icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

kankam
16. aug 2017

@agentkazs ja som si vymyslela taku pomocku,ze som sa dohodla s dcerinou spoluziackou,jej maminou a fotili nam a posielali cez viber,co robili v nasej skole aj ulohy.S pani ucitelkou v lucivnej sme sa dohodli ze si prioritne bude dopisovat zo svojej skoly co pani ucitelka ocenila ze sme sa hned prvy den dohodli,lebo aj ich zaujem je aby deti mali co najbezproblemovejsi navrat.

kankam
16. aug 2017

@agentkazs este ti doporucujem objednat si cez bonsaj obedy a nech ti ich nosia do jedalne k dietatu.Ja som tak mala,ranajky a vecere som si robila kedze casto som na salatoch a ovs.vlockach.Obchod tam je v lucivnej cca 3-4km peso,alebo potom chodia autobusy do tesca do popradu,zapises sa do zoznamu a pojdete.V tomto som mala vyhodu,bola som autom,chodila som do lidla do Svitu.

kankam
16. aug 2017

Este podotykam ze sme boli az na 28 dni,takze 21 dni zmaknete,ani sa nenazdas a pojdete domov

agentkazs
16. aug 2017

@livia341 Ahoj Livia, citam Tvoju spravu a mna presne to so stravou zaujima...ci je tam nejaky obchod v dedine...nikdy som v Lucivnej ako takej nebola, neviem si to predstavit... :D vlastne som zatial nahlasene so stravou, ale mozem to zmenit, ked pridem v prijimacej kancelarii? Aky je prosim postup.... ideme teraz 29.8 🙂

agentkazs
16. aug 2017

@kankam Dakujem krasne, a ano toto mam v plane....poprosim mamicku o ulohy 🙂

jeeeminky dakujem Ti za vzacne rady....naozaj....my budeme v Smreku, vraj tam je jedalen, ci aj tak si mam cez bonsaj objednavat....a ano aj ja by som rada na verecu mat radsej salat ako teplu veceru, ved by ma doma nespoznali 🙂))))) Da sa aj tak, ze pre mna len obedy? Nikde som sa nedocitala v tych pokynoch, co zaslali....

agentkazs
16. aug 2017

@kankam este mi napadlo, že ako dlho zvyknu mat vyucovanie deti? Potom idu na obed a potom tie procedury, a potom sa asi budeme opat ucit....je nejaky program pre deti? Aj ja budem autom, teda mozem ich trebars vziat aj mimo areal? Dakujem 😘

kankam
16. aug 2017

@agentkazs ja som tiez byvala v smreku,stravu som si nenahlasila vo formulari,a prvy den som sa sla najest do bonsaja a nahlasila som si len obedy a poprosila tie kocky casnicky som poprosila ze stravovaciu kartu chcem mat v smreku v jedalni.potom som zaplatila na konci pobytu s kartou vyznaceny pocet obedov a ranojok a veceri(menila som sa na tyzden so svokrou jej som dohlasila plnu penziu).bolo to super,odporucam.

kankam
16. aug 2017

@agentkazs skola je od 8:00-12:00,poobede sa deti neucia,kedy by si mala pre nu procedury a klimatoterapiu min 3h

kankam
16. aug 2017

Ked nemas procedury poobede mozes ich do vecere vziat kde chces,myslim ze do 21 h sa musis vratit do arealu.My sme niekedy veru veceru aj prepasli,alebo som nahlasila balicek,ked som vedela ze pojdeme prec.Na procedury dostanes papierovy plan hned po prichode,takze budes vediet.

didusik
16. aug 2017

@agentkazs nezajednavaj si v navratke tu ich plnú penziu ale daj si stravu cez bonsaj na externú kartu, či ako to nazyvaju. Je to to iste, ješ normálne s deckami v jedálni take jedla čo majú oni, ale môžeš si dať napríklad niekedy len obed, inokedy obed s večerou a pod. Dopredu sa to škrtá na objednavacej kartičke v jedalni, na konci pobytu celu stravu vyplatis v bonsaji. Raňajky pre sprievod sú podľa mna uplna zbytočnosť a vyhodené peniaze, lebo každé dieťa dostáva na raňajky po dva rožky. Ja som ich nemala a aj tak sme pravidelne vyhadzovali nadbytočné pečivo. V bonsaji sa dajú kupit len sladkosti a nejaké základne hygienické potreby, ale nie pecivo, šunka, mlieko ani ovocie a pod. Na to treba do obchodu v lucivnej, čo je prechádzka jedným smerom tak do pol hodiny. Ja osobne by som varenie nestihala

ivancanka
17. aug 2017

Ahojte maminky, telefonovala som do kupelov a ponukli mi ubytko v nejakom novom dome, ktory maju len teraz dokoncovat. Viete nieco o tom....tie ktore ste tam? Hlavne, ci je tam jedalen a nejake procedury...lebo mame ist v novembri a nemam chut stale deti obliekat. Dakujem.

