Ktorý nick na Koníkovi sa vám najviac páči?
Piste len nicky, nie osoby, ktore su za nickmi, aj ked ja viem ze castokrat su nam sympaticke ci presne naopak prave osoby za nickmi ale skuste sa odosobnit 😀
Mne sa straaasne paci shaarkin nick 😀 a potom sa mi straaasne paci nick bublinkajasminka 😀 😵
mě se líbí zelený.cajík 😵
aj mne sa pacia skoro vsetky tu uz spomenute hlavne take zaujimave mywiel,ewelyne ,anaxamon...fakt 😉
ozaj anaxamon ako vznikol tvoj nick? 😉
kkkatarinkaaa 😉
hiha inak tvoj nick mi hned pripomenie detstvo .... 🙂
😉 🙂
ModrýKoník 😝 😀
mě se líbí makelka (Jouza jí dodnes říká makrelka 😀 ) a pak peppapig 😀
I me se libi Aponchie, Soanpe 🙂 vzdycky si pod nickem predstavim tu urcitou osobu a pak z povidani ci fotky je skutecnost vetsinou uplne jina 😀
mne sa paci pappapig 😉
pardon peppapig 😀 😀
jeee dekujeme 😵
a co takto nick sarah1 ? 😀
:🙂 bublinkajasminka , mikalove, buba, maca75(myslím), bmbulik, a môj nick. 😉
Ak som nejaký nepísala zle, tak sa ospravedlňujem.
bubba 🙂
zaujímavá téma 😀 krpito ništ 😝
bubba jsem chtela taky ale me nepustilo 🙂
óóó aky popularny moj nick chuchuuuuu to by som ani nepovedala mne pride uplne obycajny...no teda dakujte zato mojmu manzelovi ten ma tak vola uz asi XY rokov 😀 😀 😀
jee to je dobre teema.....
mne se libi "marge" spomenu si vzdy na márč ze simpsnu 😀 a taky se mi libi jedno slozite "monrougemerise" je to take neprehlednutelne.....a taky se mi libi moava je to take mile (jako morava) i kdyz smutnej pribeh ale nick se mi libi.....a spoooooustu dalsich
...a mne sa paci moje... 😉 ...aj mojmu synovi... 😵
si nemůžu vybavit nic..takže nic
nobody 😀
ne, asi gedren, sweetberry, mikalove ..atd
nobody...me tvuj nick prijde hrozne smutny, jako ze 'nikdo', ale to jen kdyz si to proste prectu ☹ Tak si to neber osobne jasny 😉
nahodou, nobody's perfect ... 😅 😉
No mňa strááášne ropzosmialo,že palculienka. 😀 😀 😀
mne sa ešte páči vinka a babetko(bolo tam aj nejaké číslo)
bublinka mas fakt nadherne dievcatko 🙂
mne sa paci alcatko 😉 alebo slunicko...to su take pozitivne.
a z tych uletenych je absolutna spica ze langkofel 😀 😀 😀 😀 😀 to je jak kartofel 😀 😀
mne sa paci didi (je v roznych tvaroch), lebo ma tak vola manzel 😀 akoze didinka podas mi toto?a didinka co mame na veceru?a tak 😀 😀

anaxamon,bihan,melory,mywiel/su aj najspominanejsie 🙂
pri soanpe mi vzdy evokuje" mydlo"ze by to bolo podobnostou so sapunom? 😅
a dakujem aj za spomenutie mojho nicku,-to mi dal MM,pri registracii,lebo vsetko co napadlo mna,uz bolo obsadene,s tym,ze ved potom si ho zmenim,ked budem chciet/ale mne sa paci/ 😎
anax,konecne tema na odlahcenie 🙂