icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

nadezdah
10. okt 2017

@ivancanka to sa asi stretneme. My mame nastup utorok,za tyzden. Kde ste ubytovani? My Topol. A oni maju rozne programy,kukni tkl stranku,tam uz je program na oktober

ivancanka
10. okt 2017

@nadezdah Program som pozerala...budem mat vlasne auto, tak uvidime, co okrem kupelneho programu postihame. Sme ubytovani v Borievke...btw. nemam o tomto dome ziadne info...neviete?

kocanda22
10. okt 2017

@ivetaka ahooj my tu budeme od 3.11. tak sa snáď uvidíme, budeme v Smreku.

kankam
10. okt 2017

@libka1
@nadezdah ja len nechapem ty "bohorovnost",alebo skor neschpnpst pani doktorky.Ved ked neviem,tak nastudujem a nehram sa nad zakon,lebo ja som pani doktorka.Keby islo o nejaku diskutabilnu vec,ale priamo soc.postovna to odporuca a pani doktorka ma len spolupracovat v prispech pracujuceho "plebsu"ktory si dovolil mat navyse chore dieta ...
Som fakt znechutena ...☹

nadezdah
10. okt 2017

Dievcata,len nasa doktorka by m aj mozno dala tu ocr keby ze jej ukazem to zo soc.poistovne. Len ona je az do utorka na dovolenke mimo SR,len so sestrickou som hovorila. No a my kedze utorok rano odchadzame,tak ju uz nebudem stihat,teoreticky ak by ma zobrala ako prvu,tak by som stihla. Ina dr.co ju zastupuje mi ocr nevystavi a sestricka tiez nie. Uz jedine hned rano tam ist a potom bude rychlovka,aby som nahadzala veci do auta a sla, alebo uz pobalena pojdem. Keby sa mi s nou aspon podarilo tel.spojit,nech viec co dalej. Este nakoniec budem dovolenku a. volno brat

kankam
11. okt 2017

aj spatne sa to da,tak sa dohodni,ze ti to vypisu a nech mm pre to behne ked budes uz v kupeloch a odovzda to v praci -zaciatok a potom po 10 dnoch ti behne pre koniec,dopise udaje a zanesie.A 10 dni ti pomoze.Ja by som isla za sestrickou,vysvetlila a potom zavolala detskej z kupelov.Nenechaj sa odbit,to mas usetrene 8dni volna !
@nadezdah

tinka651
11. okt 2017

Ahojte tak my rano vyrazame 😉balim som s toho na nervy 😒jedno dam do kufra jedno vyhodim .Snazim sa vela nebalit ale akosi to nejde mam 3 kufre 2 vascsie tasky a tom cizmy a vetrovky este nezabalene ....no neviem ako sa napraceme do auta😰😰😰

tinka651
11. okt 2017

Zienky prosim vas ktore ste tam boli alebo ste treba do kupelov aj zdravotnu kartu ? Dakujem

nadezdah
11. okt 2017

@tinka651 ked bola dcera prvykrat,tak mala,potom uz ju nrpptrebovali. Ale ja teraz synovu kartu vezmem,budu mat lepsi prehlad o chorobach. Pripadne si nafot na mobil aspon co pisali za rok.Budu sa putat,kedy a ake choroby prekonal.

livia341
11. okt 2017

@tinka651 ak myslite zdravotny zaznam-karta tak netreba.

tinka651
11. okt 2017

Dakujem vam za odpovede 💖

silvatko
11. okt 2017

Dievcata poradte mi, lebo 207 stran cez mobil nezvladam citat.... mame schvaleny pobyt a chcem ist v zime ked bude sneh, ja+syn alergik a dcera doprovod. Na vikend MM. Ake ubytko vybrat? Radi sme vonku a budeme mat cela zimnych veci, tak ja by som ci najvacsie. Na co sa zamerat aby sme mali v ubytku? Jasne, este nwviem co je volne, len som tam dnes volala a odporucili mi si konkretne vybrat a zavolat znova. Ideme orvy krat takto vobec niekam na dlhsie.... variyt nie som kuchar de luxe, ale deti mi nezjefia vsetko, tak varit budem musiet a urcite na izbu potrebujeme vlastne socialky, mala chodi v noci casto na wc.... ja oreferujem nieco z nadstandardu, ale viete mi dat konkretne tip co ano a co urcite nie?

