icon

Ktorý operátor sa oplatí pri prenose čísla?

374andy
7. máj 2024

Ahojte, prosím poraďte. Mala som dlhé roky Orange, teraz mi skončila viazanosť a ponúkli mi zľavu na paušál 5 € ... Doteraz som mala aspoň 9€ zľavu. Ktorý operátor sa oplatí pri prenose čísla? Platím teraz 26€, za neobmedzené sms, volania a obmedzené dáta. Po novom mám platiť 30€ a dáta stále obmedzené na 18 giga.

babovka2321
•
7. máj 2024

@374andy radost, 20€, vsetko neobmedzene

maranco
•
7. máj 2024

@374andy pozri si faktúry za posledné 3 mesiace a napíš koľko minút priemerne prevoláš, koľko SMS pošleš, koľko dát minieš a podľa toho si vyberaj vhodnú variantu.
Každý má iné potreby a okolnosti čo potrebuje, preto sa každému oplatí niečo iné.

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzkaa1991
•
7. máj 2024

@374andy tak ako vysse radost spokojnosť uz par rokov

Mma Telekom vytočil vkus zvysova ceny atd ale bodka bolla ze muz v chorvátsku mal.radost. signal data a ja v Telekom som ziadne data nemala a po návrate nechápali preco🤦‍♀️ odisla som a fak signál mam vsade. Data.tiez za smiešny penaz jedine c davam navyse je parkovn3 ;) poodla minut koľko volate.riesim balik kazdy mesiac da zmeni 10eur (200min) alebo 20eur uplmne všetko neobmedzené

ivanakal
•
7. máj 2024

Ja som presla do Radosti na skusku, lebo tam mi ponukli ovela lepsie ceny, nez mam v Telekome.. Ale teda bolo po radosti, kedze doma som nemala ani ciarku signalu.. nikto sa mi nemohol dovolat, ked sa mi aj dovolal, tak poculi kazde druhe slovo.. ☹ tak som sa vratila naspat do Telekomu, kde s tymto problem nemam nikde.

uctik
•
5. júl 2024

@374andy
Ak mam porovnavat pokrytie roznych operatorov tak to vyzera takto :

Orange a 4ka - 1. Miesto
Telekom - 2. Miesto
02 - 3. Miesto

Orange ma velmi dobre pokrytie, ale pokial hladas nieco na data, tak skus 4ku, ale kup si 2 sim a jednu nastav len na rezim lte - mas nato aplikacie ( force lte .... ), a druhu mozes vyuzivat na volania za 15€ mas potom 300GB v 4G v celej sr, mimo ich siete si v sieti orange.

Mal som radost, ale pokrytie mi velmi nevyhovovalo, cize som dospel k zaveru, ze najlepsiu siet ma na slovensku aj tak Orange, a kedze ma 4ka siet aj od Orange, tak som v nej zostal.

Telekom je cista parodia, ponukaju drahe pausali, ale pokrytie o nieco lepsie ako O2.

Ked si kupis tie 2 sim cez interet tak mas za 8€ aj nejaky pausal na mesiac zadarmo, potom si vypni automaticku obnovu pausalu v apke moja 4ka 😉.

uctik
•
5. júl 2024

@ivanakal Prejdi do 4ky, a uvidis, ja som spokojny, a hlavne mozes odist kedy chces, ale ako som pisal vyssie, na data je lepsie mat 2 sim a jednu ( ktora je na data, mat nastavenu len na rezim lte ).

uctik
•
5. júl 2024

@zuzkaa1991 Na slovensku, hlavne "vychodnom" 😅 som s radostou nemal dobre pokrytie, 4ka ma roaming s orangeom a to ju isti.

Telekom je samozrejme somarina, vysoke ceny a siet chaba. + Tie ich vselijake, tyzdnove ponuky, mixi balicky ci jak to volaju ...

V telekome si musis dat pozor na kazde slovo, pismenko.

uctik
•
5. júl 2024

@uctik Za 8€ som myslel, ze mas 2 sim a pausal na jednu sim na mesiac zadarmo.

Ja som aktualne vyuzil sloboda nekonecno za 4 s 300GB a 3500 minutami.

jarabela
•
2. aug 2024

@taynee ako sa volá ten paušál prosím