icon

Ktoré volebné strany podporujú mier a ukončenie podpory vojny?

27. sep 2023

Okrem Republiky, o tom viem. Ďakujem.

Strana
z3
cecilia29
28. sep 2023

@777januska777 čiastočne som ti odpovedala v príspevku vieste. Rovnako ako PS neprejde pr9gresivny lgbti program neprejde extrémistický program extrémistickým stranám. Nebudú mať podporu. Vojnu mi ale neovplyvnime, teda jej koniec. Sme malé ryby.

viestta
28. sep 2023

@cecilia29 pozri sa, krestanov ako takych nehodnotim. Jednoducho nie som stotoznena s ich ideologiou a preto ich nebudem volit, Tak ako nie som stotoznena s ideologiou komunistickych a fasistickych pohrobkov. Je to o ideologii, o principoch.
A registrovane partnerstva nerozvratia ani stat, ani ziadnu rodinu, ani eticke hodnoty jednotlivcov, ani moralku jednotlivcov, ktorych sa to netyka. Je to iba a len o tom, aby mali rovnake prava ako ostatni. Registrovane partnerstva ako legislativny akt su nielen pre homosexualne pary, su aj pre pary rozneho pohlavia, pre nezosobasenych partnerov. Ak by sa z celej LGBT+ agendy do zivota doviedlo iba a len to registrovane partnerstvo, tak by to bolo velke plus pre spolocnost ako taku, nikomu by to neuskodilo.
Dalsie zalezitosti tejto agendy su v tomto konzervativnom state iba a len sucastou uvah a sluzia iba a len na vyvolavanie strachu, nenavisti.

bloger
28. sep 2023

@cecilia29 Si fakt dobrá píšeš rozumne. Ale niekomu nevysvetlíš a stále si pôjde svoje. Obdivujem ťa, že máš takú trpezlivosť.

777januska777
28. sep 2023

@cecilia29 ano zo všetkým súhlasím v pohlade na lgbti, lenže problém je, ze my sa na ten východ a zapad už delíme. Vedľa nás je reálna vojna, ktorá nie je len teoreticky problém. Mame tu reálneho zlodeja, ktorý sa znovu dostane do parlamentu, my tu mame úplne základné problémy a tie treba riešiť. Ked vyriešime to, aby sa zlodej a mafián Fico nedostal do vlády a nemohol zas riadiť štát, tak potom sa môžeme baviť o lgbti a dohadovať sa. Práve preto by kdh malo svojho nepriateľa vidieť reálnejšie a nie sa vynedzovat proti lgbti, ktorý fat nie je taky problém práve teraz.

viestta
28. sep 2023

@bloger co mi ma vysvetlit?

bloger
28. sep 2023

@viestta Ja sa o tebe nebavím ani ťa neoznačujem. Tak bud taká láskavá a neoznačuj ma tu.

viestta
28. sep 2023

@bloger 🙄

cecilia29
28. sep 2023

@777januska777 oni ich nevyškrtli. Len s týmto programom aký majú oni nebudú spolupracovať. Podľa mňa pôjdu s nimi do diskusie a ak by sa PS vzdalo lgbti propagandy tak sa dohodnú. Otázka je nakoľko je to pre PS dôležité, a co im leží na srdci. Co sa týka Fica, bohužiaľ, dostáva hlasy a teda aj moc od ľudí. Pozerala si diskusie ? Lebo ja.som minule nestihla ale naši mi povedali ze KDH vylucilo spoluprácu s Ficom.

777januska777
28. sep 2023

@cecilia29 tak nepozeram všetky diskusie, ale budem ti veriť, že spoluprácu s Ficom vylucilo. Ved aj tak sa rozhodne až po voľbách konieckoncov.

cecilia29
28. sep 2023

@777januska777 áno, veľa sa uvidí potom. Mňa pred rokmi veľmi sklamal Belá Bugar. Síce som ho nevolila ale považovala som ho za.dobreho politika. Ale bola to jeho politická poprava.
A ešte na zamyslenie https://standard.sk/451278/mladym-krestanom-kto...

777januska777
28. sep 2023

@cecilia29 teda článok dosť drsný, ale teda tiež sú to také predpovede, ze ja si niečo myslím a neviem ako to bude. Btw. Denník štandard patrí k dosť extrémnym médiám a počas covidu šíril hoaxy, zaujímavé, že vtedy biskupov nebral vážne, keď odporúčali ockovanie a iné veci.

Strana
z3