Ktorý z detských interpretov vás oslovil?
Kto z detskych interpretov sa vam paci najviac? nie vasim detom, ale priamo vam, ze ked si ich vase ratolesti pustia, tak si k nim sadnete a pozerate s nimi? a tesite sa s nimi?
Za mňa jednoznacne Smejko a Tanculienka. Páčia sa mi nielen ich pesnicky a filmy ale aj oni ako ludia - vyzaruje mi z nich take dobro a fakt sa na nich rada pozeram.
A kedze mame dneska sviatok tak budeme pozitivne a tych ktorych nemusime budeme rozoberat v inej diskusii (urcite mame aj takych kazda z nas 😅)
@doriiis 😀 takže ste sa vyhli týmto našim ,,umelcom"
Tak si im spievala len ty? Vôbec nikdy si im nepustila žiadnu detskú pesničku?
@simona20201309 ....nikdy nikoho,kto sa spomína v tejto diskusii
@doriiis máš vyštudovaný nejakély umelecký smer?
@simona20201309 ....SUS scénického výtvarníctva.
Ale neviem,aký to má súvis.Nebudem svojim deťom vedome vsuvat niečo,čo im nič nedá.
@doriiis Myslim, ze vsetcia ostatni tu pustaju svojim detom aj klasiky a "dospelacku hudbu"...moj syn si okrem oblubenych detskych piesni zatrsa a sam vyziada aj napr. pesnicky od Ramones, ci Korn. 🤷 To ze sa tebe nepaci tvorba pre deti je jedna vec, ale na co potom pises do diskusie, kde sa autorka pyta na to, akych detskych intepretov mate radi? Len aby si ukazala, ze si nieco viacej? Nechapem...
@doriiis co presne od Eminema si im púšťala?
Kokos,všelijaku odpoved som čakala, ale toto 😅😂😅😂
@barbora0308 ....lebo rozdielnosť názorov existuje? A či sa to niekomu páči,alebo nie sú aj ľudia ktorým sa slovenskí detski interpreti nepáčia a svojim detom ich nikdy nepúšťali.To,že sa nad tým niekto zbytočne a až príliš horlivo pozastavuje nie je môj problém.Vsakze.🤭
@doriiis Nie, ale ak vyjadrujes svoj negativny osobny nazor vsade tam, kde o tvoj nazor nikto nestoji a nikto sa na neho nepytal, tak musis byt riadne otravna osoba...To je ako keby niekto vytvoril diskusiu o tom, "Aky je vas oblubeny sposob pripravy gulasu?" a ja tam napisem: Fuj, taku sracku ja nedam do ust! 🤦
Nikto a som rada ze toto obdobie je už zamnou..
@barbora0308 ....a ty sa nauč prosím ťa rešpektovať iný názor ako tvoj a pochop,že nie každého zaujíma ten tvoj.Ak moje komentáre považuješ za otravné,tak si na mňa kľudne pozanadavaj a choď ďalej.Ja považujem za otravné,že mi tu dávaš prednášky,keď ťa o ne nikto nežiadal.Mne je tvoj názor na mna úplne ukradnuty
@doriiis pretože umelci majú svoj vycibreny vkus. 😃
A sú trošku svojskí. Určite to nemyslím v zlom😊
Ale spievali ste im detsle piesne? Alebo vôbec nepoznali žiadne?
@barbora0308 prečo by nemohol niekoho zaujímať aj opačný názor? O čom by potom boli diskusie, keby sme spolu všetci len súhlasili.. autorka sa priamo pýtala, aký detsky interpret sa páčil dospelym nie deťom.. no je aj taká možnosť, že sa nepáčil žiaden..
mne sa jednoducho žiaden reálne nepáčil, hoci deti počúvali napr super simple songs, alebo Mira Jaroša, ja som teda tu hudbu len akceptovala v Tom období keď to pocuvali nebavila má naozaj.. je zakázané sa ozvať na otázku ak si myslí/zažíva niečo iné? To je fakt smutné niekoho názor hneď zhodiť akože to nikoho nezaujíma..
@simona20201309 ....ak neísť s davom a nebyť ovcou ktorá hltá všetko,čo jej konzumný svet pcha pod cumak nazývas ,,svojský" tak áno,som ,,svojská". A som na to hrdá.
Môžeš kľudne spávať....moje deti poznajú úplne všetky klasické detské pesničky ako Kukulienka,Kohútik,Išiel Pesek okolo,atď.Dokonca v 2 jazykoch🫣.
