Ktoré šaty si mám vybrať?
Ahojte baby pôjdem v lete na svadbu a budú týždeň na prijímanie. Neviem sa rozhodnúť ktoré šaty si mam kúpiť strašne sa mi páčia obe. Ktoré sú podľa vás vhodnejšie a krajšie??. 😊😊😊😊

@h2 to nehovorim, ale vy isto nie ;)
@simona1306 Ani ja to o sebe nehovorím. Ale ani ty isto nie. 😉
@eeffka asi ste ma celkom nepochopili, nepisala som v tom zmysle ze tam pojde kazdy obliaty zlatom, ale nehnevajte sa štýl akým píšete je dosť urážlivý nemyslíte?
@simona1306 na nete je nepisane pravidlo, ze si tu vsetci tykame bez ohladu na to ci sa niekto s niekym pozna alebo nie.
@liviafazekasova za mna tiez nie. Na plaz alebo na romanticku veceru pri zapade slnka su vhodne, ale urcite nie na prijmanie a svadbu, aj ked to bude mala v rodinnom kruhu. Skus najst nieco ine. 🙂
@bessie12 Dokonca tu na koníku to nie je nepísané pravidlo, ale písané pravidlo.
@simona1306
Autorke viem si tie šaty predstaviť na obidve príležitosti , ale ja by som ich aspoň 10 cm skrátila 🤷♀️
@liviafazekasova urazlivy? akoze co je na tom urazlive? hodia vyobliekane ako kolotocarky ich zeny, je to ich styl. nejaka sme nevyrovnana s rodinou kam sa idete privydat.
@liviafazekasova prosím ta, odhalené ramena v lete v kostole?? No fuj!!! To by tam mali rovno zbicovat 😃😃😃 ale nie, teraz vážne, na svadbu ôk, ale na prijímanie nie
ktore su vhodnejsie a krajsie, ked su obidvoje v zasade rovnake? hm 🙂 mne sa zial tiez nepacia ani jedny, vidno, ze su z nejakej cinskej dielne (a v skutocnosti to moze byt este vacsia pohroma), ale ak sa ti pacia, tak sa nepytaj na nete a objednaj, je to tvoja volba a vec, co si oblecies, nebudes prva ani posledna, co nebola oblecena presne podla zasad a vseobecneho vkusu
@liviafazekasova za mňa nevhodné🙃
@h2 no neviem s takym pravidlom som sa este nestretla. Ak som v nejakom diskusnom fore a niekomu vykam , vyka mi spat, ved to je slusnost , ci opat som na omyle ? ;)
@simona1306 Nech sa páči, tu to je:
@h2 super mate pravdu 🙂 avsak, ked mi niekto vyka , vykam mu spat tak, ako to slusnost kaze ...
@valeria_h Ale mňa jej vykanie nepobúrilo vôbec. Práveže ona sa ohradila, že jej tykáme, keď ona vykala.
@simona1306 A keď tyká, tak tykám späť. Ja som ťa oslovila prvá a tykala som. Tak už to neriešme a potykajme si. 😊
@h2 v poriadku neriesme to 🙂 a k teme, ani ja nie som znalkyna mody to priznavam, no reagovala som tym skor na pani ktora autorke podla mna napisala odpoved nemiestne a nie priamo na tvoju, ktora bola.sice negativna ale slusna.
Styl je rovnaky, nejaky zasadny rozdiel v nich nevidim, skor ide o to aka sa farba viacej tebe paci, aka sa k tebe hodi. Mne sa viac lubia tie tmavsie. Ale to je moj pohlad.
@liviafazekasova na akcie, ktoré si popísala ani jedny z nich nie su vhodné.
mne sa pacia viac prve, viem si ich ale predstavit skor ne tej letnej svadbe, resp. party, ako na 1.sv. prijimanie...a ano, su aj dost dlhe, bola by skoda nimi vytierat prach, alebo sa do nich nejak zamotat, ale to je uz na Vas, aka dlzka vyhovuje🙂
Vhodnejsie? Ved su navlas rovnake, lisia sa len vzorom.
@liviafazekasova zelené sú krajšie
@simona1306 tie šaty sú nevhodné do kostola na prijímanie už len preto, že majú odhalené plecia
Ani jedny
Pridávam sa k dievčatám...na svadbu s prižmúrením oboch očí, na 1. sv. prijímanie nie (odhalené ramená, vysoký rozparok). Nehovoriac o tom ako budú vyzerať v realite..pravdepodobne úplne inak a lacno. Hľadaj ďalej, dnes je trendy takmer všetko a dajú sa kúpiť pekné šaty aj za pomerne málo peňazí, prípadne sa dajú požičať. Takže instagram sem-instagram tam, určite by som si dala niečo vhodnejšie.
@elizabet173 nech rozmyslam akokolvek, odhalene ramena nie su nejaky extra problem, staci si rukavy trocha podvihnut, rozpustit vlasy alebo prehodit lahke sako 🙂 rozparok v stoji alebo v sede vidiet nebude 🙂 mala som podobne v kostole, a teda kostol nezhorel a dokonca sa ani nikto namna nepozeral poburujuco...

@liviafazekasova ak ides na ciganske 1.svate tak v tychto satach tam budes za chuderu. oni idu na bomby. zlato, plesove saty a nevadi ze na to nemas postavu hlavne ze zips vydrzi. do normalneho kostola absolutne nevhodne, na vasu oslavu slabota