icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

domi1988
2. okt 2017

@libka1 a je v okoli aj nejaky obchod stanky so suvenirmi alebo nic take?

andybay1
3. okt 2017

@domi1988 v reštaurácii Bonsaj kúpiš všeličo...magnetky, hrnčeky, perá, tričká, šiltovky, pohľadnice, známky...plus drogistický tovar 😉

monline
3. okt 2017

@livia341 nie je to celkom tak ako píšeš. Ak dieťa ochorie, má rodič zavolať sestričke/doktorke a povedať, čo mu je, ak má teplotu, tak doktorka aj sestrička prídu na izbu do hocijakého liečebného domu. Mne vlani syn ochorel a doktorka prišla 2x denne, sestrička častejšie, nosila lieky a pod...a sestrička každé 3 hodiny zavolala ako sa má. Na príjem nových je stanovený čas, ale málokedy sa to dodrží - keďže sú ľudia aj zďaleka, tak chodia rôzne. Na pravidelnú vizitu je tiež stanovený čas, kedy by nemali byť v čakárni choré deti ani príjem nových. Ak ti dieťa ochorie (bez teploty), a zavoláš doktorke, povie ti kedy máš prísť, aby si sa vyhla zdravým deťom. Ak by to rodičia dodržiavali, tak je všetko ok. Starostlivosti po lekárskej stránke nie je čo vytknúť.

domi1988
3. okt 2017

@andybay1 ahaa takze tricka kupele lucivna si asi kupili tam.. a ja stastna ze dostaneme na procedure 😂😂😂 tak nic.. diky za info

libka1
4. okt 2017

@domi1988 ano, tricka su z Bonsaja, ale cena je celkom prijatelna, 5,50 € 😉

keischa
4. okt 2017

Ahojte predpokladaný termín máme 6.11. aký býva november v lucivnej? Dúfam že nie upršaný a dcéra by len sneh chcela 😂

tinka651
4. okt 2017

Ahojte tak za tyzden balime 😉Co tam chyba co si treba zobrat na viac ? Ake mate skusenosti ? Predpokladam ze tam uz treba zimne veci ci ? Dakujem za kazdu odpoved 😉

nadezdah
4. okt 2017

@tinka651 no ja berem malemu aj overal a zimnu supravu,sebe zim.bundu a termopradlo. Predsa len su to Tatry,takze radsej vezmem naviac,ako ma chybat. Ja si pomaly pisem zoznam,aby som este stihla dokupit co treba a balime bud.vikend. Ja dufam,ze sa dame zdravitne do poriadku,maly od soboty antibiotika a ja som si bola dnes dat predpisat,co som chora jak pes. Ale nevylezim,v praci mame viacerych PN,a kto este vladze robit,tak robi a zatial ako tak vladzem.😀

nadezdah
4. okt 2017

Koceny co ste boli resp.ste teraz v Lucivnej. Mate niektora z kupelov vystavenu PN do zamestnania ako sprievodca? Zaujima ma,co vam uviedli na PN-ke. U nas v praci zacali spekulovat,ze PN nepripada do uvahy,asi ma chcu donutit zobrat dovolenku...

tinka651
4. okt 2017

@nadezdah Tak sa rychle vyliecte 😉vidime sa 😘

libka1
5. okt 2017

@nadezdah mam PN. Mam tam Z 76.8. Odporuca to tak samotna Socialna poistovna pri sprevadzani dietata v kupeloch, tak nech nespekuluju v praci.

nadezdah
5. okt 2017

@libka1 no len ja neviem ci mne to bude platit. Ja som policajtka a nas zakon to nema asi... Zajtra budem volat na krajske riaditelstvo,musim to zustit. Ak nie,tak cosi musim vymysliet ine.Skoda by mi bolo minut si tri tyzdne dovolenky

kocanda22
5. okt 2017

Kocky takže s kým sa tam stretneme? nastupujeme 3.11.... brať zimne overaly pre deti? Dajte typy čo ešte.... Ďakujem

kankam
5. okt 2017

@nadezdah tak minimálne máš nárok na očr, aspoň 10 dní. Ja som tak bola + som potom pracovala na homeoffice a dalo sa to zvládnuť.

