icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

magg424
17. feb 2018

@lussy83 to je super ten taxik , isto si najdemem maminu ktora sa snami zvezie raz do tyzdna a nakupi nam , samozrejme si zasoby donesieme ale tak na 21 dni sa asi predzasobit neda, s nakupom vydrzime asi tyzden potom uz pojdeme do tesca

lussy83
17. feb 2018

@magg424 ok idem ti pisat

lulu2014
17. feb 2018

@magg424 zdravím....prečo ľutovali ten šrobarov ?? v čom bol problém?? ďakujem
a v smreku sú aj izby s wc a kupelkou? príp.apartman?? ďakujem pekne

lussy83
17. feb 2018

@lulu2014 nepatri sice mne ta otazka no bola som v januari s malym v smreku ubytovana.ano su tam aj apartmany a na kazdej izbe wc a kupelka

magg424
17. feb 2018

@lulu2014 my sme v srobarovom mali izbu s valendami ( ked pozeram tieto foto z lucivnej, srobarov je ovela komunistickejsi) na oddeleni bolo 6 izieb a mali sme spolocne wc a sprchy, spolocnu kuchynku a obyvacku za 4eura na noc a bolo to super , mozno aj preto ze vsetky matky boli normalne a vedeli sme sa dohonut a po veceri sme si osprachovali deti a ked pospali tak sme sa prestriedali.my maminy... tym ze sme mali spolocne priestori nam bolo naozaj veselo a deti sme si navzajom zabavali, ja som napr o 19;30 citala vsetkym detom v obyvacke rozpravku a o 20 uz bolo ticho kazdy zalezeny v izbe... to pisem co sme robili vecer, lebo sme boli naozaj cele dni vonku, cize rano ranajky, procedury, ak syn chcel isiel do skolky , potim na obed a von az do vecere...nepotrebovala som vlastnu obyvacku.....baby si platili nadstandart 16-18eur na den a v podstate to ani nevyuzili, v srobarovom totiz nesmies varit ... kedze tiez boli cele dni vonku.. a ja som zaplatila za 14 dni 56eur za ubytko a oni v podstate uz za 3 dni ovela viac a deti sa im aj tak pytali do spolocnych priestorov lebo co s tou mamou v apartmane ???

magg424
17. feb 2018

@lulu2014 myslela som ze baby lutovali nadstandart nie srobarov , ja vyskusam lucivnu ale zas sa chcem do srobara vratit

misinka26
17. feb 2018

@magg424 ahoj ked pohladas ja som tu v maji davala foto smreku ... ak nie napis a poslem ti ip ...

magg424
17. feb 2018

@misinka26 dakujem u.mi.poslala maminka vyssie, vy ste boli v maji ? v akom termine ?

milagrosss20
17. feb 2018

@keischa a keď si bola na procedúrach tak to si dnu s nimi alebo čakáš vonku niekde. Si v bazéne ci saune?

misinka26
17. feb 2018

@magg424 ano v maji ... od 2 maja do 29 maja... aj tento rok mame objednane na maj...

ingridka07
17. feb 2018

@lussy83 paci sa nam, super tu je. Sme v borievke a som spokojná. Čakala som inak viac procedúr a personál je fakt parádny 🙂

magg424
17. feb 2018

@misinka26 a ake ste mali pocasie tomto obdobi , ja idem v pondelok dohodnut termim , hcela by som nieco od 10maja,na 21 dni ale netusim ako s pocasim

misinka26
17. feb 2018

@magg424 v maji je pocasie rozne... my sme zacinali bol este sneh a koncili sme bolo uz horuco. Takze sme brali aj zimne aj letne oblecenie 😀 uz mate predbeznu rezervaciu?? Tento rok je natresk, ja som volala v oktobri a brala som poslednu 2 lozkovu s obyvackou v smreku ... my cakame na poistovnu a potom tam budem volat o presny termin... my mame 28 dni ...

magg424
17. feb 2018

@misinka26 naozaj , my sme poistovnou schvaleny, januarovy termin som rusila a nahlasila predvezne april maj... ale oni nas dali do jedle a chcem zmenit na smrek, v pondelok tam volam a uvidim ako ja zoberem aj april ak bude volne ...

