icon

Ktorý obchodný reťazec sa vám páči?

daniela2202
21. aug 2022

Ktorý obchodný reťazec sa vám páči? Kde radi nakupujete a prečo?

Strana
z2
basska_b
22. aug 2022

Mne je sympaticky Kaufland, lebo tam najdem fakt vsetko. Billa je draha, Tesco nejake take chaoticke... a Lidl nemam rada, hlavne tie ich sladkosti, jogurty, syry a masove vyrobky (mozno okrem cisteho masa "masiarova cerstva porcia"... a pecivo ujde...) - bolieva ma z toho brucho.

gondyo
22. aug 2022

Dmko,kvalita potravín je vyššia,kupujem všetky rastlinné mlieka,smotany,keďže musím kvôli alergii,postupne som sa naučila kupovať aj veľa iných potravín...neviem nakupovať v lidli,nič zaujímavé tam pre mňa nieje, pečivo hnusné,mäso poľské..aj nepotravinový tovar,to keď naozaj niečo potrebujem...aj tak končia s nepotravinovým sortimentom...

jvlo
22. aug 2022

Zásadne v lidli, je to oproti tescu a kauflandu malý obchod, majú pure radu suniek a dobrý výber mliečnych fit produktov. Celkovo nemám rada obrovské obchody, raz za rok idem do kauflandu a vždy odídem po hodine nahnevaná lebo všetko je porozhadzovane. Co nekúpim v lidli tak v jednote

denka001
23. aug 2022

Lidl nepotravinovi. A potravinovy moja spajza

blontimka
23. aug 2022

@daniela2202 Lidl. Ja čítam zloženie q je to jediný reťazec kde viem kúpiť napr šunku....

ivanaks
23. aug 2022

Lidl - pure šunky (inak obchod má svoj špecifický zápach, ktorý mi vadí a to každý jeden, v ktorom som bola), Jednota - pečivo (avšak ovocie a zeleninu majú otrasnú - starú, zhnitú a predraženú; bola som svedkom, ako predavačka umývala splesnené citróny a vracala ich na pult), CBA (Nitrazdroj) - za mňa najlepší (okrem mäsa a mäsových výrobkov), Billa mi absolútne "nereže" (v podstate tam už ani nechodím), do Kauflandu a Tesco zájdem, keď potrebujem niečo, čo majú iba tam.

lenka1993
23. aug 2022

Lidl a Tesco. Na menšie nákupy fresh lebo ho mame na sídlisku. Kaufland veľmi nemusím a v bille som nebola veľa veľa rokov. Jedna sa mi zdá draha.

janka1011
23. aug 2022

@daniela2202 najradšej Jednota. A neznášam Lidl.

laladua
23. aug 2022

Sem tam jednota, ale to len pecivo, co sa tyka velkych nakupov to Lidl alebo Kaufland, zalezi kde co maju.

jarka3575
27. feb 2025

Ahojte, sú tu nejakí zamestnanci Lidla a Tesca (aj bývalí)? Chcela by som vedieť ako funguje odmeňovanie zamestnancov v týchto obchodoch. Ak sa tu takí nájdu, napísala by som vám správu. Vopred ďakujem 🙂

Strana
z2