icon

Kúpa auta z AAA auto

savanah111
23. jan 2015

Ahojte, chceli by sme si zzadovážiť nové, resp. ojazdené auto, máme staršie to by sme chceli predať, uvažujeme o AAA auto. Čítala som veľa negatívnych reakcií na AAA, ale našli sa aj dobre skúsenosti. Na nové nemáme, takže by sme chceli dať akontaciu a potom splácať tak 2,3,roky. Poprípade nejaké rady na bazár ktorý je seriózny. ďakujem za tipy. 🙂

aandrea9
30. júl 2016

my máme pozitívne skúsenosti s pobočkou AAA v Nitre. prvé auto sme kupovali pred tromi rokmi, druhé v marci 2016. Prvé auto vyhliadnuté na stránke priviezli z Blavy behom jedného dňa. Druhé bolo na pobočke. Milý a ústretový personál, autá sme prehliadli zvonku aj zvnútra, skúšobná jazda bola samozrejmosťou. Technické preukazy nám boli doručené myslím do 10-tich dní. Vybavovanie papierovačiek na pobočke samozrejme chvíľu trvá, veď nekupujeme desať rohlíkov. Či má auto pretočené km sa dá dosť jednoducho overiť podľa stavu tachometra a servisnej knižky, ak je riadne vedená. Ani na jednom aute sa po kúpe neobjavila žiadna závažná porucha, bez problémov užívame obe, sú rovnakej značky, iné typy.

volo_richard
2. aug 2016

Vsetci co kupi auto, ktore nema vsetko nove maju pocit, ze su obete zleho AAA a oklamane obete. Halooo zobudte sa. To ze pri kupe ma auto hrdzave brzdy neznamena, ze je to crep. Tak dlhsi cas stalo na parkovisku, a? Moja zena tiez najazdi s autom 1km rocne a podla toho to vyzera.
A osuchany volant, moj boze. Aj 10 rocne 5 BMW ma osuchany volant, lebo sa tym jazdi a pouziva.

ronniec
Odpoveď bola odstránená
anulienkalenka
9. okt 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

A ja mám zase dobrú skúsenosť. Mali sme starého opla, ktorý sa stále kazil atd, vtedy to bolo nejak cez známeho dovezene z nemecka či ako to bolo. V aaaauto sme ho nechali, oni nám vtedy zaňho dali asi 500eur alebo tak nejak a kúpilisme tam rovno iné auto, renault. Dodneska s ním nemáme problém. Samozrejme záleží ako je auto stáré atd, ved veci použíté-z bazaru- nie su čisto nové, nie? To ani nikto netvrdí.

zabka788
24. okt 2016
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@anulienkalenka jeeej super, som rada ze citam aj dobry nazor 🙂 niekedy ma vedia ludia vytocit ked citam co za bludy vypisuju...... Kazdy caka ze kupi z bazaru co najlacnejsie auto a bude ako nove BMW :D ja osm tiez mala dobru skusenst

anulienkalenka
25. okt 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@zabka788 je to pravda, ale tak čo narobíš? :D niektorí ľudia nevedia čo od dobroty sa mi zdá 🙂

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
vil311
22. nov 2016

v aaačku som kupoval už tri autá a pôjdem si kúpiť aj štrvté . Jedno auto som im predával a viem ako vyberajú autá na výkupe a viem že hociakú haraburdu nezoberú .
absolutna spokojnosť - na čo mám to si kúpim , keby som mal nové autá kúpim si nové .
A ked si idem kupiť auto do bazáru nečakám stav nového vozidla.

julinka29
23. nov 2016
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

@doriss_po ve´dsa nie je za čo hanbiť, dneska ma také každý druhý človek 🙂 nie všetci sú milionári aby mali nové autá. Ja som v aaaauto zatial iba auto "predávala" a som rada že to mám takto rýchlo z krku, nedokážem si predstaviť že by osm to predávala sama doma po inzerátoch......