misinka26
17. feb 2018

@magg424 tak daj vediet ako ste dopadli... mozno sa tam aj uvidime 😀😀😀

sudabe
17. feb 2018

@luvis dakujem taze aj tak budemedlho musiet ist po vonku na rehabilitacie
@magg424 mozem saaj spytat preco vam pridelili izbu? Mi sme tiez boli v sroubarovom ustave na tej izbe z umyvadlom a bolo tam fajn len teraz skoda ze v tej budove nie je jedalen lebo neviem si predstavit chodit s detmi 3xdenne von z budovy jest
@ingridka07

sudabe
17. feb 2018

@magg424 ved urcite tam bude nejaka maminka aj autom tak mozte ist

keischa
17. feb 2018

@milagrosss20 všade ste spolu akurát ja som bola aj s mladším 2 ročným a ten nemohol do sauny tak sme sedeli pred saunou

magg424
17. feb 2018

@sudabe baby ja teda neviem ako vy ale ja som 5.1 bola s malym na krv, a poprosila nasho dr aby nam vypisal ziadost, a 12.1 mi prislo domov ze mam 31.1 nastupit na ubytovanie jedla...nikto sa ma nepytal kedy chcem ist a kam... tak som volala ze teda 31.1 urcite nnenastupime... a poslala navratku kde som uviedla ze chcem termin april maj... takze v pondelok volam a zistujem ci je volny smrek a kedy...

magg424
17. feb 2018

@sudabe myslis to tak ze v jedle by sme museli 3x denne dochadzat za stravou

milagrosss20
17. feb 2018

@keischa a vy ste mohli používať všetko.? Ako doprovod?

kankam
17. feb 2018

@milagrosss20 doprovod samoplatca, alebo schválený je tam na to, aby dieťaťu pomohol zvládnuť procedúry, takže je všade s dieťaťom.(vo vírivke, v saune, sleduje čas pri inhaláciách atď). Sestričiek tam je tak akurát, takže nemôžu obehávať malé dieťa. Potom je tam sestra s deťmi čo sú samé a tá má celú skupinu takže tá dáva potom pozor aj na deti a pomáha im(resp. ich organizuje a pomáha len malým). Inak sú tam sestry na to aby poradili, pomohli uložiť na oddych po saune. Dali plachty a je tam sestra ako dozor pri bazéne.

milagrosss20
17. feb 2018

@kankam ďakujem za informácie... Čiže zobrať plavky?

keischa
17. feb 2018

@milagrosss20 jasné

223peta
17. feb 2018

@lucka8491 neviem či tam máju postieľky mi tam idem teraz len prvý raz doteraz sme chodili do šrobarovho ústavu

milagrosss20
17. feb 2018

@keischa ešte že sa pýtam. 😀 a co také deti robia počas voľná? Vonku sú ihriska?

kankam
17. feb 2018

@milagrosss20 určite

kankam
17. feb 2018

@milagrosss20 áno pred bonsajom je parádne ihrisko, drevená lod, ihriská, hojdačky, preliezky.sú každý deň aj animátorské aktivity, deti sa tešia na súťaže. Bývajú aj výlety (ne-školáci skôr stíhajú). Ja som dcére minulý rok vzala kolobežku a mnohokrát sme mali športovú aktivitu po areáli tak že ona mi utekala na kolobežke a ja som mala beh aby som ju dostihla. Aj dolu pri breze sú ďalšie preliezky aj hojdačky, hrali sme aj človeče v tráve. Všeličo, nenudili sme sa, hlavne aby bolo aké, také počasie, tzn.aspoň nepršalo.

sudabe
17. feb 2018

@magg424 tak jato som, dalaa papiere v utorok do poistovni a pani mi povedala ze mi budu volat ked, mia schvalia aa ze hed si mam sama volat do kupelov o termin no som zvedava. No asi aj mi si dame smrek aspon koli jedalni

martinamatka5
18. feb 2018

Ahojte.Bol niekto v Jedli?Ako bolo?Su tam rovnake izby,alebo su aj vacsie?My by sme mali ist styria.Vraj je tam pre deti poschodova postel,len je kratsia.Dufam,ze sa pomestime.