icon

Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?

barby1982
7. nov 2016

S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂

flofli
20. nov 2018

Mne sa akurát v orange konci paušál, no už tam ostať nechcem. Neviem, no toľko rokov som tam a pomaly žiadne výhody, nič. Moc si asi stálych zákazníkov necenia

flientica
23. nov 2018

@tanalyn Ale prosim ta, oni ani nevedia, ze existujes pokial nenastane nejaky problem, ze nezaplatis alebo meskas s platbou a tak. Vtedy sa ti vedia ozvat hned. A to tam mas prakticky vsade, u kazdeho operatora, ktory ma pausal s viazanostou. Len aby si platil ale nic od nich nechcel a uz vobec nie nieco navyse. Mne toto uz tiez pekne lezie na nervy a to som uz dvakrat menila operatora, raz som odisla z orangeu, sla som do telekomu a po roku som sla zase nazad. Ked mne to proste vsetko pride rovnake, z blata do kaluze, uz sa mi to ani nechce riesit ak mam pravdu povedat, ta obdivujem, ze mas na to nervy

flientica
23. nov 2018

@flofli Ako baby pisali, treba im pohorozit, ze odides 😉 Vtedy vedia robit zazraky s tymi cenami

renirv
26. nov 2018

@tanalyn ved toto, ze napriklad inde mas za 20 eur len volania a sms, alebo dokonca len jedno z toho a data ked chces mat nejaky vacsi balik tak to musis este aj zvlast platit, raz taku sumu 😠 nerozumiem tomu preco su ludia ochotni platit take sumy. akoze nic v zlom ani tebe, ved bola som taka ista ale proste to uz je fakt len cista zdieracina. hlavne ked teraz ide aj vsetko ostatne hore. potesi ked sa da aspon pri tomto usetrit
@filory ze? aj ked neviem ake mali pred tym tie pausaly, lebo viem, ze tento co ma ja teraz funguje u nich nejak do jari sa mi zda, pred tym som to este tak nesledovala ale co maju tieto teraz najnovsie tak co som pozerala tak lacnejsie nemas nikde

bsp39
26. nov 2018

nečítala som všetky príspevky, chcem len napísať svoju skúsenosť. Bola som aj v 4-ke a myslela som si, že nič lacnejšie neexistuje, než 4 centy za minútu. Existuje. O2 voľnosť, 10 centov každý hovor, sekundový, aj hodinový. Ak niekto volá do 2,5 minúty, je dobrá aj 4-ka. Cez 2,5 min. je to už oproti O2 strata. Týka sa to len hovorov, net je v tom tiež, neviem aký, nepotrebujem. Možno pre niekoho nevýhoda, pre mňa nie, je to len na dobíjanie. Príde SMS, že kredit klesol pod 1 eur, ale stále máš ešte 90 centov na 9 hovorov.

renirv
26. nov 2018

@bsp39 To mi pride take zvlastne. Lebo vies kolko krat volas aj 30 sekund a za to mas zaplatit 10 centov. Ako ano ak volas kazdy den s kazdym komu volas hodinu tak mozno sa to oplati ale inak mi pride trochu zbytocne platit 10 centov za mozno minutovy hovor. Ale tak kazdy si hlada co je prenho vyhodne 🙂 Viac sme sa tu bavili ale o tych pausaloch prave kvoli datam lebo baby pisali, ze by chceli viac dat a za menej ako platia teraz preto zvazuju 4ku 🙂 A tam ked mas pausal tak nepocitas ziadne centy za minuty alebo smsky

emuska110
26. nov 2018

Dobry den chcem sa infirmovat mam funfón kartu uz davnejsie urcitu dobu bola pouzivana potom nie teraz ked som tu kartu po dlhsom case zapla vypisuje sim karta neaktivna. Je tam nejaka moznost ze karta by bola opat aktivna po dobiti kreditu? Dakujem

bsp39
26. nov 2018

@renirv jasné, ak potrebujete dáta, je to iné. Ja mám dáta od iného operátora a O2 len na volanie. Stalo sa mi, že kamarátky nechcú rozvíjať debatu práve z dôvodu vyšších taríf za minútu. Keď som im povedala o tom mojom, boli prekvapené .