@simona20201309
@barbora0308 ....ale aby sa vám dal krvný tlak do dobrých čísel tak vám poviem,že dnes sú už moje deti natoľko veľké,aby si mohli pustiť do slúchadiel hoci aj Spievankovo alebo Jaroša,keď chcú.🤷🏻♀️
Takže ak budú chcieť,nebudú ukrátené o tento skvost slovenskej tvorby.😃
@jana_eyre_2
@doriiis
Nazor si samozrejme mozete vyjadrit, aky chcete, ten vam nikto neberie...Nechapem vsak to nutkanie, tu potrebu. Preco sa vobec niekto zapaja do diskusie, kde sa matky chceli v pozitivnom slovazmysle (vyzdvihovala to aj autorka) podebatit o interpretoch detskej tvorby a nasledne sa tu vyjadrovat o matkach, ktore pustaju svojim detom taketo piesne, ako "ovce" a je hrda na to, ze to ona nerobi?
Osobne si myslim, ze tu ide o uplne ine ako o "vyjadrenie svojho nazora" a to o povysenectvo a poukazanie na to, ze ona je lepsia, ako vsetcia ostatni, co tak nespravili, kedze su to iba "ovce"...Za mna je smutne toto.
No napríklad môj malý synovec ako dvojročný poznal všetky planéty slnečnej sústavy, lebo Miro má o nich pesničku - to len na margo toho, že to "nie je poučné", čo je, samozrejme, totálna kravina a určite deťom počúvanie Jaroša dá viac ako počúvanie Kanye Westa.
Inak dcérka má rok a zatiaľ jej púšťame Mira, lebo jeho pesničky nevadia ani nám. Už počúvala aj českého Bébu a ten nám tiež nejako nevadí, je to milé, zábavné a poučné 🙂
@mima1608 ja mam pri Mirovej pesnicke Hladame zimomriavky 🤷♀️ a vobec sa za to nehanbim 😆
@barbora0308 no dovoľ, zato že sa mi nepáči nejaká hudba a poviem to, povyšujem sa nad niekym?! Čítaš vôbec po sebe? 😳
@jana_eyre_2 Citam...a ty prosim citaj s porozumenim a neber si na seba to, co nebolo smerovane na tvoju osobu, myslim, ze to bolo jednoznacne. Teba som oznacila skor preto, aby ti doslo koho si sa rozhodla obhajit...
@monnci2226 pustam im peter vaso a beata detom a jarosa poznaju..o zvysnych mevedia kto to je ..ziadne fiha smejko to absolutne. Zo skolky prisiel syn raz si spieval party party..musela som hladat co im to v skolke pustali a ze ujo Lubo..
@barbora0308 ....ako povieš.Prepac,ale fakt nemám čas a zaujem strácať čas s niekým,kto sa so mnou potrebuje hádať za môj názor.Aj schopnosť ignorovať a rešpektovať opačný názor ako svoj vlastný je niečo,čo nemáme všetci.
Všetko dobré✌️
@doriiis To je v poriadku, ja tiez nemam zaujem pokracovat, takze ti odpustam 😉, ale nezabudni na schopnost povazovat za "vyjadrenie nazoru" potrebu ukazat kazdemu, ze si nieco viacej, ako vsetcia ostatni.. je to tiez schopnost na nezaplatenie. 👍 Pekny zvysok dna.
@anonymous87 stotožňujem sa. aj zvladneme to! je super. a pri divadlo zabavka - lubim ta mi tiekli slzy ako hrachy od dojatia po licach
Hanička a Murko - Ika tika gymnastika je moja srdcovka 😁. A od Smejko a Tanculienka Vajce na vandrovke 🙂. Týchto interpretov má rada aj malá.
Inak podobne ako @doriiis púšťame 3r dcérke hlavne hudbu, ktorú máme radi my, jej obľúbená platňa je Žltá ponorka, napríklad Beatles vie ale celkovo úspešne identifikovať 🙂.
@barb0renka Ďakujem za tip, nevedela som, že mal Dano Heriban detské pesničky, ako herec mi bol veľmi sympatický, idem googliť.

@dennissa16 ....týchto interpretov považujem za také isté nepotrebné tvorenie ako úplne všetky ,reality show" na obrazovkách.Alebo Tuky Tv,Jim Jam a pod.Bez zmyslu,hlbšieho významu.Masove,hromadné chrlenie obsahu iba preto,lebo to niekto kupuje.
@simona20201309 ....moje deti od čias,čo boli pod mojím srdcom počúvajú to,čo my dospelí.Sice nevedia kto sú všetko títo Mirovia,Tapkovia a Cupi Lupkovia,ale vedia kto sú: Elton John,Beatles,U2,Slash,Slipknot,Elvis,Madonna,Ed Sheeran,James Dean,Elán, Kabát,Richard Muller,Slobodná Európa,Olympic,Korn,Metallica,The Killers,Jon Bon Jovi,Tupac Shakur,Eminem,Dr.Dree,Jay Z,Kanye West,P.Diddy,Oasis,atď,atď.