lilien10
17. aug 2017

@ivancanka pokial viem jedalen je v Smreku aj procedury preto som chcel ubytko len Smrek.Krpata ma 3,5roka a to presuvanie v zime by nas teda nebavilo.Tiež máme rezerváciu v novembri a na mesiac október sme ako náhradníčky 😊

keischa
17. aug 2017

Boli ste prosím niekto v Topoli v najväčšom apartmane? Dakujem

agentkazs
18. aug 2017

@didusik Dakujem krasne za rady ja tiez nemam chut varit....to je vyborne, ze cez tu externu kartu si viem zadat obed alebo pripadne oboje aj veceru a dievcata v tom Smreku @kankam ake je vybavenie, piseu, ze je tam kanvica, ale hrnceky, pribor asi uz nie vsak? A ak budem mat chvilku mozem ist si zacvicit do tej posilovne? A mladsiu dcerku, ktore je len ako sprievod nie je liecena, ju mozem niekam na chvilku "odlozit" ? 🙂 Som sama otazka.....pomoooc @kankam a prosim kde si parkovala v areali, ci pred?

monline
18. aug 2017

@ivancanka konečne ho dokončia? je to stavba hneď na začiatku areálu, napojená na limbu, má 3 poschodia - či viac? Bude to super, nové, určite budú aj výťahy...čo tam bude netuším, ale v kúpeľoch určite budú vedieť povedať...my sme prvýkrát boli v limbe a teraz v osike, obe ubytká mali svoje plusy a maličké mínusy... my sme ale ráno šli von na raňajky, pobehali procedúry, medzi nimi sme boli na ihriskách, potom obed, po ňom sme si šli po veci na izbu a šli sme na výlet a prišli sme až k večeri...málokedy sme boli cez deň na izbe...ale my sme boli v máji, to bolo krásne...ale podľa mňa je dobré, ak bývaš inde ako sú procedúry a jedáleň, lebo ťa to núti tie deti vytiahnuť von za každého počasia

monline
18. aug 2017

@agentkazs parkuje sa v areáli
dieťa môžeš dať na 2 hodiny doobeda do škôlky, tam ho postrážia, zatiaľ môžeš cvičiť
v každom ubytovacom dome je kuchyňa plne vybavená...v izbe máš chladničku, kanvicu, poháre, ja som si brala plastové taniere a príbory, nožík, utierku, aby som mala svoje...ale ja som aj varila, lebo mi malý nejedol, dokonca aj vývar som robila 🙂

agentkazs
18. aug 2017

A kde sa nachadza škola? A procedury su vsade? Ci len v Smreku? Dakujem 🙂

agentkazs
18. aug 2017

Jeeemine fakt som sama otazka....dievcata a kam ste chodili na vylety mimo areal prosim?

baklik
18. aug 2017

@monline
@agentkazs my sme doobeda mali procedury, takze to strazenie by sme napr. my nevyuzili vôbec...

kankam
18. aug 2017

@agentkazs uz ti na vacsinu otazok kocky odpovedali,skola je v strede arealu je to v budove limby.procedury su v smreku a vedla bonsaja je bazen+sauny+virivka

marcella5
18. aug 2017

@keischa boli sme vedla, ale bola som tam castym navstevnikom u kamosky, ak budem vediet, poradiim 🙂

keischa
18. aug 2017

@marcella5 super aký prosim ta je? Je Na poschodi? A kuchyňa využili ju ? V ktorom ste boli vy? Ďakujem

marcella5
18. aug 2017

@keischa velkyyyy, podla mna pre viacclennu rod. Obyvka s kuch. je hned ako vojdes, odtial sa vchadza do 2 izieb a kupelne.. ja som bola sama s malym v apartmame vedla, a mne odobne sa ten pacil viac, obyvka s kuchynou + izba s 3 postelami a kupelna, muz chodil za nami a stacilo nam to v pohode, tento rok mame znova poziadavku na ten isty 🙂

keischa
19. aug 2017

@marcella5 ďakujem ti ... My ideme 4 idem s dcérkoua4,5 beriem 1,5 ročného a ide aj manžel

ivancanka
19. aug 2017

Ja sa este chcem spytat na procedury...ako prebiehaju? Inhalacie, co ine? Mam strach, ci bude stvorrocny syn spolupracovat? Dcerka bude mat dva, tiez jej chcem doplatit procedury. Dakujem

baklik
19. aug 2017

@ivancanka pozri na ich stranke,tam to mas vsetko rozpisane,aj fotky

30mamina3
20. aug 2017

@keischa ahoj my sme tam boli už viac krat 🙂

agentkazs
20. aug 2017

@kankam a kam ste chodili na vylety mimo areal prosim? Dakujem a už Ti dam pokoj 🙂

kankam
20. aug 2017

@agentkazs tatranska lomnica a pod,snazila som sa byt vonku,brala som kolobezku,da sa ist na hrebienok,na lanovku.Skor somcto absolvovala cez vikend,lebo cez tyzden sme boli vytazeni aktivitami a procedurami v kupeloch.Asi 2*sme boli cez tyzden ked nam vysli inak procedury.Ked nas napr.14:30 saunu a potom treba mat min 1h pokoj na lozku,tak sa ti uz neoplati vychadzat z arealu.

kankam
20. aug 2017

@agentkazs http://www.tatry.sk/tipy-na-vylety aj tu sme boli, nie preto ze je to krizova cesta ale kvoli tomu,ze aj marci to bolo schodne,nebolo tam blato,tie drevene kreacie boli zaujimave a nebolo to narocne,taja prijemna prechadzka cca na 2h.