Ktorý obchodný reťazec sa vám páči?
Ktorý obchodný reťazec sa vám páči? Kde radi nakupujete a prečo?
Dmko,kvalita potravín je vyššia,kupujem všetky rastlinné mlieka,smotany,keďže musím kvôli alergii,postupne som sa naučila kupovať aj veľa iných potravín...neviem nakupovať v lidli,nič zaujímavé tam pre mňa nieje, pečivo hnusné,mäso poľské..aj nepotravinový tovar,to keď naozaj niečo potrebujem...aj tak končia s nepotravinovým sortimentom...
Zásadne v lidli, je to oproti tescu a kauflandu malý obchod, majú pure radu suniek a dobrý výber mliečnych fit produktov. Celkovo nemám rada obrovské obchody, raz za rok idem do kauflandu a vždy odídem po hodine nahnevaná lebo všetko je porozhadzovane. Co nekúpim v lidli tak v jednote
Lidl nepotravinovi. A potravinovy moja spajza
@daniela2202 Lidl. Ja čítam zloženie q je to jediný reťazec kde viem kúpiť napr šunku....
Lidl - pure šunky (inak obchod má svoj špecifický zápach, ktorý mi vadí a to každý jeden, v ktorom som bola), Jednota - pečivo (avšak ovocie a zeleninu majú otrasnú - starú, zhnitú a predraženú; bola som svedkom, ako predavačka umývala splesnené citróny a vracala ich na pult), CBA (Nitrazdroj) - za mňa najlepší (okrem mäsa a mäsových výrobkov), Billa mi absolútne "nereže" (v podstate tam už ani nechodím), do Kauflandu a Tesco zájdem, keď potrebujem niečo, čo majú iba tam.
Lidl a Tesco. Na menšie nákupy fresh lebo ho mame na sídlisku. Kaufland veľmi nemusím a v bille som nebola veľa veľa rokov. Jedna sa mi zdá draha.
@daniela2202 najradšej Jednota. A neznášam Lidl.
Sem tam jednota, ale to len pecivo, co sa tyka velkych nakupov to Lidl alebo Kaufland, zalezi kde co maju.
Ahojte, sú tu nejakí zamestnanci Lidla a Tesca (aj bývalí)? Chcela by som vedieť ako funguje odmeňovanie zamestnancov v týchto obchodoch. Ak sa tu takí nájdu, napísala by som vám správu. Vopred ďakujem 🙂

Mne je sympaticky Kaufland, lebo tam najdem fakt vsetko. Billa je draha, Tesco nejake take chaoticke... a Lidl nemam rada, hlavne tie ich sladkosti, jogurty, syry a masove vyrobky (mozno okrem cisteho masa "masiarova cerstva porcia"... a pecivo ujde...) - bolieva ma z toho brucho.