icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

monline
21. aug 2017

@agentkazs pozri si aktuálny program výletov, aké organizujú kúpele
My sme boli z kúpeľov na výlete:
ZOO Spišská Nová Ves
Važecká jaskyňa
vlani Stanišovská jaskyňa
exkurzia u sklára

A sami sme šli:
Štrbské pleso, viackrát
Popradské pleso
Starý Smokovec - lanovkou na Hrebienok, turistika k vodopádu
Starý Smokovec - Tricklandia
ZOO kontaktná v Liptovskom Mikuláši
dom naopak v LM
chceli sme ísť aj do Tatrapolis v LM, ale ešte nemali otvorené

nemali sme auto, takže všade sme šli vlakom, zubačkou, taxíkom
pozri si môj album z Lučivnej z minulého roka

lulu_lu
22. aug 2017

prosim Vas kolko dni pred nastupom do kupelov Vam prisiel papier? My mame ist v sept.a stale nic 🤔

kankam
22. aug 2017

@lulu_lu ja som im volala 3 týždne pred nástupom a nič a potom som si 1,5 týždňa pred našla v schránke pozvánku. Dosť sa im to tam mení a ak im niekto na poslednú chvíľu nahlási že nemôže nastúpiť napr. kvôli chorobe, tak rýchlo reagujú a pozývajú niekoho ďalšieho ...

siska8800
22. aug 2017

@lulu_lu nam prisiel 2.8. a 28.8.ideme tam

marcella5
22. aug 2017

@lulu_lu my ideme 18. 9. a prislo nam predvolanie 18. 8.

agentkazs
22. aug 2017

@monline Dakujem kraaaasne 😘 velmi mi to pomohlo

lulu_lu
23. aug 2017

dakujem Vaaaaaam ☺☺☺☺☺☺

alibabaa
23. aug 2017

@marcella5 napadol sneh??? to mam prezut aj gumy? pomoooooc

alibabaa
23. aug 2017

@marcella5 my 21.9. to sa tam vidime 🙂

agentkazs
23. aug 2017

@alibabaa kde napadol smeh? kedy? pommoooc

keischa
23. aug 2017

September, október, november, december aké Počasie je tam skúsenosti? Ďakujem

tinka651
23. aug 2017

Kedy je tam najlepsie volat o termin ? Ved tam uz 3 dni volam a nemozem sa dovolat 😔

marcella5
23. aug 2017

@alibabaa
@agentkazs
@keischa pozrite dievcata, foto 6. 10. 2016

livia341
23. aug 2017

@keischa my sme boli vlani od 21.10-11.11 a v tom čase bolo počasie chladné, sychrave,daždivé aj sneh mokry napadol a roztopil sa ale.v tatrach ostal sneh.Čiže potrebujes veci ako.na jesen aj na zimu,lebo pocasie je rozne.a co.sa tyka obliekania a vyzliekania na jesen u.mna bolo katastrofalne lebo som bola tehotna.v.7mesiaci a to chodis na procedury a kupat sa.ci do sauny.zavisi kde.budes.byvat.ja som si zvolila smrek lebo.mas.vsetko po ruke(procedury,telocvičňa a jedalen).okrem bazena a sauny.a von musis.chodiť za kazdeho pocasia aspon na 3-4 hodiny.

marcella5
23. aug 2017

@alibabaa kde mate ubytko?

dlucia
24. aug 2017

@marcella5 ja nastupujem 19.9. - dnes mi volali, že sa uvolnilo miesto, či môžem nastúpiť

dlucia
24. aug 2017

@alibabaa
ja nastupujem 19.9.

lulu_lu
24. aug 2017

kocky my ideme 6.9. ide niekto vtedyyyyy?

vrabecek
24. aug 2017

zdarvim mozem sa spitat mi ideme 26 oktobra z dvomi dcerkami jedna 6 druha 10 schavlili mi na 6 rocnu dcerku sprievodcu chcem sa spitat kolko budem platit za druhu dcerku

marcella5
24. aug 2017

@dlucia do ktoreho licebneho domu idete?

dlucia
24. aug 2017

@marcella5 do Topolu, akurát študujem, čo tu píšu mamičky, čo si zobrať so sebou a tak... už mám až bruchabolenie, od kedy mi ráno volali, že nastupujeme 🙂

marcella5
24. aug 2017

@dlucia my tiez Topol, nebooj, zvladnete 🙂 ja som brala veeela veci, ale pracka tam je, zehlicka tiez, tak si clovek poradi

dlucia
24. aug 2017

@marcella5 Ďakujem, snáď to zvládneme, ideme prvý krát, tak uvidíme, trochu sa bojím tej zimy, ale tak snáď prelom september/október ešte nezamrzneme 😉

marcella5
24. aug 2017

@dlucia urcite nie, a keby aj napadne sneh, deti sa potesia 😀

dlucia
24. aug 2017

@marcella5 veru áno, uvidí sneh, bude si myslieť že už sú vianoce a bude chodiť ježiško 😍

lulu_lu
24. aug 2017

k9cky my ideme do limby s weckom vlastnym. chcela som smrek ale chcela som ist v sept.tak som ozelela sprchu vlastnu, lebo snrek nie je volny 😥
chcem sa spytat ako to je na tychto izbach.
je tam wifi? a ked si prinesiem malu chladničku a notebook, mozem si nechat veci v izbe? da sa zamknut?
Tv asi v tychto izbach nie je vsak?

babhika
25. aug 2017

@lulu_lu my ideme 5.9

monline
25. aug 2017

@lulu_lu wifi tam je všade, aj v limbe, chladničku máš v izbe, aj rýchlovarnú konvicu, aj televízor. Ja som notebook mala a nechávala som ho v izbe...izbu si zamykáš

vrabecek
25. aug 2017

@marcella5 ideme do limba 3 poschodie

lulu_lu
25. aug 2017

@babhika my 6 😃😃😃 kolko rocne mate deticky? a kde budete. my v limbe 3 pos