icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

alibabaa
23. okt 2017

@silvatko v breze a v este jednom dome su izby pre navstevu. ak nebudu byvat s vami, ze sa nepomestite, tak je aj takato moznost. zaplatenia si izby v arealy

alibabaa
23. okt 2017

@silvatko a vzhladom na to ze je to nove, urcite by som brala borievku

alibabaa
23. okt 2017

@keischa ak ide o normalnu postu, neviem, nakoniec mi manzel poslal po kamaratovi veci. ale viem ze kurier sa da dohodnut aj so spravcom ze ked nemozes, tak preberie on. ale len mlady.stary neviem. je to taky frflosko...

alibabaa
23. okt 2017

neviem ktora sa tu pytala na jar a hubku.
v smreku v kuchynke bola. ale rychlo sa minala. a potom chvilu nebola.. ja som mala svoju a na izbe som si svoje veci poumyvala.
hodila sa mi napr tacka, miska na polievku, tanierik plytky, pribory sice boli v kuchynke ale nie vsetko som riesila v kuchynke. tak aj ostry noz. na izbe neboli pohare, ani uteraky. ale to som vyriesila lacnymi plastovymi v tescu a uteraky som nastastie mala so sebou a aj utierku na riad..
toaletny tam bol.
kapesniky. velmi sa mi osvedcili tahacie servitky z lidla. inak lidl je tam kusok odtial. vo svite. tie ktore ste mobilne.
osusky na plavanie netreba. ale fen sa vam zide aj ked pojdete do sauny bazena... vecne nefunguju tie co tam su. su vraj prehriate. a uz je tam zima na mokru hlavu. a hlavne ihrisko je vedla welnesu... deti sa ihned rozbehnu na ihrisko...

alibabaa
23. okt 2017

@nadezdah davala si sem zoznam veci ktore beries. vyskrtni z tiadial toal. papier. ak mas na izbe wc. ten tam vzdy doplnali. nevidim poharik na kefky. aj ten treba..
inak si sa zbalila cca ako ja.. len kuchynske veci ...
pribor, tanierik, miska uzatvaratelna ak by si nieco chcela zabalit a vziat so sebou... , miska na polievku, pohariky. jar, hubka, utierka.
nieco na izbu aby nebola nuda, .. malovanie, vystrihovanie, lepenie... pexeso, puzzle, knihu, plastelinu...(je sice z nej bordel ale decka sa vyhrali aj hodinu same a nepotrebovali nas a my sme zatial dali kavu a pokecali 🙂 )

alibabaa
23. okt 2017

a priprav sa na to ze budes prat cca kazde 3-4 dni... @nadezdah ale v bonsaji sa da aj prasok tusim na 4 prania kupit...

alibabaa
23. okt 2017

a teda my sme mali so sebou kazda svoj vankusik a deku.

matrix87
23. okt 2017

Ahojte.zhanam niekoho kto byva v Jedli a je ochotny mi ukazat izbu. Dakujem 😉

livia341
23. okt 2017

@alibabaa hej tak našej bývalej izbietke ste a to je ako číslo izby? 306? už som aj zabudla, dost je ta izba chladná, kedže je to severná strana tak málo slnka zasvieti.A spokojná ste? čo už nenavyberáme. každy si to nemože dovolit na luxus.

tinka651
23. okt 2017

@alibabaa my sme este tu do 2.11.je tu super pre nas dve izba v pohode .Sprchovaci kut _ bezbarierovy co nam vyhovuje.Akurat sme tu mali prve 3 dni strasnu zimu na izbe ,ale bola som to hlasit hned po prvej noci a prisli sice na 3 den odvzdusnit radiator uz je faj teplucko 😉inac je tu super 😉mali sme vyse tyzdna krasne pocasie .Dneska prsi a je zima ale da sa ☺

alibabaa
23. okt 2017

@livia341 uz sme odisli. ano chladna veru je. vsetci ako na sahare a mi sibir 😀 ale asi to bolo lepsie ... nemusim velmi prekurenu izbu..
je to 307. a dalo sa to vydrzat 😀 nebola som spokojna so stravou, kedze dcera je bezmliecna. a s dr ... kedze na druhy den po prichode moja dr skonstatovala ze ako mohla prehliadnut zapal pluc...

alibabaa
23. okt 2017

@tinka651 kde byvate?

tinka651
23. okt 2017

@alibabaa 307 Smrek

alibabaa
23. okt 2017

@tinka651 ja odpadnem 🙂 preco mna nenapadlo dat odvzdusnit ten radiator? to poznate nase kamosky co sme si tam nasli 🙂

alibabaa
23. okt 2017

@tinka651 dufam ze ste zdrave. a ze ste necakali pridlho kym upratala izbu upratovacka.. trosku nam trvalo kym sme sa vystahovali. den predtym som sa viac venovala detom na chodbe a rozluckovej "disko" a tympadom nestihla nacas pobalit vsetky carachy...

