Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
prosim Vas kolko dni pred nastupom do kupelov Vam prisiel papier? My mame ist v sept.a stale nic 🤔
dakujem Vaaaaaam ☺☺☺☺☺☺
September, október, november, december aké Počasie je tam skúsenosti? Ďakujem
Kedy je tam najlepsie volat o termin ? Ved tam uz 3 dni volam a nemozem sa dovolat 😔
@keischa my sme boli vlani od 21.10-11.11 a v tom čase bolo počasie chladné, sychrave,daždivé aj sneh mokry napadol a roztopil sa ale.v tatrach ostal sneh.Čiže potrebujes veci ako.na jesen aj na zimu,lebo pocasie je rozne.a co.sa tyka obliekania a vyzliekania na jesen u.mna bolo katastrofalne lebo som bola tehotna.v.7mesiaci a to chodis na procedury a kupat sa.ci do sauny.zavisi kde.budes.byvat.ja som si zvolila smrek lebo.mas.vsetko po ruke(procedury,telocvičňa a jedalen).okrem bazena a sauny.a von musis.chodiť za kazdeho pocasia aspon na 3-4 hodiny.
kocky my ideme 6.9. ide niekto vtedyyyyy?
zdarvim mozem sa spitat mi ideme 26 oktobra z dvomi dcerkami jedna 6 druha 10 schavlili mi na 6 rocnu dcerku sprievodcu chcem sa spitat kolko budem platit za druhu dcerku
k9cky my ideme do limby s weckom vlastnym. chcela som smrek ale chcela som ist v sept.tak som ozelela sprchu vlastnu, lebo snrek nie je volny 😥
chcem sa spytat ako to je na tychto izbach.
je tam wifi? a ked si prinesiem malu chladničku a notebook, mozem si nechat veci v izbe? da sa zamknut?
Tv asi v tychto izbach nie je vsak?

@agentkazs pozri si aktuálny program výletov, aké organizujú kúpele
My sme boli z kúpeľov na výlete:
ZOO Spišská Nová Ves
Važecká jaskyňa
vlani Stanišovská jaskyňa
exkurzia u sklára
A sami sme šli:
Štrbské pleso, viackrát
Popradské pleso
Starý Smokovec - lanovkou na Hrebienok, turistika k vodopádu
Starý Smokovec - Tricklandia