Ktoré volebné strany podporujú mier a ukončenie podpory vojny?
Okrem Republiky, o tom viem. Ďakujem.
@cecilia29 pozri sa, krestanov ako takych nehodnotim. Jednoducho nie som stotoznena s ich ideologiou a preto ich nebudem volit, Tak ako nie som stotoznena s ideologiou komunistickych a fasistickych pohrobkov. Je to o ideologii, o principoch.
A registrovane partnerstva nerozvratia ani stat, ani ziadnu rodinu, ani eticke hodnoty jednotlivcov, ani moralku jednotlivcov, ktorych sa to netyka. Je to iba a len o tom, aby mali rovnake prava ako ostatni. Registrovane partnerstva ako legislativny akt su nielen pre homosexualne pary, su aj pre pary rozneho pohlavia, pre nezosobasenych partnerov. Ak by sa z celej LGBT+ agendy do zivota doviedlo iba a len to registrovane partnerstvo, tak by to bolo velke plus pre spolocnost ako taku, nikomu by to neuskodilo.
Dalsie zalezitosti tejto agendy su v tomto konzervativnom state iba a len sucastou uvah a sluzia iba a len na vyvolavanie strachu, nenavisti.
@cecilia29 ano zo všetkým súhlasím v pohlade na lgbti, lenže problém je, ze my sa na ten východ a zapad už delíme. Vedľa nás je reálna vojna, ktorá nie je len teoreticky problém. Mame tu reálneho zlodeja, ktorý sa znovu dostane do parlamentu, my tu mame úplne základné problémy a tie treba riešiť. Ked vyriešime to, aby sa zlodej a mafián Fico nedostal do vlády a nemohol zas riadiť štát, tak potom sa môžeme baviť o lgbti a dohadovať sa. Práve preto by kdh malo svojho nepriateľa vidieť reálnejšie a nie sa vynedzovat proti lgbti, ktorý fat nie je taky problém práve teraz.
@777januska777 oni ich nevyškrtli. Len s týmto programom aký majú oni nebudú spolupracovať. Podľa mňa pôjdu s nimi do diskusie a ak by sa PS vzdalo lgbti propagandy tak sa dohodnú. Otázka je nakoľko je to pre PS dôležité, a co im leží na srdci. Co sa týka Fica, bohužiaľ, dostáva hlasy a teda aj moc od ľudí. Pozerala si diskusie ? Lebo ja.som minule nestihla ale naši mi povedali ze KDH vylucilo spoluprácu s Ficom.
@cecilia29 tak nepozeram všetky diskusie, ale budem ti veriť, že spoluprácu s Ficom vylucilo. Ved aj tak sa rozhodne až po voľbách konieckoncov.
@777januska777 áno, veľa sa uvidí potom. Mňa pred rokmi veľmi sklamal Belá Bugar. Síce som ho nevolila ale považovala som ho za.dobreho politika. Ale bola to jeho politická poprava.
A ešte na zamyslenie https://standard.sk/451278/mladym-krestanom-kto...
@cecilia29 teda článok dosť drsný, ale teda tiež sú to také predpovede, ze ja si niečo myslím a neviem ako to bude. Btw. Denník štandard patrí k dosť extrémnym médiám a počas covidu šíril hoaxy, zaujímavé, že vtedy biskupov nebral vážne, keď odporúčali ockovanie a iné veci.

@777januska777 čiastočne som ti odpovedala v príspevku vieste. Rovnako ako PS neprejde pr9gresivny lgbti program neprejde extrémistický program extrémistickým stranám. Nebudú mať podporu. Vojnu mi ale neovplyvnime, teda jej koniec. Sme malé ryby.