Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?
S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂
@renirv Už som ju aj ja vyskúšala, prišla mi asi za dva dni, stihlo sa to ešte pred víkendom takže už som cez víkend pri kočíkovaní počúvala cez youtube a dokonca som začal pozerať jeden seriál, ktorý som hrozne chcela vidieť ale nemala som vôbec čas ho pozerať, tak to teraz využívam :D :D už som pozrela polovicu prvej série od víkendu do dnes. Ešte pôjdeme poobede na hodinku von tak dúfam, že bude drobec spať aby som mohla pozerať ešte :D :D
Ja by som to tiež v pohode minula, veď keď si pozrieš pár videí alebo len pár filmov tak je to preč :D Ale teraz som rada, že som si našla tento neobmedzený internet, aj s volaním aj smskami lebo nemusím mať dve simky, mám to proste na jednej a za 20 eur
@bibyke Aha, tak to potom netusim ako to je ked tam mas kredit ale podla mna by to malo normalne fungovat, ved co som pozerala na stranke tak to mas spoplatnene, ze 1MB za 1 cent takze by sa to malo dat minut aj len tak na internet. Tazko povedat no, ja byt ale vami sa na to skusim nejako informovat aby to zbytocne neprepadlo 🙂
@bibyke Pocuj, mi to nedalo lebo viem, ze mne ten internet ide tak som sa pytala manzela a ten zistoval u znameho kde mohla byt este chyba a ten vravel, ze si mas skontrolovat nasvatenia APN v telefone, tam kde mas vsetky tie nastavenie na internet v mobile 🙂 Teda ak tu sim kartu este mate. bola by skoda ak by ste to nevyuzili 🙂
@tanalyn normalne si pozri stranku 4ky a hladaj nastavenie internetu v mobile a tam je presny postup. Ja mam od 4ky za 20 vsetko neobmedzene ;)
@flientica ved zo 4ky uz som tu pisala pred tym, ze mam od nich teraz. prave kvoli tomu, ze ked som sa bola pytat u ostatnych operatorov tak za tu sumu som mala smiesne data, proste fakt par a tuto mam neobmedzene vies. takze som potom uz ani nevahala ked som zistila, ze ani u mojho vtedajsieho operatora mi nevedia dat nic lepsie aj ked som im pohrozila, ze od nich odidem, comu tiez uplne nerozumiem, ze sa nesnazili aby si ma udrzali lebo som u nich bola kolke roky. ale prepasli sancu ich smola 😝😀
@tanalyn Tam mas vraj nazov internetu a niekedy pomoze ked sa ten nazov zmeni vies 🙂 Tak to je len taka rada ak by sa ti to proste niekedy nahodou stalo alebo kludne aj s nejakym inym internetom tak to mozes vyskusat 🙂 Pre mna to bola tiez novinka lebo mne to proste doteraz ide normalne ale aspon budem vediet
@renirv Ahaaa, to som si pred tym nevsimla sorry :D Tu bolo tolko tych prispevkov tak som zachytila iba tie posledne vies a tam si to nepisala, len za kolko to mas a co tam mas tak som myslela, ze to mas orange alebo niektoreho z hentych operatorov aj ked som sa cudovala lebo o takom pausale som este nepocula. A to kde vybavim? Na poste?
@renirv Veď to áno, minimálne ja ak by sa mi to niekedy stalo budem hrozne rada :D Ale mne to už ide všetko v pohode takže som rada, teraz fakt platím iba toľko koľko mám, nič navyše a mám všetko čo potrebujem 🙂 Takže ďakujem ešte raz za rady vlastne, vďaka tebe som fakt dosť ušetrila