icon

Ktorú časť bábätka máte najradšej?

padix
29. nov 2007

Tento nazov temy znie asi trochu divne, kedze kazda z nas lubi svoje babenko cele celucicke, avsak vzdy sa najde nejaky preferovany "kusok" 😅. Napriklad nostek, rucicka, nozicka. U mna vyhrava zadocek, to je nieco uplne uzasne, taku kraaaasnu ritku ako moj maly som este nevidela. Asi som divna, ale ja som na zadky 😀 😀 . Ako je to u Vas?

slevik
29. nov 2007

Tak já miluju Verunku úplně celou celučičkou 😵 😵 😵
To její chmýříčko na šešulce, nádherný veselý oči, užásnej maličkej nosánek, papulínu, kor když se směje, ten krk, co se začíná rýsovat, ouška s naušničkama, hrudníček, bříško s pupíkem, sametovou prdelku, malinký ručičky, nožičky, prstíčky a ty kejtičky 😀 . Zapomněla jsem na něco 😵 😀 ?

nikka.vo
29. nov 2007

Evi, příště by stačilo zkrátit to na - Miluju Verunku celou 🙄 😀 😀 😀

vavka33
29. nov 2007

Uplne celu milujem moju malu zabku-asi ju raz zjem 😀

nikka.vo
29. nov 2007

zapomněla si na pipnku, chodidýlka, řasy, nehty který jí musíš stříhat ob den...

janka196
29. nov 2007

ja zboznujem malinkej "suncicky". stale ich pusinkujem ked ju prebalujem 🙂

karotky
29. nov 2007

Tak u mě zvítězila prdelka.Vždycky,když ho po koupání namažu olejíčkem,převrátím ho na bříško,tak ho plácám do půlek a říkám:"Ádo,to jsou Tvoje česneky!" 😀
Holky..............teď si asi myslíte,že jsem magor,ale já ho muluju celého.Je to moje 1.opravdová láska. 😀

trixi
29. nov 2007

Ja som tiez zavislacka na nasom chrustikovi. Ale najviac obdivujem jeho dokonalo okruhlu hlavicku a uska, ktore mu sice odstavaju ale su k spapaniu. A tiez tie zarezky na rucickach, nozickach a tie drobne prsteky na nozickach. 😉

dannynka
29. nov 2007

u mna vyhravaju nožičky 😀 😀 😀

nikka.vo
29. nov 2007

jo a co se mi teda na Domískovi zdá roztomilý, tak to, že se mu nevejdou včechny prstíčky na nohou vedle sebe 😀 , jak je má tlusťoučký 😅 a jeden je trochu vytlačenej nad ty ostatní 😵 😵 😵 - žádnej extrém 😉

Mají to vaši prckové? Kamarádky holčička to měla taky a pak se to srovnalo... doufám teda že u nís též 😕 , později by to už roztomilý nebylo 😖 😅

kacerka
29. nov 2007

Já bych Karlíka snědla celého, hlavně když je spokojeňoučkej, ale asi nejvíc miluju tu jeho hubičku, když z ní vyplazuje ten slaďoučkej jazýček - včera mi dal francouzáka 😀 😀 😀 No jo, co se v mládí naučíš . . . . 😅 😎

tiki
29. nov 2007

Podle mého jsou nejúžasnější dětské oči 🙂 😕

kristi
29. nov 2007

kacerko, konecne nekdo,kdo je na jazycky.. 😝 😀 😀

kacerka
29. nov 2007

kristi, jj, hubička s jazýčkem vede 😉 je prostě boží, jak ho vyplazuje 😎

kristi
29. nov 2007

Kacerko,taky ho ma tak spicatej? a takovej jemnej?? o ona s nim vzdy tak rejdi po ty hube, no prca...

petrolejka
29. nov 2007

Holky, to je krásný ... už se těším, až malá vyleze, abych ji mohla taky oňufávat. 😀

kacerka
29. nov 2007

kristi, zatím ho má kulaťoučkej a vystrkuje jen špičku, ale jemňoučkej je úplně maximálně 🙂 🙂 🙂

kristi
29. nov 2007

ona uz spi, ale sla bych ji semlet, jak rika muj muz 😉

kacerka
29. nov 2007

taky se od něj nemůžu před spaním odtrhnout, v pyžámku je totiž neodolatelnej 😀 😀 😀

brnda
29. nov 2007

ahoj tak u me vytezi ten zadeček a potom břiško,nožička no proste všechno

nikka.vo
29. nov 2007

no a abych ,,nežrala,, tak na na něm miluju jak má jeden dolíček ve tváři 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

marinka
29. nov 2007

já na Aničce miluju nejvíc prdelku, duclaté tvářičky a když na nás vyplazuje jazýček! 😀 To bych ju celou oslintala láskou 😀. No a vždycky když se usměje, tak jdu do kolen 😀 🙂

jabber
29. nov 2007

Já mám nejradši ty malinkatý chodidla, vždycky jí je pusinkuju a jakože koušu a mlaskám a ona se strašně tlemí 😀 a pak ještě hlavičku zezadu, má dost dlouhé vlasy, ale vzadu na týlu má takovou plešku od ležení a kolem tý má pocuchaný ty kokrhele, je to hrozně roztomilý 😀. Ale jinak je k sežrání celá 🙂

pietra81
29. nov 2007

Holky to je sranda, dobrý téma! Já na mojí Barborce miluju krček, hlavně takhle jako pod ouškem. To je to nejsladší místo na mojí holčičce! No a rtíky, ty jsou opravdu k zulíbání 😉 😀

schnek
29. nov 2007

Tak my asi nejvíc milujem prdelku 😀 takovej prima zadeček na plácání 😀 😀 a taky tvářičky, pořád ho pusinkuju 😀

kacka79
29. nov 2007

Tak u nás vedou faldíky na krčíku...

lindda
29. nov 2007

Ja milujem od narodenia Ninkov palceky na rucicke su krasne a tucne 😀

kar.la
29. nov 2007

jé 🙂 , já miluji Adélčiny dásníčka 🙂 Proste ta pusinka bezzubá, jak se směje, nejde odolat a nepusinkovat ji 😵

leva
29. nov 2007

ja lalocek na usku 😀

alcatko.j
29. nov 2007

Holky 😀
Ja ji miluju celou, ma tak krasny telicko 😵 Nejvic jsem zatizena na prdelku a nozicky 😵 A jak rikala Dendi, ja jsem taky desna frfna, ale kdyz blinka nelinka, je to tak kraasny 😅 Klidne ji otru grindu kase z huby a pak oliznu a slinky miluju..vsecko 😵

slonik
29. nov 2007

souhlasím s alcatkem - taky ji miluju úplně celou 😵