alibabaa
23. okt 2017

@tinka651 ked si pisala ze "vas vystriedame" ma ani vo sne nenapadlo ze budeme po sebe v rovnakej izbe. inak lepsie ze ste dostali tuto izbu. opacna strana mala dost velky problem s osami...

tinka651
23. okt 2017

@alibabaa Ked sme prisli este upratovala izbu ,ale islo jej to rychlo.Kym muz ponosil kufre ,tasky....no skoncili sme na izbe od dneska .Mala ma sopliky tak nas nechala doktorka na izbe .Nema ani horucky ,kasel nic....v jedalni decka kaslu ,smrkaju....no nechapem.Ale izba je super mne sa paci aj malej .Na rok si to zopakujeme zas.

tinka651
23. okt 2017

@alibabaa .Ked sme prisli upratovala kupelnu,ale ked videla ze muz stoji pred dverami kufre,tasky....no bolo toho dost velmi rychlo mala upratane. A soplavi sme od dneska sme na izbe do zajtra dufam....lebo je to tu na figi ak sme tu zatvorene....Tak deti chodia do jedalne kaslu,kychaju,smrkaju a potom sa cuduj ze to jedno od druheho chyti😔ale dufam ze stredu bude ok ...Tak pozdravujeme a dufam ze vy ste zdravy 😘😘😘

kocanda22
24. okt 2017

môžem sa spýtať my nastupujeme 2.11. ako to vyzerá s pocasim... Treba nám zimné oteplovakou viac kusov pre dcérky či stačí len tie nohavice do dažďa.... Za každý typ budem vďačná...

keischa
24. okt 2017

@kocanda22 my 6.11. a beriem len zimné

nadezdah
24. okt 2017

@kocanda22 ber teple veci. Aj na vymenu. Je tu zima,v noci uz ma mrznut. Urcite ber aj termipradlo a prevazne zimne veci. Treba byt z detmi 3-4 hodiny vonku,takze netreba to podcenovat

matrix87
24. okt 2017

@kocanda22 urcite zimne.buduci tyzden uz by malo snezit aj tu podla domacich co som dnes stretla... v tatrach hore uz je sneh....

nadezdah
24. okt 2017
tinka651
24. okt 2017

@kocanda22 momentalne tu neni taka zima .Rana su chladnejsie ale cez den je fajn.Este sa tu da aj v botaskach aj v mikyne.Mozno za tyzden sa zmeni....Na horach je uz sneh ...

alibabaa
24. okt 2017

@tinka651 ale von mozete ci nie? nam hovorili, ze mozeme chodit von, kym nema horucky. iba to jedlo na izbu. je to na figu. lebo ten pidi stolik... nenajete sa naraz. to mi vadilo...
a co sa tyka dr. viac veci som u nej nechapala... ☹ zvlastnym sposobom sa tam vsetko riesi...

silvatko
24. okt 2017

@nikolasko15 citala som niekolko stran dozadu, ze ste boli v jedle. Mozes mi napisat, ako vyzeraju izby? na fotkach su sice velke, ale maju aj viac posteli a neviddim napr. TV co by tam mal byt, cize uplne ine izby ako v popise. Je to sice uz nejaky cas, co si pislala, ze si tam bola, ale pomozes mi tym....

tinka651
25. okt 2017

@alibabaa Ahoj 😉Pondelok sme boli leziaci,utorok uz nie to nas poslali vonku .Utorok sme boli v Demanovskej a dneska v Sklarni.Ved keby som tu s nou bola zavreta cele dni to by ma asi ....Co sa tyka obeda isla som pondelok pre obed povedala ze ona nema ziadne hlasenie tak sme chodili do jedalne.Ale uz je vsetko ok cvicenim ustupili sopliky a mozme zasa vychutnavat jesene pocasie 😉

zhavlik
25. okt 2017

Ahojte, mame schvaleny pobyt a na januar a ponukaju Borievku 3-postelovu iźbu. Mozete niekto napisat ake to tam je? Ked sme boli zaciatkom roka tak to stavali.

nadezdah
25. okt 2017

@zhavlik Borievka uz funguje naplno. Izby som nevidela,ale dole je jedalen,co je super,hlavne pre ležiacich,je tam aj výťah. Herna je tiez dost velka s gaucom a tv.Izby su vraj velke,ale skusim sa popytat viac. Neviem co konkretne by si potrebovala...

matrix87
26. okt 2017

Ahojte.vsetci riesite ubytovanie.tak ja vam trocha zmenim temu 😉 cjcela by som vediet ake mate skusenosti s fyzioterapeutmi v kombinacii s malymi detmi. Dakujem 😉