icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

30mamina3
21. jan 2017

@monline nič sa na nej nerobí udajne už dlhú dobu 🙂

monline
21. jan 2017

@30mamina3 asi im škrtli rozpočet...vtedy ked sme boli- vlani v máji - tak to chceli na jeseň už obsadzovať...ja by som chcela ísť opäť v máji, ale tentokrát asi do topoľa izby s kuchynkou. Len netuším ako býva rezervovaná táto izba, koľko ich je...budem musieť tam zavolať

monline
21. jan 2017

@30mamina3 a veru od mája žiadna zmena, už aj vtedy boli múry po tretie poschodie...vdaka za foto

janinka25
21. jan 2017

Ahojte mam vypisane papiere do lucivnej. Co msm uviest do kolonky kdr je doprovod ked chcem ist s dietatom

30mamina3
22. jan 2017

@monline v topoli je 5izieb s kuchynkou.my sme teraz topol1 to je najvacsia izba.c9 je izba dole ostatne su hore.treba cim skor volat.

rybarybata
22. jan 2017

Baby, v Osike je dobre ubytko?

lucinkask
22. jan 2017

Ahojte, v Smreku sú na izbách uteráky a osušky? Alebo je potrebné doniesť si vlastné?

luvis
22. jan 2017

@monline stavba v Limbe je hola stavba, ziadne okna, ani strecha nebola, ked sme boli my, uz nan nej nerobili

luvis
22. jan 2017

@lucinkask uteraky, osusky si musis doniest, iba vo wellnese ti davaju uterak, alebo plachtu, na izbach mas svoje, ja som mala aj utierku vlastnu

vikusjk
23. jan 2017

@luvis Davas velmi uzitocne rady, dakujeme 🙂

rybarybata
23. jan 2017

@vikusjk mozes mi prosim odpovedat? Mam papier z poistovne, schvaleny pobyt. Mam kupele teraz sama kontaktovat, alebo mi zavolaju? Dakujem

kvevka
Odpoveď bola odstránená
vikusjk
23. jan 2017

@rybarybata ako povedala @kvevka, cinkni tam ;) Hlavne, ak mas predstavu o nejakom termine, ktory by ti vyhovoval atd. Tak treba vopred zistit, co maju vtedy volne. Ja som volala v oktobri a volny bol uz len marec, aj to ina izba, ako som chcela. Ale ja musim cim skor, takze som to vzala...

leginca
23. jan 2017

@rybarybata - Osika je super, ja som tam bola dva roky po sebe a teraz v lete pôjdeme tretí krát znova do Osiky

vikusjk
23. jan 2017

@leginca v Osike ale nemas na izbe kupelnu a zachod, ze?

leginca
23. jan 2017

@vikusjk - nie, ale je to tam takto, že na prízemí sú 3 izby, 3 WC a 2 sprchové kúty, na 1.p. sú 4 izby, 3 WC a 2 sprchové kúty, na 2. poschodí sú 2 izby, 4 WC a 1 sprchový kút a veľká spoločenská miestnosť s kuchynkou

vikusjk
26. jan 2017

Babulky a boli ste niektorá vo Ville Breze? Aké sú tam izby, je to ok priestorom? A je to ďaleko do Smreku potom na raňajky a procedúry? Či stravuje sa v Bonsaji priamo potom?

atache
26. jan 2017

@vikusjk Aj my sme boli v Osike. Veeeeelmi som sa bala toho, ze tam nie je WC ci kupelna na izbe. No za 3 tyzdne sa nam ani raz nestalo, aby bolo WC ci sprcha obsadena. Je tam malo izieb, takze taka komornejsia (priam az rodinna) atmosfera. Opät by som brala len Osiku! 😉

rybarybata
26. jan 2017

Baby, ktore ste tam boli...ako to je s fajcenim?