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
fleskoval
25. nov 2016

ja by som cez aaa nikdy nesla radsej skusila nejaky iny bazar s tym ze odkupia auto a vy doinvestujete na nejake auticko v tom bazari... my sme u nich brali auto.. ich postup bol o tom ze stare auto zobrali obhliadli cenu dali strasne nizku na odkupenie... plus to auto co sme mali vybrate bolo na pobocke na opacnom konci slovenska drzali nas tam cely den lebo chytsali papiere a ked bol uz clovek unaveny nervozny z cakania podpise pomaly hocico a este taky unaveny sme sa trepali na druhu cast slovenska po auto lebo povedali ze ho doviest nemozu lebo na tej pobocke je zaujemca presne na to auto... plus na km by som a tiez nespoliehala ze nie su stocene ... a clovek jazdenim najde aj skryte chyby na tom aute.. cez nich by som uz v zivote nesla... zla velmi zla skusenost a to nehovorim o tom ze daju na leasing kvazi a keby ste to chceli refinancovat do banky tak sa budete dotahovat s tou leasingovou spolocnostou a platit nezmyselne pokuty.. ak chcete od nich kupit tak len v pripade ze mate peniaze na ruke inak vobec neodporucam aj to by som si zobrala zo sebou nejakeho mechanika ktory vam to auto bude vediet aspon priblizne zhodnotit taky ludia vedia a vidia ci bolo burane, posunute stlpiky atd... pripadne nedosadanie nejakych plastov plechov atd .. 🙂

volo_richard
1. dec 2016

@fleskoval, stocene kilometre su po novom trestny cin, takze nie, nemozu byt stocene. Pochybujem ze by riskovali stratu licencie. Ak vas tak citam, tak ospravedlnenie ze niekto podpise zmluvu na zaklade unavy mi pride naozaj chore.A skryte vady.. napriklad? to ze sa vam po mesiaci alebo pol roku nieco stane so sucastkami, ktore maju urcitu zivotnost, to nie je skryta vada ale unava materialu.

fleskoval
1. dec 2016

@volo_richard ja mam na to svoj názor utvrdeny ujom ktorý tiež predáva auta ktoré sú dovážané z Nemecka... A čo sa týka skrytých vád napríklad nejaké mierne tuknute auto a len to vyklepane alebo vymenená časť plechu to vidí človek len ktorý sa do toho vyzná.. V aaa by som si už sakra dala pozor na kúpu auta a áno na základe únavy ak vás tam vybavujú od 9 tej rána lámu kadejakymi argumentmi do 4 poobede a potom povedia ze treba ísť pon 200 km.. Čistá manipulácia z ich strany 🙂 mne názor nik nezmení, ja som si radšej dala doviezť zo zahraničia od nich už nie 🙂

romanovic
1. dec 2016

@volo_richard predajca z AAA, co?! 😉

volo_richard
8. dec 2016

@romanovic hehe nie, ale aspon by som mal robotu, takto iba sedim doma.

libawet
8. dec 2016

@savanah111 AAA auto sú neseriózni. Ak nemáte na auto nové, tak radšej autobazáry vôbec nenavštevujte, radšej si zožeňte od ľudí, ktorých poznáte, možno susedia predávajú alebo poznajú niekoho, kto predáva....s autobazármi nemám vôbec dobré skúsenosti, pretočené km, auto po búračke a pod.

volo_richard
8. dec 2016

@fleskoval neberiem Vam nazor a aj ho chapem. Viem ze toto je zla taktika a ze ju robia. To potvrdzujem. Len som chcel povedat, ze nielen u nich sa toto stava. U jazdeneho auta to je vzdy problem a dokonca sa mi stalo, ze na novom aute sa mi vsetko poondilo no aspon bolo v "zaruke".

