Ktoré Slovakia chipsy sú najlepšie?
caute ideme na chatu a berieme chrumky. ktore slovakia chipsy su teraz najlepsie? ja milujem tu klasiku solenu ale kamos chce tie nove pikantne. nie su moc palive ze z toho cloveku zhori huba? dajte vediet co sa oplati k pivu zobrat nech nekupujeme blbosti
záleží predsa od preferencií… ja slané nemám vôbec rada napr… a nemám rada obyčajné, iba vrúbkované..
tak kúp aj slané aj tie pikantné (ale to ozaj neviem ktoré myslíš)
@anonym_autor su to len chipsy, ja by som kupila tie co mam rada a potom nahodne vybrala prichute na vyskusanie.
@anonym_autor veď kúp aj-aj a každý bude mať čo mu chutí. Kamošovi možno zhorí huba ako hovoríš a ty budeš mat solené
@všetci a pamätáte si? Asi pred milión rokmi mali dubakove a tie boli úplne perfektné.
@anonym_autor nie sú vôbec pálivé.
Mne najviac chutia rajčina&paprika
Ved zoberiem aj aj. Neverim ze to nieje skryta reklama to uz kto by toto riesil
s prichutou pizza su podla mna najlepsie, vyskusaj
@anonym_autor veď kúp dnes jeden balík s ochutnaj. Podľa toho kúpiš na chatu. Veď to nestojí 100eur, aby si ľutovala.
Ľudia boží to fakt sa treba pýtať druhých už aj na to aké chipsy kúpiť? To už ani toto nevieme vyriešiť sami?
@anonym_autor ani jedny. Všetky hnus. Za tých pár šušňov si kúp aké chceš
Každý má iné chute. Ja sol, paprika, syn chce syrové, cibulive, muž slaninove.
Ja keď som bola naposledy na návšteve odišla som hladná 😂😂 a na hoteli jedla keksíky 😂😂
Zobrala by som aj take aj onake a je po dileme,ale tak to som ja,tiez milujem klasika solene a ziadne ine.
To je neuveritelne, na co vsetko ludia dokazu otvorit diskusiu..
To je neuveritelne, na co vsetko ludia dokazu otvorit diskusiu..
@anonym_e768ca je to diskusné fórum, ak si si nevšimla 😂

@anonym_autor mne chutia tie smotana + cibuľa, tie sú podľa mňa úplne najlepšie a tie pikantné som ešte nejedla, takže neviem poradiť