icon

Kuchyňa od stolára verzus kúpená na mieru?

edimamija
5. máj 2020

Ahoj!
Chcela by som sa spýtať tích,čo si nedávno dali robiť kuchyňu,max.1-2 roky dozadu,či si zavolať stolára alebo si kuchyňu kúpiť,poskladať z obchodu. Ak áno,z ktorého?
Koľko vás vlastne vyšla kuchyňa bez spotrebičov?
Hlavne ma zaujímajú v tvare L + ostrovček,ktorý by som chcela ako jedálenský stôl zároveň.
Foto moc poteší. Ďakujem

Strana
z2
sono2
11. apr 2021

Wow ceny.
Ja mam kuchyňu na mieru z štúdia 9 rokov dozadu za 4.500euro
Zvažovala som vtedy decodom, mala byť lacnejšia a keď porovnám moju a kamarátky odtiaľ tak sto a jedno
Urobila som chybu, v podstate som využila plánovanie z decodomu ktoré bolo zadarmo a trvalo hádam 3 hodiny.
Rozhodla som sa vtedy ani neviem prečo pre tých iných.
Decodom je fajn. Šla by som tam.
Tak záloha, tu treba dať aj stolárovi! Kto ti začne niečo robiť bez zálohy

nana8989
11. apr 2021

@bbetuska dĺžka ma 5 metrov 😊

bbetuska
13. apr 2021

@nana8989 ďakujem krásne za odpoveď, ste zlata👍👍👍🤩

bbetuska
13. apr 2021

@nana8989 My mame dlhú 4.10m. Ak sa môžem ešte spýtať, aké široké mate vrchné skrinky na ľavo od okna a dole.
Velmi sa mi páči Vaša kuchyňa. My ešte zatiaľ nemáme linku, tak zháňam nápady a inspiracie.

viera
2. jún 2021

@diaalex
@simona92101
@stelahalasova Ahojte baby prosim Vas dali by ste mi do ip adresy kontakty na stolarov co Vam robili kuchynske linky?Dakujem!❤️

biancagal
9. júl 2021

@diaalex mohla by som poprosit o kontakt? Keďže budeme stavať medzi RV-KE veľmi by sa mi hodil 🙂

vikus123
4. nov 2021

@nana8989 Aký je to prosím drevodekor na linke? Dakujem za odpoveď

martinar8
23. apr 2022

@diaalex viete mi prosím posunúť kontakt na stolára? Veľmi by sa mi teraz zišiel. Ak ste boli spokojní s jeho prácou. Dakujem

martinar8
23. apr 2022

@simona92101 prosím vedeli by ste mi posunúť kontakt na stolára čo vám robil kuchyňu? Môžte do súkromnej správy alebo na email rrmartina@gmail.com Veľmi mi to pomôže, dakujem

mirusssska
2. sep 2022

@simona92101 ahoj máš ešte prosím kontakt na toho stolára? ďakujem ☺️

manana_po
4. jan 2023

@diaalex prosím viete mi poslať do správy kontakt na stolara? dakujem :'l

adelaidas
1. júl 2024

@simona92101 dobrý deň môžte mi prosím dat kontakt? Dakujem

Strana
z2