icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

keischa
19. okt 2017

@didush27 ďakujem ti. Musím.nejak vymyslieť malý mi pije mliečko ešte 3 x denne ... Ty si tam bola?

didush27
19. okt 2017

@keischa
Ja som ešte tu ;)
Tak ak máš otázky, pýtaj sa kľudne

silvatko
19. okt 2017

@nadezdah
konkretnu izbu este nemam. Volala som tom len minuly tyzden, predvolanie mi este dojde. Len vaham, aby sme sa pomestili, ci si radsej nepriplatit dvojnasobok.... zbytocne sa mi platit nechce, ale aby som pocitala dni do konca, k3d na to miniem skoro celu dovolenku sa mi nechce. Jedine co mi pani povedala, ze je to trojka ako trojpostelova izba a na fotkach su len velke. A ze moze byt, ze jedna postel bude mensia, co mi robi obavy, lebo moja dcera spava od narodenia pod mojou "pazochou" vtacena mi pod ruku a zase naopak syn sa v noci prehadzuje a toci sa, ale ten je uz velkac a ma 140cm....ci sa do malej postielky zmesti. Inak mi hrozi, ze budem spat na zemi, lebo samu do postele nedostanem a traja na dvojposteli je tiez tazko, kedze maly nas vzdy vykope....

keischa
19. okt 2017

@didush27 jej super si v breze?

didush27
19. okt 2017

@keischa
Áno 🙂

keischa
19. okt 2017

@didush27 aký je prosím ťa ten najväčší apartmán? má balkon? je na poschodí? je tam teplo? a písali že počuť hluk z vlaku ... tak teraz bombardujem otázkami

didush27
19. okt 2017

@keischa
Fúha, ktorý je najväčší? Zistím od upratovačky, lebo som bola vo všetkých izbách okrem jednej, tak či to nebude ten..
Na prízemí je jedna 3 lozkova izba (manžel. Posteľ) + samostatne lôžko a j tomu ešte jedna izba, kde je rozkladací gauč..
Ďalšia izba je dvojlôžková (manžel. Posteľ) s veeeeeelkou kúpeľňou - je tam vaňa aj sprchový kút.. na prvom poschodí sú 2 izby, jedna taká ako na prízemí s tým roztahovacim gaucom, ďalšia dvojlôžková a jedna izba kde je aj manžel. posteľ aj samostatna posteľ.. a ďalšie poschodie je podkrovie.. kde jedna izba je dvojlôžková s manžel. posteľou - práve táto izba je zo všetkých najmenšia a ešte jedna izba je, ale v nej som zatiaľ nebola.. zistím aká je..
Balkón nemá ani jedna izba - je spoločný a vchod je z chodby..
Vlaky počuť dosť, koľajnice sú blízko, ale podľa mňa sa na to zvyknúť dá.. keď sú zavreté okná je to v pohode.
A je tu kľud 🙂

didush27
19. okt 2017

@keischa
A teplo je tu riadne.. my máme v izbe celý čas zatvorené radiátory a keď sme vonku otvorenú vetračku len v kúpeľni máme pustený radiátor, ale aj tam vetrame cez deň.

didush27
19. okt 2017

@keischa
Takže som zistila o tej najväčšej izbe, že sú tam 2 izby s manžel. posteľami (do každej sa dajú dať 2 prístelky) a ešte jedna izba kde je roztahovaci gauc

keischa
19. okt 2017

@didush27 tak ti dakujem presne tento s 2 izbami máme zajednaný tak dúfam že aj tam je kúpelna ... keby niečo píšem

didush27
19. okt 2017

@keischa
Áno je aj
kúpeľňa so sprchovacím kútom

silvatko
19. okt 2017

@didush27
Vues mi popripade zistit ty ako je to na Jedle? Pozri moj prispevok trochu vyssie. Dakujem ti.

nadezdah
19. okt 2017

@matrix87 Tak baby z Limby vraveli,ze na tretom su izby tak ledva ledva. Maly záchod + umyvadlo,v izbe postele,nocne stoliky a skriňa. Sprchy su spolocne na chodbe

nadezdah
19. okt 2017

Ci sa tyka Jedly tak zatial sa mi nepodarilo nikoho odtial spoznat,tak neviem dat info.

matrix87
19. okt 2017

@nadezdah ok.dakujem za info. Maly priestor prezijeme nejako.budeme viac von dufam... len stol ma mrzi ze nebude... ale nejako to vymyslim... pred rokom sme boli v srobarovom ustave.takze vlastne wc bude vladtne luxus 😅

didush27
19. okt 2017

@silvatko
Ahoj, a čo konkrétne z Jedle ťa zaujíma?

timotea26
19. okt 2017

Ahojte, na budúci týždeň nastupujeme a máme ubytovanie vo Ville Breza 4. Viete mi niekto napísať, ako to tam vyzerá? ... Prípadne poslať fotky. Dik.

silvatko
19. okt 2017

@didush27
Ako su velke izby pre 3 resp. ci je tam dost aj dost uloznych priestorov. Na stranke maju iba velke izby s poschodovymi postelami resp. 4-ky a pani do telefonu mi spominala 3-ku a ci nie je v sprchach natesno. Dakujem.

silvatko
19. okt 2017

@didush27 a stale mi vrta v hlave ta nova borievka...

didush27
19. okt 2017

@silvatko
Skúsim sa spýtať, čo sedia vedľa nás pri stole, ale naživo tie izby vidieť nebudem..

didush27
19. okt 2017

@timotea26
Napíšem ti ss

nadezdah
20. okt 2017

Maminy co ste teraz v kupeloch: v lese pri Smreku sme nasli maleho cerveneho Baimaxa. Chceli sme ho nechat u spravcu,kazal nam ho dat do herne. Kedze si myslim,ze tam by ho ak nie znicili,tak zapatrosili...preto vas prosim,ak to cita majitel resp.ak zachytite,ze sa po nom niekto zhana,napiste mi,aby sme ho mohli vratit. Dik.

nadezdah
20. okt 2017

Uz sme nasli majitela,takze uz netreba.

silvatko
23. okt 2017

Baby nezistili ste nieco?

keischa
23. okt 2017

prosím vás neviete ako je to s poštou? môžem si tam dať niečo poslať? .... manžel tam príde s nami a potrebuje ohľadom práce nejaké veci aby mu mohli dôjsť... neviete? dakujem

nadezdah
23. okt 2017

@keischa jasne ze mozu poslat aj tu. Len sa potom treba u spravcu na to popytat. Ja som dcere takto posielala balik.

alibabaa
23. okt 2017

@livia341 ano ta. ked zavries dvere na kupelni sa to da. horsia je ta 308 rovno na chodbe pri vytahu a hned vedla nej je kuchynka s prackou. tam by som byvat nechcela ani za trest. vsetci po schodoch iduci, vystupujuci a nastupujuci do vytahu. kuchynkarky... 😈

alibabaa
23. okt 2017

@nadezdah v kuchynke je na chladnicke mrazak. nie velky. ale ked si oznacis, tak kludne ho tam mozes mat.

alibabaa
23. okt 2017

@tinka651 307 dalo sa to. a pokial mas dieta ktore uz poobede nespava uplne v pohode izba.
a urcite odmietni 308 ak nahodou.. to je katastroficka izba.

alibabaa
23. okt 2017

@dlucia jejo my sme sa aj videli 🙂