fleskoval
8. dec 2016

@volo_richard áno to je pravda každé jazdené auto opotrebovanim vypovie nejaké súčiastky a môže to byť samozrejme aj pri novom že sa pokazí nejaký nepodarok 🙂 ale naozaj tie taktiky AAA celé zle

jokti
10. jan 2017

Poviem Vam, ze priam atakovali aby som im predal auto a ked som tam prisiel, tak so mnou ani nekomunikovali. Do telefonu som im povedal uplne vsetko, ale islo to cez 3 ludi a lava ruka nevie co robi prava. Nikdy viac. Ani predat ani kupit. Sam si podat inzeraty a sam predat auto je asi najlepsie. Je mi luto ze v dnesnej dobe existuju takyto nemozni predajcovia.

mayesta
22. feb 2017

Cele zle, osobne skusenosti ci s kupou alebo s predajom auta v AAAčku su hrozne, zavadzanie zakaznikov, netaktne vystupovanie zamestnancov neadekvatne otazky.strasne. mam aj dokaz o tom priatel predaval auto volali mu z AAA ze teda by ho zobrali samozrejme prisiel tam a cena o 3000eur nizsia ako sa dohodlo po telefone. Tak sme isli domov doma pozerame na ich stranke a prosim pekne v ponuke bolo nase auto samozrejme uvedene Vin cislo ale pocet km vobec nesedel nase malo 48 000 a oni uvadzaju 15 tis. A pri tom ma elektronicku knizku a origos servis. Ako mozu predavat nieco co nieje ich?? Dalej CENA o 6 000 eur viac ako sme si my ziadali? (Teda o 9 000viac ako nam oni ponukali)A zverejnovat klamstva a zavadzat? Samozrejme sa to riesilo tak teda ze to odkupia za plnu sumu prideme tam vsetko ok malo dojst k podpisu zmluvy a nechali nas cakat 2 hodinky potom prisiel predajca s tym ze no navrhuju taku cenu zasa o 2500e menej. To uz sme sa len smiali lebo to bolo na nas moc a hlavne ze panko uz zmluvy strkal na podpis s takou cenou a poplatkom ze priatel len roztrhal preberaci protokol a isli sme prec o hodinku volala pani z AAA ze ako teda ked sme sa nedodohly ze ako ideme splacat leasing... ako co ich do toho? (Priatel nastastie nasiel dobru pracu.) No strasnee. Jednoducho AAA Nikdy viac.

ludko2
Odpoveď bola odstránená
stanislavao
12. jún 2017

Pridavam nasu skusenost s AAA: Dali sme inzerat na web, ze predavame auto. 1.6., 2.6., 3.6. volali kazdy den, ze aby sme uz prisli, cim skor. slubili cenu 3,500e. tak ako debili sme sa v nedelu 4.6. trepali do NR. Tam nam velmi arogantny, neprijemny, namysleny chlap povedal, ze ak tam auto nenechame hned, tak cena neplati a obhliadku ziadnu nespravi, lebo on na to nema cas. Podotykam, ze bol tak suslavy, ze mu bolo velmi tazko rozumiet. Tak sme odisli. volali zas, kazdy den. tak nam dali termin na 8.6. do TT na presny cas 16:00. presne sme tam prisli a povedali nam, ze mame pocket 2,5 hodiny a potom sa nam bude niekto venovat. podotykam, ze tam sa prechadzalo plno ludi, vykecavali sa medzi sebou, len na zakaznikov nemal nikto cas. dohodli sme sa teda na sobotu rano. Este po ceste domov uz volali z centrali, ze ci nas vybavili. 10.6. na 9:00 sme tam prisli. Uz nas cakal chlapik pri vchode a bol velmi mily, ochotny, slusny. Az som sa divila, ale asi dostali sprdnute z vedenia. Chlapik vsetko vybavil za asi 40 minut a potom zapotil sumu ze do 2.000e. Je to totalne nespolahliva firma, ktora chce len kradnut a klamat. V to sobotne poobedie este volali a skusali to so sumou 2.300e, ale nepochodili u nas. auticko mme doma, predavame si ho sami velmi milemu panovi za 3.000e, ako bola spodna hranica name pozadovana. Nedavajte I'm auta. Radsej si ich predajte sami. Aj zakaznik radsej kupi auto od sukromnej osoby, ako cez AAA. Lebo aj pri kupe len klamu a nepovedia pravdu a ked tam idete nieco reklamovat, tak Vas vysmeju. Inak v tu sobotu, zacinaju o 9:00 a nikto tam nic nerobil. zakazici cakali na dvore a mladi pani uz 9:24 isli fajcit niekam dozadu do dvora. Nikto sa zakaznikom nevenoval a len sa vykecavaju medzi sebou a piju kavicku a kaslu na zakaznikov. a detto bolo aj v NR. 20 minut sme ich poculi sa rehotat niekde cez stenu, ale k zakaznikom neprisiel ani jeden, len po tretom urgivani. URCITE AAA AUTO NIKDY NIKOMU NEODPORUCAM.

