icon

Kúpa nového auta

rachel978
18. nov 2021

dobrý deň
zvažujem kupu nového auta uplne nového, kedže som žena žijem sama s deťmi, čo sa týka oprav a údržby nemám nikoho takého kto by mi pohotovo poradil a neviem či nie je výhodnejšie kupiť uplne nové a nemať problém. Čo sa týka servisu skôr uprednostňujem lacnejšiu údržbu a náhradne diely.
Bývam v KE, chodím väčšinou po meste, práca nákupy a domov,za rok zhruba 5000km a sem tam mimo mesta spočítala by som to asi maximálne 20 krát do roka, ked zbehnem do 70 km ale inak väčšinou po meste sa pohybujem.
Zvažujem niečo ako Kia Picanto, Rio, neviem ako sedia na ceste pozerala som aj na Citroen ale C1 sa mi zdá mala, skôr sa mi páči C3. Iné neviem
Doteraz som mala Ford c-max 2-liter, viem, že tieto sú slabšie, no musím si zvyknúť čo ostáva, aj ked vzhľadom na to že chodím po meste mi to asi stačí. Diesel už nechcem uprednostňujem už benzín. Doteraz som mala väčšie auto, jazdila som kedysi aj v citroen C1 starší model ale nevedela som si zvyknúť som vysoká dlhé nohy, nevedela som si zvyknúť na toto auto.

Neviem ako to chodí, nikdy som nové nekupovala, ako dostať čo najvýhodnejšiu cenu keby som niekde prišla? Také rady fakt neviem kde začať a ako.
Poprosím o radu na čo sa zamerať a čo vlastne kupiť. Dakujem za rady, ocenujem, kedže nevyznám sa v tom , veľmi by mi to pomohlo.

Strana
z3
sylvester01
21. nov 2021

@bambi23 ahoj ked vies kde nakupit v nemecku auto tak dovezes dobre auto su podvodnici aj tam nehovorim ze ne ale nemaju nemecky povod to asi cele k tejto teme. autor je rozhodnuty co si kupi . ja som len oponoval tu tym znackam co tu padli, skoda je skoda panez viem ked mi to tu vozia co tam furt nieje dobre ale skoda je ako bycikel a vis ho opravit na kolene. pekny den

bambi23
Autor odpoveď zmazal
bambi23
21. nov 2021

@sylvester01 a okrem iného o Nemecko a AAA auto som tu spravu písala nie autorke témy ale vanda323 lebo túži po BMW, AUDI.... a stylovejsich autách a zjavne chce auto prekúpiť a nie kúpiť nové ako autorka tejto témy. Tak pekný deň a názory mame podobne inak

sylvester01
21. nov 2021

@bambi23 ano plne suhlasim u mna su vzdy auta ktore niesu stylove ,a farebne cervena modra ako ta tuctova barva keru kazdy musi mat

sylvester01
25. dec 2021

a zase som si doviezol hondu z nemecka diesel ako som tu uz fotky pridaval cakam na spztky je to 2018 ma 66tis najazdenych

Strana
z3