Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@libka1
@nadezdah ja len nechapem ty "bohorovnost",alebo skor neschpnpst pani doktorky.Ved ked neviem,tak nastudujem a nehram sa nad zakon,lebo ja som pani doktorka.Keby islo o nejaku diskutabilnu vec,ale priamo soc.postovna to odporuca a pani doktorka ma len spolupracovat v prispech pracujuceho "plebsu"ktory si dovolil mat navyse chore dieta ...
Som fakt znechutena ...☹
Dievcata,len nasa doktorka by m aj mozno dala tu ocr keby ze jej ukazem to zo soc.poistovne. Len ona je az do utorka na dovolenke mimo SR,len so sestrickou som hovorila. No a my kedze utorok rano odchadzame,tak ju uz nebudem stihat,teoreticky ak by ma zobrala ako prvu,tak by som stihla. Ina dr.co ju zastupuje mi ocr nevystavi a sestricka tiez nie. Uz jedine hned rano tam ist a potom bude rychlovka,aby som nahadzala veci do auta a sla, alebo uz pobalena pojdem. Keby sa mi s nou aspon podarilo tel.spojit,nech viec co dalej. Este nakoniec budem dovolenku a. volno brat
aj spatne sa to da,tak sa dohodni,ze ti to vypisu a nech mm pre to behne ked budes uz v kupeloch a odovzda to v praci -zaciatok a potom po 10 dnoch ti behne pre koniec,dopise udaje a zanesie.A 10 dni ti pomoze.Ja by som isla za sestrickou,vysvetlila a potom zavolala detskej z kupelov.Nenechaj sa odbit,to mas usetrene 8dni volna !
@nadezdah
Ahojte tak my rano vyrazame 😉balim som s toho na nervy 😒jedno dam do kufra jedno vyhodim .Snazim sa vela nebalit ale akosi to nejde mam 3 kufre 2 vascsie tasky a tom cizmy a vetrovky este nezabalene ....no neviem ako sa napraceme do auta😰😰😰
Zienky prosim vas ktore ste tam boli alebo ste treba do kupelov aj zdravotnu kartu ? Dakujem
Dakujem vam za odpovede 💖
Dievcata poradte mi, lebo 207 stran cez mobil nezvladam citat.... mame schvaleny pobyt a chcem ist v zime ked bude sneh, ja+syn alergik a dcera doprovod. Na vikend MM. Ake ubytko vybrat? Radi sme vonku a budeme mat cela zimnych veci, tak ja by som ci najvacsie. Na co sa zamerat aby sme mali v ubytku? Jasne, este nwviem co je volne, len som tam dnes volala a odporucili mi si konkretne vybrat a zavolat znova. Ideme orvy krat takto vobec niekam na dlhsie.... variyt nie som kuchar de luxe, ale deti mi nezjefia vsetko, tak varit budem musiet a urcite na izbu potrebujeme vlastne socialky, mala chodi v noci casto na wc.... ja oreferujem nieco z nadstandardu, ale viete mi dat konkretne tip co ano a co urcite nie?
@silvatko vela zalezi kolko mozea do toho investovat. V Topoli napr.su izbu 4 lozkove s obyvackou s kuch.kutom a sprcha wc na izbe,len je to drahe. Alebo trojlozko s vlastnou sprchou a wc,a kuchynka je spolocna. Co sa tyka jedla ak si das aj ty stravu,tak je z coho vybrat a varit budes minimalne. Ved pozri stranku kupelov tam su aj fotky a popis k izbam
@silvatko to som riešila aj ja chcela som topoľ volala som ešte v auguste beznádejne obsadené ponúkli mi brezu na 6.11. chcela som tiež sneh ale povedala že ak si dám január tak budúci rok mi padne nárok ísť opäť tak beriem ten november. Idem ja ako schvaleny doprovod 5 r dcere a 2 r synovi doplácame predbežná cena 830 eur a to si neplatili stravu a manžel keď príde si bude musieť doplatiť 11 na deň a stravu
Baby ako to tu bezi ked dieta ochorie? Lekarka tu nasadzuje liecbu? Ci sa cestuje inam k lekarovi?
Koceny v kuchynkach maju na umyvanie jarku,hubky a take podobne somarinky?
mi nastupujeme na limbu 18.10 aboli sme aj minuly rok a spokojny uz s atesime
Kocky prosím radte dostanem sa z Popradu alebo Strby nejako ku kúpeľom Lučivna.
@nadezdah
@andybay1 o.k. ďakujem za odpoveď kocky. Keď som posielala návratku netrebalo nám.... Teda veci nám donesie manžel neskôr.... len aby sme ráno došli na príjem.....čiže nepôjdeme nabaleny vlakom...
Ešte som sa chcela spýtať dôjde mi ešte nejaky papier keď som odoslala návratku že áno vtedy nastupujem...ďakujem....

@ivancanka to sa asi stretneme. My mame nastup utorok,za tyzden. Kde ste ubytovani? My Topol. A oni maju rozne programy,kukni tkl stranku,tam uz je program na oktober