hankky
14. júl 2017

Ahojte. Mám podobné skúsenosti s AAA ako uvádzajú ostatní. Nedoporučujem!

janakolesova
15. sep 2017

Nemôžem s každým súhlasiť. Hoci rešpektujem názor iných, Ale bola som veľmi spokojná. Najskôr som vybrala cez web z domu a nakoniec som nakúpila na pobočke.

juliankaaa1995
5. okt 2017

Baby ja nemám moc peňazí na rozhadzovanie, takže sa trošku AAA bojím aby tam nebol problém... no mám vybraté auto od nich - na čo by som si mala dať pozor pri kúpe auta? Ide o Fiat 500, cena 5900 eur. Ďakujem pekne.

patkaba
10. okt 2017

@juliankaaa1995 Ja som videla teraz super službu na kontrolu áut v správach, išlo o autoporadca.sk .. nepoznám ich osobne, no máš cez nich 1000% väčšiu šancu, že sa auto od AAA nerozpadne ako keď pôjdeš sama :D

patkaba
25. okt 2017

Dajte si auto ak uz beriete od hentyhc zlodejov pozriet cez Autoporadcu (autoporadca.sk) alebo nejakemu znamenu a nemusite potom riesit problemy na fore...

mima19891212
8. nov 2017

Nikdy v živote!!!!!!!!!!!!pri dohode s milunkou paninkou v telefone,ze nam zajistia odvoz aj dovoz..aj v pripade,že nekupime auto..sme do toho šli..ako sa stava...auto sme si nevybrali..aaaaaaa čoooo?...domov nas uz nezaviezli..takze pekne taxikom za 80€ ...krasny vylet...neverte im ludia budte rozumny..nie ako my!!!!!

anjel35
9. nov 2017

Pani na telefone ma jedinu ulohu za ktoru je platena a to dotiahnut vas na pobocku. Je vtipne ako niekto uveri, ze vam je niekto po telefone schopny ohodnotit auto. V aute musite sediet a jazdit v nom, musite ho prezriet, aby ste mu mohli urcit hodnotu. Ich predajne techniky su premakane,ludia su s nimi nespokojní a aj tak opakovane prídu. Ked niekto auto predava , ziadna cena mu nie je dost dobra, a auto je podla neho v perfektnom stave a ked iny clovek to iste auto kupuje, cena je podla neho prehnana a auto ma milion chyb. Auto si treba dat prezriet odbornikom a financie si zistit aj inde ako na pobocke. A hlavne vyjednavat a vyjednavat, je to predsa obchod a vy ten obchod nemusite uzavriet, je to len na vas. Takze ak pouzijete trochu sedliackeho rozumu a taktiky, tak mozte aj tam kupit dobre auto. Hlavne nepocuvajte predajcu ak vam hovori o technickom stave auta, ten si overte inde. Mate pravo ich poziadat , aby s vami isli skontrolovat auto do autorizovaneho servisu, zaplatite to sice vy, ale kupovat auto, nie je ako kupovat topanky.