnici je taky butik alex-Sandria
@deti95060810 už som toľko šiat po skúšala ze už fakt neviem co by som dala na seba
@4katarinakralova5 ružové sú krásne
@4katarinakralova5 mne sa páčia tie zelene
@4katarinakralova5 ešte je možnosť zabehnúť do svadobného salónu a tam si požičať šaty - v MT požičiavajú za 25-30 e, v Za má celkom dobré ceny v svadobnom salóne na Masaričke - hneď ulica od stanice....
alebo celkom fajn sú butiky na štvorcovom námestí.... pozri magnifique-fashion - tam kúpim šaty vždy...
@4katarinakralova5 ružové Ti svedčia viac, si kočka
@daniela2202 chcela si napisat subjektivny, nevadi😀
No neviem, mne sa tie ružové nepáčia, pôsobia na mňa moc starecky, také akoby na klacicky den do prace v kancli..skôr by som išla do tých zelených s tým, že pod ne by som si dala stahovacie prádlo, nech trocha vyformuje postavu, teda ak si myslíš, že to potrebuješ, pretože podla mna to nepotrebujes vobec..
Ruzove vyzeraju krajsie, zelene pohodlnejsie. Ja by som kupila oboje. A na svadbu sla asi v tych zelenych, nech som hoci aj "roztecena", ako sa tu niekto milo vyjadril. 🙂 Ale to som ja, viac si potrpim na pohodlie, nez na vyzor.
@4katarinakralova5 Na svadbu mi prídu vhodnejšie zelené, s decentnými doplnkami v telovej farbe budú vyzerať super. Tie ružové vyzerajú ako sukňa s blúzkou a opticky skracujú postavu (ktorú máš mimochodom dobrú nenechaj sa zdeptat MK prispievatelkami pre ktoré je jediná akceptovatelna postava "po 2 rokoch v Osvienčime")
u nás si takéto ružovo-kvetinové blúzky/sukne dávajú 60tničky s dobrou postavou 🙈 sorry.... ja by som si dala zelené. plus sú aj elegantnejšie.
@guliver19 tak to hádam až tak nie. že polovica mužov uprednostní takéto tvary.... tieto tvary sú už nad, ale o tom nie je táto otázka....
@4katarinakralova5 určite sú vhodnejšie jednofarebné šaty na svadbu. ALE podľa fotografií ti viac sedia ružové. prikláňam sa ku skupine tých, ktoré ti odporúčajú "hľadať" ďalej. niečo, čo by sedelo ako ružové, alebo ešte lepšie a bolo by skôr jednofarebné, než vzorované
@4katarinakralova5 hladaj strih siat s uzkou suknou. Na tych zelenych ta velka sukna prilis rozsiruje. Farba dobra na zelenych, strih dobry na ruzovych. Zenam krv a mlieko treba uzky strih sukni a veckovy vystrih, tam si sa trafila.
@4katarinakralova5 ruzove.
@panelacikova to je tvoj nazor😃
@4katarinakralova5 oboje,ale druhe ti viacej sadnu.
@4katarinakralova5 ja som za tie zelene, tie ruzove ti strihom dost nelichotivo zvyraznuju brucho 🙈
@4katarinakralova5 ruzove
@4katarinakralova5 ružové ti sedia lepšie aj strihovo aj farebne