icon

Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?

barby1982
7. nov 2016

S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂

bibyke
Autor odpoveď zmazal
bsp39
Autor odpoveď zmazal
bibyke
Autor odpoveď zmazal
bsp39
Autor odpoveď zmazal
tanalyn
12. dec 2018

@renirv Už som ju aj ja vyskúšala, prišla mi asi za dva dni, stihlo sa to ešte pred víkendom takže už som cez víkend pri kočíkovaní počúvala cez youtube a dokonca som začal pozerať jeden seriál, ktorý som hrozne chcela vidieť ale nemala som vôbec čas ho pozerať, tak to teraz využívam :D :D už som pozrela polovicu prvej série od víkendu do dnes. Ešte pôjdeme poobede na hodinku von tak dúfam, že bude drobec spať aby som mohla pozerať ešte :D :D

tanalyn
12. dec 2018

Ja by som to tiež v pohode minula, veď keď si pozrieš pár videí alebo len pár filmov tak je to preč :D Ale teraz som rada, že som si našla tento neobmedzený internet, aj s volaním aj smskami lebo nemusím mať dve simky, mám to proste na jednej a za 20 eur

flientica
13. dec 2018

@renirv Ano ten co mas, teraz, ten co si pisala, ze ho mas za 20 eur 🙂 To mi pride prilis dobra cena na to aby to bola pravda a dali ti to len tak, tak reku ci si musela pohrozit tym, ze odides alebo uz si aj odchadzala a z vtedy ti volali s tymto

renirv
17. dec 2018

@bibyke Aha, tak to potom netusim ako to je ked tam mas kredit ale podla mna by to malo normalne fungovat, ved co som pozerala na stranke tak to mas spoplatnene, ze 1MB za 1 cent takze by sa to malo dat minut aj len tak na internet. Tazko povedat no, ja byt ale vami sa na to skusim nejako informovat aby to zbytocne neprepadlo 🙂

renirv
17. dec 2018

@flientica Tak to mas normlane potom ten pausal za 20 eur, teda u nich je taky pausal, nemusela som sa nikomu vyhrazat, ze odidem lebo tie pausaly su u nich este aj bez viazanosti vies 🙂 Ale je to normalny pausal v ponuke

renirv
19. dec 2018

@bibyke Pocuj, mi to nedalo lebo viem, ze mne ten internet ide tak som sa pytala manzela a ten zistoval u znameho kde mohla byt este chyba a ten vravel, ze si mas skontrolovat nasvatenia APN v telefone, tam kde mas vsetky tie nastavenie na internet v mobile 🙂 Teda ak tu sim kartu este mate. bola by skoda ak by ste to nevyuzili 🙂

bibyke
Autor odpoveď zmazal
flientica
20. dec 2018

@renirv Coze? A odkial mas ten pausal? Lebo taky som v orangei nevidela, teda aspon mi ho tam neponukli. Ponukali mi pausal za 20 eur ale tam bolo 70 minut, nekonecne smsky a 500MB internetu, co je nie je podla mna nic moc

tanalyn
20. dec 2018

@renirv Ty si riadne zlatá, že to takto riešiš aj keď sa nepoznáte 🙂 A čo by tam mohlo byť zle? Vieš keby sa to niekedy v budúcnosti aj mne stalo, že by mi to náhodou nešlo tak načo sa tam mám sústrediť?

bielavlcica
20. dec 2018

@tanalyn normalne si pozri stranku 4ky a hladaj nastavenie internetu v mobile a tam je presny postup. Ja mam od 4ky za 20 vsetko neobmedzene ;)

bibyke
Autor odpoveď zmazal
renirv
21. dec 2018

@bibyke V pohode, sak vyskusajte no, keby to slo tak len dobre nie? 🙂 A tak to vyskusajte ked pojdete do mesta ja neviem na nakup ci tam vam to ide alebo nie, aby ste vedeli ci to je v tom

renirv
21. dec 2018

@flientica ved zo 4ky uz som tu pisala pred tym, ze mam od nich teraz. prave kvoli tomu, ze ked som sa bola pytat u ostatnych operatorov tak za tu sumu som mala smiesne data, proste fakt par a tuto mam neobmedzene vies. takze som potom uz ani nevahala ked som zistila, ze ani u mojho vtedajsieho operatora mi nevedia dat nic lepsie aj ked som im pohrozila, ze od nich odidem, comu tiez uplne nerozumiem, ze sa nesnazili aby si ma udrzali lebo som u nich bola kolke roky. ale prepasli sancu ich smola 😝😀