vikusjk
26. jan 2017

@atache Ako ja chapem, ze to nemusi byt obsadene, mne skor ide o to, ze to proste mame tam ten cas len pre seba... A aj celkovo presuny sprchovat sa brat so sebou vsetko atd... Takze tak. Ale dnes ma prekvapili telefonatom, ci mozem nastupit uz v pondelok do Vily Brezy, zial ale nemozeme, ale kedze sa to moze uvolnit aj o tyzden, tak preto ma to zaujima, ze ake to tam je 🙂

luvis
26. jan 2017

@rybarybata fajcenie je pri altankoch, vo vnutri vobec

rybarybata
26. jan 2017

@luvis samozrejmost vnutri ze nie, ale ten vonkajsok ma zaujima...dakujem

monline
27. jan 2017

ahojte
my sme boli vlani so synom v Limbe, v máji a bolo super napriek problémom aké sme mali. Tento rok chcem opäť máj, dnes som si bola po žiadosť a podám ju, snáď ju rýchlo schvália a stihneme to. Volala som do kúpeľov, aby som zistila, či by vtedy bola voľná izba s kuchynkou, ale tie sú ževraj zarezervované až do jesene ... zapísala som sa ako náhradník, prioritne by som chcela takú izbu kvôli strave, lebo syn mi tam nechcel nič jesť.
Viete mi poradiť, v ktorom liečebnom dome je kuchynka, o ktorú sa nedelí príliš veľa izieb? dakujem

rybarybata
27. jan 2017

Baby. Ak by ste boli nejaka zlata, ktora ste tam uz boli, napisali priebeh dna, ako to tam fici? Myslim procedury, strava....mam na mysli JEDEN KRASNY DEN 😉 dakujem

luvis
27. jan 2017

@rybarybata Jeden krasny den, ked mas naladu ty, aj tvoje deti a svieti slniecko a vsetko bezi ako ma vyzera asi takto.. rano vstanes.. od 7.30 do 8.30 mozes ist na ranajky, ked nemas pravdaze skolakov, ak mas tak hned rano, aby stihli skolu o 8.30, o 9.00 prva procedura, o 10.00 druha procedura, do 11.30 si vonku na prechadzke, ides na obed, ktory je od 12.30 (tusim), pototm idete von,alebo chvilku relax na izbe, ak mas skolakov, tak ti zacinaju poobede procedury, potom potulky po vonku a o 17 vecera..o 15 byvaju hry pred Smrekom alebo Bonsajom pre deti, po veceri je moznost ist do herne, ked su deti OK, po celom dni si znicena a si rada, ze je 20.00 kedy umyjes deti, seba a zalahnete spat 🙂
to je ten pohodovy den, ked su nahodu chore, tak to mas pestrejsie 🙂

atache
27. jan 2017

@vikusjk Vôbec sa toho neboj. Z kazdej izby mas do sprchy 3-5 krokov, preto sme tam chodili uz zabaleni v osuske, sprchy su priestranne, takze sa tam v hohode zamknes a sprchovy gel ci sampon si tam môzes pokojne nechat. Fakt je tam super, kazda izba ma vlastny susiak na bielizen a kedze tam nie je vela izieb, ani s prackou nie je problem. My sme si dokonca robili i spolocne opekacky....... Joj, krasne spomienky! 🙂

rybarybata
27. jan 2017

@luvis dakujem...cize u nas dobeda proced budu teda, mam skolkarku...len som chcela vediet, ako to je cca casovo ohranicene

luvis
28. jan 2017

@rybarybata pri prichode daju podpisat papier za zodpovednost v skolke, nakoniec zistis, ze skolka je od 10.00 do 12.00, kedy mas skoro kazdy den procedury..cize taaaaak 🙂

oksu
28. jan 2017

@monline osika - na tretom su dve izby c.8, c.9 a tam nanje tretom je aj kuchynka, v ktorej ked sme my boli takmer nik nevaril. Dom ma 9 izieb. Podla mna budes mooooc spokojna. Na tretom je ak spoločenská miestnost spojena s tou kuchynkou, tak ked varis dieta moze kludne sa hrat, kukat tv.

vikusjk
28. jan 2017

@luvis tam mozu byt aj chore deti? 😲