bibyke
26. nov 2018

@tanalyn prejdi k telekomu,a ked uvidia,ze si poziadala o prenos cisla tak ti budu volat z orangeu a ponuknu ti pausal vsetko neobmedzene a asi 2gb dat za 15€. Ja som toto riesila pred mesiacom
Ked som od nich chcela odist ,tak mi udajne nic lepsie ponuknut nevedeli a ked som realne odisla a uz sa pracovalo na prenose cisla tak hopla,zazracne oausaly mi zrazu vedeli ponuknut🤣🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ale uz bolo neskoro. Presla som do telekomu,mam tu dve cisla pausaly..

lucin_kaa
26. nov 2018

@bibyke haha ja som si konečne preniesla číslo dnešným dnom a minuly týždeň boli vyvolavacky z Orangeu za 20€ neobmedzene volania sms a 12gb internetu. Keď som pred tým chcela odísť tak mi navrhli zaplatiť zmluvnú pokutu, lebo inak pre mna nemajú nič. Keď som to chlapovi vravela do telefónu tak popieral a presviedčal ma o opaku😃 sila.

bibyke
26. nov 2018

@lucin_kaa hej,oni su tam ini profesionali😅😅😅

tanalyn
28. nov 2018

@bsp39 Ďakujem za radu ale potrebujem práve lepšiu cenu aj za dáta, nie len za volania lebo ich hrozne veľa používam keď počúvam pesničky vieš 🙂
@emuska110 Myslím, že to pôjde alebo veď nie je taký problém si vybaviť aj novú nie? Pravdepodobne keď ju nevyužívaš tak ju zablokujú ale neviem ako to tam presne majú. Každý operátor má na toto svoje podmienky
@bibyke Ja viem, samozrejme, že keď už budem prechádzať tak zrazu bude milión ponúk lepších ale už mi to je jedno, mali sa snažiť keď som tam bola či nevedia ponúknuť niečo lepšie. Ale do telekomu asi nie, 2gb dát je pre mňa hrozne málinko

bibyke
28. nov 2018

@tanalyn ja som preniesla do telekomu a mam pausal za 30€ neobmedzene vsetko a 12gb dat mesacne

tanalyn
28. nov 2018

@lucin_kaa Klasika, vtedy sa vedia tváriť, že by ti dali aj modré z neba pomaly zadarmo ale keď tam prídeš sám, že by si chcela nejakú zľavu alebo čo, tak sa to nedá 🙄

tanalyn
28. nov 2018

@bibyke Aha, ja mám teraz zatiaľ od tej mojej kamošky ponuku na 4ku paušál. Ten je za 20 eur a je tam všetko neobmedzene aj volania, aj smsky a aj dáta preto nad ním uvažujem, lebo čo mi tu aj baby radili tak všetko je buď drahšie alebo je tam málo tých dát. 30 som platila skoro každý mesiac v pomaranči a to mi príde strašne veľa za paušál keď je už na slovensku konkurencia aká je, že tu už nie sú len dvaja operátori ako to bolo kedysi. To by si už tiež mali uvedomiť ale tak im tie produkty nevytváram 😅

bibyke
28. nov 2018

@tanalyn no ja som to brala kvoli tym datam,vyhodnejsi mi s 12gb datami nevedeli ponuknut. Na stvorku som zatial co sa signalu tyka nic dobre nepocula a necitala.. svokrovci maju stvorku a furt im vypadava signal aj od ostatnych co som pocula tak na data to veru nie je bohvieco.. ale mozno v nejakom velkom meste to funguje ok..mne potom v orangei vedeli ponuknut lacnejsie taky isty pausal ako som vzala z telekomu,ale uz mi to bolo potom jedno. Som im hovorila,ze ked som im volala kvoli zmluvnej pokute tak mi vedeli dat zlavu AŽ 4€!!! Vrsj viac nemozu (platila som kvoli navysovaniu dat kazdy mesiac 60€),ked im prisiel doklad ,ze si prenasam cislo hned volali a vedeli mi dat take ponuky co ostatnym ani neponukaju😅 tak som im povedala,ze mi to mali ponuknut vtedy a nie teraz ked uz som od nich odisla..

bibyke
28. nov 2018

@tanalyn a ma napadlo,aj moj muz ma simku stvorku na kredit a jemu napr internet v mobile vobec nejde a nevieme preco🤣

bibyke
28. nov 2018

@emuska110 to uz podla mna mozne nie je. Predtym vzdy ked som mala kredit a koncil mi ,kedze som tu simku casto nepouzivala tak mi chodili sms,ze ak si do isteho dna nedobijem kredit tak sim karta bude neplatna..