ivetaka
12. okt 2017

@kocanda22 ahoj určite sa vidíme.tesim sa☺

nadezdah
12. okt 2017

@silvatko vela zalezi kolko mozea do toho investovat. V Topoli napr.su izbu 4 lozkove s obyvackou s kuch.kutom a sprcha wc na izbe,len je to drahe. Alebo trojlozko s vlastnou sprchou a wc,a kuchynka je spolocna. Co sa tyka jedla ak si das aj ty stravu,tak je z coho vybrat a varit budes minimalne. Ved pozri stranku kupelov tam su aj fotky a popis k izbam

didush27
12. okt 2017

@silvatko
Ak chcete mať väčší kľud, tak si pýtajte Brezu.. je to síce od ruky a treba dochádzať aj na stravu, ale je v Breze len dokopy 7 izieb, je tam pokoj.. a len v Breze sú na zemi koberce, čo je pri deťoch výhoda, ak nie ste alergici.

didush27
12. okt 2017

@silvatko
Ale pri Breze počuť vlaky, niekomu to môže vadiť

keischa
12. okt 2017

@silvatko to som riešila aj ja chcela som topoľ volala som ešte v auguste beznádejne obsadené ponúkli mi brezu na 6.11. chcela som tiež sneh ale povedala že ak si dám január tak budúci rok mi padne nárok ísť opäť tak beriem ten november. Idem ja ako schvaleny doprovod 5 r dcere a 2 r synovi doplácame predbežná cena 830 eur a to si neplatili stravu a manžel keď príde si bude musieť doplatiť 11 na deň a stravu

domi1988
12. okt 2017

Baby ako to tu bezi ked dieta ochorie? Lekarka tu nasadzuje liecbu? Ci sa cestuje inam k lekarovi?

livia341
12. okt 2017

@domi1988 Keď ochorie dieťa počas pobytu, tak dr. ktorá ho prijímala na pobyt aj nasadzuje liečbu. Žiadnemu inému dr.nepojdete,iba ak by si zlomilo nedajbože ruku,atd. tak idete na pohotovosť k inému dr.

domi1988
12. okt 2017

@livia341 ok dakujem pekne.. dcera mi tu totiz ochorela som zhrozena z toho ako tu mixuju zdrave deti s chorymi ziadna karantena.. katastrofa

nadezdah
13. okt 2017

Koceny v kuchynkach maju na umyvanie jarku,hubky a take podobne somarinky?

molin
14. okt 2017

@nadezdah áno , my sme v Osike mali jar, hubky aj utierky. Myslím, ze to bude vo všetkých kuchynkach

vrabecek
14. okt 2017

mi nastupujeme na limbu 18.10 aboli sme aj minuly rok a spokojny uz s atesime

molin
14. okt 2017

@nadezdah ani ten maličký , takúto sme mali my v Osike

kocanda22
14. okt 2017

Kocky prosím radte dostanem sa z Popradu alebo Strby nejako ku kúpeľom Lučivna.

nadezdah
14. okt 2017

dievčatá kuknite na môj zoznam predbežný, či tam nemám niečoho veľa, resp. či niečo nechýba, čo by bolo ešte treba. Brali ste deťom aj hračky?

nadezdah
14. okt 2017

@kocanda22 a dávala si do návratky, že máš záujem o dovoz zo stanice zo Štrby. Kúpele ponúkajú túto možnosť. Inak je to okolo 5 km zo Štrby, ale ako chodia busy netuším, ale isto nejaké chodia

andybay1
14. okt 2017

@kocanda22 vlakom alebo TAXI, prípadne dohodnúť s kúpeľmi dovoz, je to na návratke...

ljzozv
14. okt 2017

@kocanda22 bus chodí ale do dediny a nie je to blízko... Je to trochu od ruky.. Taxi vychádzal päť eur zo strby

kocanda22
14. okt 2017

@nadezdah
@andybay1 o.k. ďakujem za odpoveď kocky. Keď som posielala návratku netrebalo nám.... Teda veci nám donesie manžel neskôr.... len aby sme ráno došli na príjem.....čiže nepôjdeme nabaleny vlakom...
Ešte som sa chcela spýtať dôjde mi ešte nejaky papier keď som odoslala návratku že áno vtedy nastupujem...ďakujem....