Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahaa, no este ze tak. Som sa zlakla. Aj ked prave to moja mala vzdy hned chyti... Tak snad bude vsetko oka.
@leginca dobrý deň.Mozem sa spýtať v akom veku máte deti?Neviem do akeho veku schváli poisťovňa kúpeľnú liečbu.Moji budú mať 4 roky v apríli a 7 rokov v júni.A vás schválilo ako sprievod budete niečo doplácať?Ďakujem za info
@lienka1983 vždy sa dopláca, schválený sprievodca má len menší doplatok - keď pozriete pár strán späť nájdete baby to tu písali. A myslím, že sa schvaľuje podľa diagnózy, nie veku. Chodia tam aj teenageri a sprievod môžu mať tiež - samoplatcu ...
@lienka1983 moja bude mať v máji 9 rokov a ideme prvý krát. Len ľutujem, že som to nevybavovala už skôr ...
@lienka1983 - mňa poisťovňa schválila ako sprievod ku mladšiemu synovi - teraz vo februári ide mať 6 rokov - schvaľujú sprievodcu do 6 rokov, dopláca sa potom 10,50 Eura kúpeľný poplatok za celý pobyt, dopláca sa za stravu ak si dáš pre seba 8,50 Eura za deň a podľa typu ubytovania aké si vyberieš sa dopláca za izbu. Všetko majú v cenníku na ich stránke www.tkl.sk
Ak je schvaleny doprovod poistovna preplaca cca 5eur.to znamena ja som platila za izbu na den 21eur ak bu som bola schvalena tak o cca 5eur menej.zalezi podla ubytovania.cennik je aj pre schvaleny doprovod aj pre samoplatcu.
Prosim mal tam niekto bezlepkovu stravu? dakujem
Babulky, prosim vas a da sa tam niekde objednat torta? Alebo aspon nejake zakusky v tej Bonsaji su? Vyzera to tak, ze moja mala bude prave tam cez narodky, tak by som rada aspon nieco symbolicke... Dakujem za rady a info 🙂
Baby mali ste niektorá schvalený sprievod po 6 roku dieťaťa? Schvaľuje poistovňa, ak schvali len do 6, alebo do 10 r?
@vikusjk Minuly rok (a urcite aj teraz) sa kazdy utorok chodilo kupelnym busom do tesca. tam kupis aj tortu.
@ivicka0502 vdaka, uz som si to vymyslela tak, ze si najdem cukrarku v okoli Lucivnej a objednam si 🙂
Prislo nam predvolanie na 20.2. Idete niektora tiez v tomto termine? 🙂
chcem sa spytat, ako je to pri schvalovani sprievodu? ja idem s dvoma detmi 3r a 6r a ani k jednemu mi doprovod neschvalili. cize musim ako samoplatca. dokonca som sa odvolavala a pridavala psychologicky posudok, ze syn tazko znasa odlucenie od blizkej osoby a nic. da sa s tym nieco robit ci nemam sancu? mam vseobecnu zdravotnu poistovnu....
minuly rok bol aj syn ako samoplatca lebo nemal tri roky a schvaluju len od troch rokov .
teraz mi ho schvalili ale bez doprovodu. mne to pride chore aby trojrocne dieta travilo 21 dni bez matky. ale co uz asi s tym uz akt nic nespravim
ano som velmi, preplaca mi doplatky za lieky aj za recepty na obe deti po 200 eur ,aj za mna takze za rok to mam 600 eur. ked nemynies tak prenasas na dalsi rok a vies si to aj odsledovat elektronicky. Neviem ci ma taketo nieco aj vseobecka.Inac ked si si podavala navrh u lekara tak si tam uviedla ze male dieta vyzadujuce si pritomnost matky?Mne to lekarka vzdy tam napise a potom mi aj schvalia doprovod.

@vikusjk mozu ochoriet..a vtedy vas uz neposlu domov, ale liecia tam.. teda ak nemate daco uplne vazne.. sople, kasle vedia poriesit..