Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@nadezdah
konkretnu izbu este nemam. Volala som tom len minuly tyzden, predvolanie mi este dojde. Len vaham, aby sme sa pomestili, ci si radsej nepriplatit dvojnasobok.... zbytocne sa mi platit nechce, ale aby som pocitala dni do konca, k3d na to miniem skoro celu dovolenku sa mi nechce. Jedine co mi pani povedala, ze je to trojka ako trojpostelova izba a na fotkach su len velke. A ze moze byt, ze jedna postel bude mensia, co mi robi obavy, lebo moja dcera spava od narodenia pod mojou "pazochou" vtacena mi pod ruku a zase naopak syn sa v noci prehadzuje a toci sa, ale ten je uz velkac a ma 140cm....ci sa do malej postielky zmesti. Inak mi hrozi, ze budem spat na zemi, lebo samu do postele nedostanem a traja na dvojposteli je tiez tazko, kedze maly nas vzdy vykope....
@keischa
Fúha, ktorý je najväčší? Zistím od upratovačky, lebo som bola vo všetkých izbách okrem jednej, tak či to nebude ten..
Na prízemí je jedna 3 lozkova izba (manžel. Posteľ) + samostatne lôžko a j tomu ešte jedna izba, kde je rozkladací gauč..
Ďalšia izba je dvojlôžková (manžel. Posteľ) s veeeeeelkou kúpeľňou - je tam vaňa aj sprchový kút.. na prvom poschodí sú 2 izby, jedna taká ako na prízemí s tým roztahovacim gaucom, ďalšia dvojlôžková a jedna izba kde je aj manžel. posteľ aj samostatna posteľ.. a ďalšie poschodie je podkrovie.. kde jedna izba je dvojlôžková s manžel. posteľou - práve táto izba je zo všetkých najmenšia a ešte jedna izba je, ale v nej som zatiaľ nebola.. zistím aká je..
Balkón nemá ani jedna izba - je spoločný a vchod je z chodby..
Vlaky počuť dosť, koľajnice sú blízko, ale podľa mňa sa na to zvyknúť dá.. keď sú zavreté okná je to v pohode.
A je tu kľud 🙂
Ci sa tyka Jedly tak zatial sa mi nepodarilo nikoho odtial spoznat,tak neviem dat info.
Ahojte, na budúci týždeň nastupujeme a máme ubytovanie vo Ville Breza 4. Viete mi niekto napísať, ako to tam vyzerá? ... Prípadne poslať fotky. Dik.
Maminy co ste teraz v kupeloch: v lese pri Smreku sme nasli maleho cerveneho Baimaxa. Chceli sme ho nechat u spravcu,kazal nam ho dat do herne. Kedze si myslim,ze tam by ho ak nie znicili,tak zapatrosili...preto vas prosim,ak to cita majitel resp.ak zachytite,ze sa po nom niekto zhana,napiste mi,aby sme ho mohli vratit. Dik.
Uz sme nasli majitela,takze uz netreba.
Baby nezistili ste nieco?
prosím vás neviete ako je to s poštou? môžem si tam dať niečo poslať? .... manžel tam príde s nami a potrebuje ohľadom práce nejaké veci aby mu mohli dôjsť... neviete? dakujem

@didush27 ďakujem ti. Musím.nejak vymyslieť malý mi pije mliečko ešte 3 x denne ... Ty si tam bola?