Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Dievcata, tak sme dostali na vyber jedlu 3-ku izbu alebo teraz akurat otvorenu tusim borievku. Len na navstevy za nami bude chodit mm resp aj moji rodicia. Co mam brat? Stoji rozdiel cca 200eur za to?
Este ma napada, ako je prisne vedena skola? Moj syn mava pravidelne treningy a zrejme bude mat moznost chodit na trening do popradu, ale bud ano alebo hned na 12:00 :( co ma vtedy skolu. Tak ci oo vobec zaaat riesit. Je druhak.
@silvatko ved kukni ich stranku,su tam aj fotky aj popis k jednotlivym ubytovniam a izbam. No ohladne tej navstevy. Ak vas pridu pozret tak ze prespia,tak rataj s platbou navyse tak ci tak i keby si bola v tej borievke. Takze podla mna zbytocne prides o peniazky. Neviem ako maju v plane tie tvoje navstevy,ci si urobite vilet a ostanu na noc...ak ta pridu kyk len tam do arealu,tak ono navsteva tam nejak extra nema co robit,ako sa zabavit. Ked sme mali dceru v kupeloch,sli sme na 3-4 hodinky a sli sme domov,nechodili sme po viletoch.Nevedela som totiz ze je taka moznost,ze by sme aj prespali. Dievka nas uz po hodine hnala domov a vcera mi vytkla,ze ine deti chodili s rodicmi po Tatrach a ona chuda bola tam zavreta. Skoro ma trafilo. Teraz nas pridu pozret na jeden vikend urcite,tak tiez musim zistit ako to bude s pristelkom,ci vobec bude kde...
@nadezdah praveze dojdu na dlhsie. Mm kazdy vikend uz od stvrtku a rodicia asi na tyzden. Ide mi o priestor, aby sa zmestili. Kedze beriem malu co nie je liecena, podla pani s kt. som volala nemam narok na skolku (mala uz 3roky), ale chcela by som sa so synom obcas ist aj lyzovat resp im spravit oddeleny program.
Za mnou chodil muž aj rodina za mnou bola.Ja som bola Limba 3p.muz za 1.noc platil pristielku 11€ a ked prisla rodina tak platili 26€ na izbu Limba 2.poschodie-3postele .a boli 4.Treba dopredu nahlasit v prijmacej kancelarii ak je volne ubytuju ich hoc kde aj cenu vam povedia 😊
@silvatko jedla je podla mna najlepsia.Bola som tam na navteve.Krasne velke izby a farebne uplny luxus opriti Limbe 😊.Je to zvlasf opolotene aj s ihriskom.Je tam len nejakych 6-rodin a u mna top.Ja som mala ist povodne novomber do smreku ale uvolno sa september v Limbe.V smreku sa mi vobec nepacilo je tam naozaj velky ruh pretoze tam je jedalen,lekar aj cvicenia.Uz mam rezervaciu na maj Jedla 😊
@lilien10 Ano je v Smreku hluk resp.dosť rušno, lenže neviem si vynachvalit prave toto, že tam bolo takmer vsetko ako spominas, nakolko 5r dcera mala asi 2dni nejaku virozu a bolo uplne super, že som mohla ist do jedalne po jedlo pre nu, cajik, otocit sa aj niekolkokrat, rovnako dcerku 8r liecenu som odprevadila do telocvicne, či na inhalacie a vratila sa na izbu k mensej chorej...neviem si predstavit toto absolvovat ani za pekného pocasia, nehovoriac o dazdi a pod...samozrejme hovorim o sebe a svojich detoch, malych....asi urcite to bude ine, az budu mat nie 8 a5r ale 12r a 9r... .... 🙂
Tak mame pobalene. Marne som sa ufala,ze budem mat oblecenie v 1 velkom kufri + zo dve tasky. Nakoniec mame velky kufor,velka cest.taska,mala cest.taska s kozmetikou a dve velke nakupne tasky v ktorych mam kopu sprostosti na varenie, sladkosti a pod. + karton mlieka.Malemu vravim,zober si zo 4 auticka a 1 plysaka,no jasne mami...krabica 30x25x20 plna auticok. K tomu berem notebook,deku,moj vankus. Neviem, neviem ako to idem natlacit do auta. A ako sa poznam,v noci si este na nieco spomeniem a budem zajtra prebalovat. Stale rozmyslam ci neberem zbytocne vela,alebo sa mi to zda,ze toho je moc? Maminy co ste boli s jednym dietatom,kolko ste mali veci?
