icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

miah
1. feb 2018

@baklik ja som tiez volala este ked som nemala schvaleny a tiez mi povedali, ze rezervacia terminu az ked budem mat schvaleny navrh 😄 Ale pred rokmi to robili aj bez toho

baklik
1. feb 2018

@miah no ona si to rezervovala teraz v januari, takze nechapem...

caruzo19
1. feb 2018

@ingridka07 ahoj,uz sa velmi neda sankovat,je tam lad.ale klzisko funguje denne 10az 12 a potom 13 az 17. ale podla predpovede by malo nasnezit cez vikend

alenka12345
1. feb 2018

@baklik aky som chcela, na april-maj. Tak uz len cakam, ale pri tych hroznych laryngitidach a RZPcke si nemuslim ze by nam to neschvalili.

alenka12345
1. feb 2018

@baklik ale presny termin to nieje, to mi urcia oni, iba som zadala mesiace ktore by mi koli praci vyhovovali a oni uz urcia datum. Tak mi vraveli bbay tu na koni ze sa to da,tak ja neviem,nikdy som tam nebola a ani to neriesila

lubako
1. feb 2018

Ahojte dievčatá. ja mám otázku trochu mimo hlavnej témy, ale chcela by som sa opýtať, neviete, či je niekde v areáli klavir alebo nejaké klávesy použiteľné na precvičovanie hry na klavíri. Dcéra chodí 1. rok na klavír, ide jej to veľmi dobre, ale učiteľ nás upozornil, že 3 týždne, čo ideme do kúpeľov je dlhá doba, ak nebude cvičiť, nechcem aby všetko zabudla.ďakujem

lubako
1. feb 2018

Dievčatá, ja sa to rovno spýtam kultúrnej referentky, tá by to mohla vedieť. Mohli by ste mi prosím niektorá, čo ste práve v kúpeloch, napísať telefon na kult. referntku, na stránke kupelov som to nenasla. Dakujem

ingridka07
1. feb 2018

@caruzo19 ďakujem 🙂

silvatko
1. feb 2018

@ingridka07 uz sa presne nepamatam. Za mna a syna som platila 601e - sme v dovere a 3 tyzdne. Je to okolo 17-18e za noc. Ja som mala stravu. Plus este k tomu dcera ako navsteva. To uhradzas extra.

caruzo19
1. feb 2018

@lubako 0918 365 333

oksu
1. feb 2018

@alenka12345 s deťmi, aj sauna, aj virivka

oksu
1. feb 2018

@alenka12345 nie, netreba nikomu hlasit. My sme boli často mimo areál, veľa sme lyzovali v Lomnici. Keď sme mali len inhalácie a telesnú, tak sme si dali obed balíček, a odišli sme vyletovat. Vrátili sme sa len na 17:00 na večeru.

oksu
1. feb 2018

@silvatko podľa mňa keď rodič vie, je lepšie si sám vzdelávať dieťa, potom môže byť ovela viac vonku.

molin
2. feb 2018

Zienky prosim vas chcem podat navrh na kupelnu liecbu dcere ma 11 rokov . Schvalili by ma ako doprovod alebo je to nerealne. Dcera je poistena v Unione. Dakujem pekne.

lubako
2. feb 2018

@caruzo19 dakujem pekne

zuzka767
2. feb 2018

@molin ahoj neviem ako je to v unione ale v dovere je to tak ze ked mas papier dolozeny od psychiatra ( napr. ze je dieta ADHD a pod.)je mozne ze ti schvalia doprovod.Inac iba do 6 rokov.

alenka12345
2. feb 2018

@zuzka767 vratane sest rokov alebo do dovrsenia siestich rokov?dakujem

zuzka767
2. feb 2018

@alenka12345 vratane 6 rokov mi schvalili a teraz mi zas schvalili kedze dietatko ma ADHD.Ale uz ziadali papier co som im dolozila.Inac treba aby imunologicka napisala do spravy ze male dieta vyzadujuce si pritomnost matky.

kankam
2. feb 2018

@molin ahoj my sme boli minulý rok z Unionu a ideme aj tento, dcéra mala minulý rok 8 , bola som ako neschválený sprievodca

alenka12345
2. feb 2018

@zuzka767 dakujem

daduska2009
3. feb 2018

Ahojte tak my sme sa vratili z Lucivnej vo stvrtok bolo dobre az na posledny tyzden ked maly ochorel som sklamana z lekarov konkretne dr Lipovska arogantna nevypocuje a ked ano tak prekruti vase slova maly mal teploty mal zapal str.ucha aj na pohotovosti sme boli dostal antiviotika v nedelu od utorka zacal strasne sucho kaslat a bolela ho hlava tak som volala dr.aby nas prisla popocuvat ze sa mi to nezda no zial ani leziaci nemaju narok na to aby prisiel lekar za nim na izbu musela som ho obliect spoteneho s teplotou a sli sme do smreku kde dr pocula uz piskoty na prieduskach dala nam kodein a nic viac lenze on sa stale stazoval na bolesti hlavy v stredu sme boli znovu na pocuvanie a doktorka bola velmi spokojna ako sa zlepsil a vo stvrtok sme sli domov s tym ze ma dychanie ciste ale kaslal stale taky suxhy dusivy kasel antibiotika sme dali posledne vo stvrtok rano a v prepustacke je pisane ze mame ich az do soboty prisli sme domov a vecer sa maly pomali dusil dala som mu prednison cipok a upokojil sa a zaspal. Rano sme sli za nasou dr a ta sa zhrozila ze silny zapal priedusiek a nabeh na zapal pluc som sklamana nahnevana a vaham ci sa tam vobec vratime niekedy

luciferkax
3. feb 2018

@molin nezvladne to sama?
Nas 9rocny ide teraz sam a tesi sa

nadezdah
3. feb 2018

@zuzka767 mne napr imunolog dal,ze si vyzaduje doprovod a vszp ma neschvalila. Bola som ako samoplatca

molin
3. feb 2018

Dakujem, dievcata. Ja som bola aj minuly rok len so synom. A teraz idem s oboma len syn je inej poistovni, tak som chcela vediet ci union nie jev schvalovani doprovodu zhovievavejsi. Pojdem ako sprievodca samoplatca teda.

kankam
3. feb 2018

@daduska2009 no nic moc :(,to je tam nova pani doktorka? Ten kodein to len nepotlacal ?

daduska2009
3. feb 2018

Kodein som mu nedala a nasa obvodna povedala ze ze dobre ze som nu to nedala lebo v jeho stave by sa aj zadusil ☹

carlottafavore
3. feb 2018

baby, isiel volakto s takixom do Popradu a spat? neviete kolko to vyjde?

evelin14
4. feb 2018

Ahojte!
Aké máte skúsenosti s domom Jedľa? Idem tam s dvoma deťúrencami v marci.
Ďakujem! 🙂

caruzo19
4. feb 2018

@carlottafavore Vcera som si pisala s chlapikom zo stella taxi a vravel,ze 10€ do popradu a 10€ potom naspat