renirv
21. dec 2018

@tanalyn Tam mas vraj nazov internetu a niekedy pomoze ked sa ten nazov zmeni vies 🙂 Tak to je len taka rada ak by sa ti to proste niekedy nahodou stalo alebo kludne aj s nejakym inym internetom tak to mozes vyskusat 🙂 Pre mna to bola tiez novinka lebo mne to proste doteraz ide normalne ale aspon budem vediet

flientica
21. dec 2018

@bibyke Ved preto som ho ani nezobrala :D :D Lebo internetu isto potrebujem viac. Co je to nejakych 500 mb sak to miniem za dva dni ked len na fb pojdem a pozriem si mhdcku ako mi ide a este za tek peniaze, este som nepadla na hlavu :D

flientica
21. dec 2018

@renirv Ahaaa, to som si pred tym nevsimla sorry :D Tu bolo tolko tych prispevkov tak som zachytila iba tie posledne vies a tam si to nepisala, len za kolko to mas a co tam mas tak som myslela, ze to mas orange alebo niektoreho z hentych operatorov aj ked som sa cudovala lebo o takom pausale som este nepocula. A to kde vybavim? Na poste?

tanalyn
10. jan 2019

@renirv Fakt? Som nevedela, že toto pomôže 🙂 Ja sa do takýchto vecí moc nevyznám, teda mobil využívam naplno ale keď treba niečo opraviť tak to radšej zanesiem niekomu kto sa do toho vyzná :D

renirv
16. jan 2019

@flientica Prakticky ano, da sa to aj na poste vybavit ale ak si objednavas casto nieco z internetu tak aj toto sa da objednat 🙂 Cez ich stranku, to mas uplne najpohodlnejsie

renirv
16. jan 2019

@tanalyn Ani ja, musela som sa na to spytat :D Sme to zistovali lebo sa mi to cele nezdalo vies 🙂 Ale tak to sa moze stat asi komukolvek takze ak to niekomu v buducnosti pomoze ked si to tu najde tak je to len dobre

flientica
18. jan 2019

@renirv Tiez by to mozno nebolo zle ale nebolo by lepsie keby mi poradia este napriklad? Vies, ze ako to aktivovat a netreba tam aj nieco podpisovat? Ved ked som si pred tym brala nejaky pausal tak som musela podpisovat asi tak milion papierov a trvalo to skoro pol hodinu cele

flientica
18. jan 2019

@tanalyn Ahoj, prosim ta ty si si tiez teraz vybavovala tento pausal?

tanalyn
21. jan 2019

@renirv Veď to áno, minimálne ja ak by sa mi to niekedy stalo budem hrozne rada :D Ale mne to už ide všetko v pohode takže som rada, teraz fakt platím iba toľko koľko mám, nič navyše a mám všetko čo potrebujem 🙂 Takže ďakujem ešte raz za rady vlastne, vďaka tebe som fakt dosť ušetrila

tanalyn
21. jan 2019

@flientica Ahoj 🙂 Áno, teda nie teraz ale nedávno 🙂 Tu mi ho baby poradili, som si to trošku preklepla pozisťovala som si niečo o signále aby som vedela či mi to u nás pôjde a keď som zistila, že áno tak som už potom moc neváhala

renirv
23. jan 2019

@flientica Samozrejme, treba podpisat zmluvu ale to maju tiez normalne vymyslene 🙂 Ked ti kurier prinesie tu sim kartu tak tam bude zmluva, tu podpises a potom ju vezme on 🙂 Ty nemusis uz potom nic riesit

renirv
23. jan 2019

@tanalyn Som rada 🙂 Osobne som tiez nikdy nemala problem tak ma to prekvapilo preto som sa na to pytala 🙂 Rada pomozem ked sa da. Ktory ten pausal si si nakoniec vybrala? Si si to objednala ci si sla na postu nakoniec? 🙂

flientica
25. jan 2019

@tanalyn Ja nad nim tiez premyslam lebo ta cena je velmi dobra ale este nie som uplne presvedcena. A kde si si prosim ta zistovala ci bude u vas signal? Treba tam niekde napisat?
@renirv Oni im to potom poslu? A platit to budem tiez jemu?