@nadezdah myslím, že tie veci na varenie, pokiaľ to nie sú špecialitky, ktoré bežne nekúpiš sú ti zbytočné. Keďže ideš autom, 5 km je Svit a tam je lidl... Veci ti stačia na týždeň aj niečo, kým si operieš a preschne ti to ... Pračky sú na každom poschodí a úplne v pohode sme sa vystriedali ...
@lilien10 nakoniec som sa rozhodla pre jedlu, len ma pani v telefone zneistila. Povedala, ze na trojke izbe je manzelska postel a jedna mensia postel. Len vaham, leo dcera, co je mala neznesie, aby som spala so synom aona zvlast, aj doma spi ona so mnou a on zvlast v posteli. Len sa obavam, aby to neskoncilo, ze zaspime vsetcia vo velkej posteli a ja potom sa premiestnim na malu. Len neviem, co si mam predstavit pod malou postelou. Moj syn uz ma 140cm, cize ani on uz nie je do detskej postele. Neporadis mi? Resp nevies, ake cislo izby by som si mala pytat?
@silvatko
http://www.tkl.sk/areal-kupelov
Tu si mozes pozriet ubytovanie su tam aj fotky . Podla mna si urobila dobre je to tam naozsj tom oproti Limbe aj Smreku..
Ahojte.tak aj my sa pridavame. Nastupujeme v oiatok na Limba 3. Je tu niekto kto by mi poskytol nejake info ako tam vyzera ubytko? Dakujem
@matrix87 Matka ahoj. Vies c.izby na jtorej budete? Zajtra cez den ti to skusim okuknut,zatial pozri http://tkl.sk/liecebny-dom-limba
Prosím vás sú na izbách mikrovlnky? Vila breza? Ďakujem
Baby da sa ta sklenena konva na vyplach nosa kupit v bonsaji ci nie?
@lilien10
@matrix87
@silvatko
@keischa Dievcata skuste mi napisat aj na ktorych izbach by ste mali byt ubytovane. Malo by to byt v tych papieroch co vam prisli. Ono izby su podla vsetkeho upravene podla poctu osob. Odd.Jedla vizera byt najlepsia,je trochu mimo celeho ruchu ostatnych ubtovni,ale dostatocne blyzko aj k Bonsaju,tam sa jedava, Lekno su vodne procedury a Smrek inhalacie a cvicenie,tiez doktory,ma vlastne oplotene ihrisko,co je pre mensie deti super. V izbach som nebola,skusim poprosit maminu konkretnej izby (ak viete),ci mozem nakuknut. LD (liecebny dom) Topol izba c. 2 ak tu niekto pojde po nas: z chodby sa vojde do nie velkej izby,je mala ale da sa tu hybat, a je tu mala kupelka so sprch.kutom,WC a umyvadlom. V izbe manzelska postel,skrina pol police pol na vesanie. 5 suflikova komoda,2 nocne stliky s 2 suflikmi,pisaci stolik so suflikom +stolicka a dve drevene taburetky. Na izbe je Tv,DVD prehravac (idu aj CD ak mate rozpravky na pocuvanie). Programov je asi dost,este som vsetko nepostukala,ale nase zakladne 1,2,joj,joj plus,markiza,ta 3 su urcite. Tacka s 2 sklenenymi poharmi na vodu+ 2 male lyzicky, konvica,mala chladnicka bez mrazaku. Na izbu sa chodime prezliect a vyspat,cely den sme prakticky mimo.
@matrix87 na Limba 3, tým je zrejme myslené podkrovie - izby sú malé, architekt sa veľmi nerealizoval - vmestí sa tam akurát 1 skriňa, 2 postele, 2 nočné stolíky, umývadlo, mini chladnička, TV ( ten bol myslím na nočnom stolíku), žiaden stôl/stolík ani stolička ... v niektorom kútiku izby je ešte ubratý priestor na WC..., na každej strane chodby sú spoločné sprchy, v strede chodby je "spoločenská miestnosť" s TV, sedačkami, stolíkmi, spoločná kuchynka s práčkami. Netuším, či sa tam vôbec zmestí prísteľka v prípade návštevy príbuzného, ale boli tam ubytovaní aj viac ako dvaja na izbe...

@kocanda22 Nie už ti nič od nich nepríde. Ak si im posielala návratku emailom, tak originál zober so sebou aj predvolanie na kúp. liečbu. Návratku im dáš pri platení. A kedy vy máte nástup? My ideme utorok 17.10