nadezdah
5. okt 2017

@kankam no praveze ani ocr nepripada do uvahy. My mame inak len 9 na ocr narok,ale podmienka je,ze dieta musi byt choré(kupele nie su choroba) a pokial je v zariadeni kde je on postarane,tak nemozem cerpat ocr. Ono my mame ako policajti este horsie podmienky ako normalny obciansky zamestnanci. Ved zajtra budem dufam mudrejsia,snad na kraji to budu vediet,lebo u nad na okrese este nikto takto nebol

kankam
5. okt 2017

@nadezdah s dietatom alebo akymkolvek rodinnym prislusnikom mas narok na ocr podla mna.A ked sa dohodnes s pediatrom,napise spravnu diagnozu. Pokial si si poziadala o kupelny pobyt so sprievodcom,tak o tvoje dieta tam nebude postarane,starat sa o neho budes suvisle a nepretrzite ty.Skus si to vyzistit u mzdarky,zda sa mi cudne,aby ste mali taketo divne podmienky.

keischa
6. okt 2017

@kocanda22 nemám ešte oficiálne predvolaný ale 6.11. by sme mali nastupovať ja už beriem len zimné veci

libka1
6. okt 2017

@nadezdah no policajtka netusim ako to ma, ale predpokladam ze za vas platia odvody do sociálnej poistovne ako za kazdeho normálneho zamestnanca. A socialna poistovna to riesi tak ako je napisane v tom linku. To ze si statny zamestnanec mi pride skor vyhoda ako nevyhoda. Tak ma prekvapuje ze by ste boli nejakym spôsobom znevyhodneni voci zamestnancvom v súkromných firmách.
Este ma napadlo, kludne posli dotaz priamo do SP cez ich Poradnu ak v robote okolo toho vyvadzaju. Odpovedaju velmi rychlo (do 24 hodin vacsinou) a tam mas 100% istotu ze ti daju spravnu informaciu.

nadezdah
6. okt 2017

@libka1 SP myslis soc.poistovna?

nadezdah
6. okt 2017

@libka1 už som im tam napísala, tak budem potom informovať, čo mi odpísali. Dík

alibabaa
6. okt 2017

@nadezdah ano mam vystavenu pn

alibabaa
6. okt 2017

Uz len zimne veci. Je tu od 5-10 st cez den. V noci aj pod 0. Toaletak davaju pravidelne. Uteraky len na hygienu k proceduram netreba. Slapky sme vyzili. Dcera vyuzila zupan na izbe. Izby su tu teple no v nasej je niekedy zima ako v rusku. Sme v smreku nie na slnecnej strane tym to asi bude. Lebo v opacnych izbach teplucko...

tinka651
7. okt 2017

@alibabaa Prosim vas a 2izb.su na ktorej strane ? No dufam ze tam kde budeme tam zima nebude lebo tam zmrzneme .My mame doma teplucko az moc .Tak dufam .....Tak balime vsetko zimne .Dik za radu. No uz som v strese stvrtok sa blizi a stale rozmyslam ako tam bude ci mam vsetko nachystane....len pisem na papier nam uz bude treba asi aj kamion😁😁😁

tinka651
7. okt 2017

To uz ked tam prideme stvrtok to uz izby maju asi nachystane co ? To sa neda vymenit kde je teplo ze ?

ivetaka
7. okt 2017

Ahojte. Pridávam sa ku vám ☺. My máme nástup so synom 10.11 do Topolu. Je tu niekto v tom termíne?

nadezdah
8. okt 2017

Dievčatá a tie chladničky čo majú byť na izbe...predpokladám, že majú mrazák...

molin
8. okt 2017

@nadezdah nie nemajú mrazak , je to malička chladnička, teda ak sú vo všetkých izbách rovnake

keischa
8. okt 2017

@ivetaka 6.11. vila breza 😉

nadezdah
8. okt 2017

@molin ani ten malicky vo vrchu chladnicky ? Nemyslela som taku velku co je chladnicka aj mrazak osobitne. Ale tie starsie malu taky malicky hore...