tanalyn
28. nov 2018

@bibyke To vraj bol nejaký problém na začiaku ale že už odvtedy sa im podarilo dosť vysielačov postaviť a tie väčšie mestá majú pokryté normálne, že tam nie je problém tak sa na to celkom spolieham, že to bude ok. Ja to chcem vyskúšať hlavne kvôli dátam, lebo síce posielam aj veľa smsky takže som rada aj za to ale tie dáta keď som si dokupovala tak mi to tiež strašne veľa pridávalo na faktúre každý mesiac a nič lepšie mi nechceli dať. Preto premýšľam nad týmto. Veď aj tak je to vraj bez viazanosti tak za skúšku nič nedám

bibyke
28. nov 2018

@tanalyn no my sme to s muzom skusali pred dvomi tyzdnami a nejdu mu data na stvorke vobec

majuska1012
28. nov 2018

@emuska110 dobry den, bolo by potrebne zistit dokedy bola platna karta ak uz nastal posledny datum expiracii nepomoze ani dobitie kreditu. Jedine znova nova karta. Informacie poda operator pod ktoreho patri Fun fon

renirv
4. dec 2018

@bsp39 No akoze ja to mam tiez tak, ze odkedy mam tento pausal tak zakazdym ked volam s niekym kto o tom vie, mi iba povie ak mi nahodou vola on zo svojho, ze mu mam zavolat ja 😂😂😂 Ale tak mne to je jedno lebo tam nic navyse uz za to neplatim 😀
@bibyke Aj ste to skusali nejako riesit? To spojazdnit? Lebo ja som napriklad probleme nemala a uz ho mám dlhsie

bsp39
4. dec 2018

@renirv tak to nerob 🙂

tanalyn
5. dec 2018

@bibyke Fakt? No čo som sa pýtala tej kamošky, aj on ju má a vravela, že dobre, že zatiaľ nemala problém, už som objednala cez internet simku tak uvidím keď to príde či bude fungovať. Akože ak by to šlo tak by som bola hrozne rada lebo by som dosť ušetrila na dátach, budem dúfať 😀

tanalyn
5. dec 2018

@renirv Tebe to teda ide v pohode? Myslím internet hlavne lebo na tom mi záleží najviac a keby ten nešiel tak to nemá zmysel vybavovať, aj keď som už objednala simku ale je to bez viazanosti tak by to nebola až taká katastrofa

bibyke
5. dec 2018

@renirv nie,uz sme to potom neskusali,mame cez pausal net v mobile,len neminieme kredit tak sme chceli skusit minut cez data,no nejdu

flientica
7. dec 2018

Ja mam teraz tak malo dat, ze ani neviem ako ich miniem, mam 500 MB, to mi nabehne a za dva dni je to fuc, tiez mam orange teraz tak si aktivujem tie spomalene data ale to mi ledva utiahne ten messenger aby mi aspon prisli spravy ale nic ine sa s tym robit neda a ja nebudem furt platit za dokupovanie dat, kaslem sa na to radsej

flientica
7. dec 2018

@renirv Prosim ta ty to mas co za pausal? To ti dali az ked si pohrozila, ze odides alebo ti volali tie tetusky co otravuju aj v noci? Som chcela viac internetu nech mi daju ale nechcu, ze sa ot neda, ze musim pockat kym mi viazanost skonci a ze si mozem potom menit balik 😠

renirv
10. dec 2018

@bsp39 Nie zakazdym to spravim, zase odtial potial ale pokial potrebujem aj ja nieco dlhsie riesit, ze aj ja sa potrebujem vyrozpravat tak mi to nerobi problem, lebo to mam proste zaplatene
@tanalyn Ide mi to v pohodicke, nemala som nejako problem, mi to slo v pohode odkedy som dala simku do mobilu
@flientica Ktory myslis? Ten co mam teraz? Ci ten co som mala?

renirv
10. dec 2018

@bibyke Nerozumiem, ako mozes minut volania a sms cez data? Ved v tom mas vsetko aj data aj volania aj sms, ked minut tak vsetko nie? A je to skoda, hlavne teda ak ste mali ten pausal s neobmedzenymi datami, ci ste mali iny? A neslo vam to kvoli comu? Ste nemali signal alebo co?