icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

misinka26
18. feb 2018

@magg424 nabuduce najskor urob predbeznu rezervaciu nz mesiac a liecebny dom a az potom vybavuj liecenie 😉😉😉 tu to tak robi kazdy...

magg424
18. feb 2018

@misinka26 uz budem vediet .. ideme prvy krat tak som nevedela

misinka26
18. feb 2018

@magg424 jasne... ja uz som tiez teraz mudra ako radio 😂😂 ja som vela zistila tu od mamiciek a velmi mi to pomohlo...

alenka12345
18. feb 2018

Dievcata, mala by som bytsa v topol ubytovana, citam ze v smreku he jedalen. Je to vzdialenejšia budova od topol?dakujem

lussy83
18. feb 2018

@alenka12345 ono vsetky budovy mas relativne blizko pri sebe.jedalne je aj v javori aj v smreku a este v jednej budove teraz ma narychlo nenapadne kde.ja by som volila smrek odskusane je tma nnaozaj super..

sudabe
18. feb 2018

jedalen je este borievka a limba
viete mi niekto povedat rozdiel medzi jedlou a limbou co maju vlastne wc a umyvadlo? aôebo nahodou nemate foto?

lussy83
18. feb 2018

@sudabe v limbe naisto nie je jedalen

sudabe
18. feb 2018

@lussy83 ha som tam nebola len to pisala jedna mamicka

lussy83
18. feb 2018

@sudabe ja som tam bola v limbe nie je jedalen chodia do javoru jest odtial..

alenka12345
18. feb 2018

@lussy83 a ten javor je v pohode?

lussy83
18. feb 2018

@alenka12345 ja neviem co tebe vyhovuje co ty beries ako v pohode ale ja som bola velmi spokojna zo smrekom.javor je uz trosku vyssi standard.ma jedno poschodie len je nad restauraciou a je to tam take luxusnejsie uz trosku.na chodbe kde su izby maju koberec a je tam asi 6izieb alebo 8teraz neviem naisto.

zuzanapv
18. feb 2018

@sara2 všetko je tam blízko pri sebe a novo zrekonštruované. Volať treba zrána. Sú veľmi ústretoví a ochotní poradiť

sudabe
18. feb 2018

@lussy83 dik je to daleko? av tom smreku je teda jedalen?

lussy83
18. feb 2018

@sudabe ako to myslis ze co je daleko?ano v smreku je jedalen aj vecsina procedur

alenka12345
18. feb 2018

@lussy83 juuuj,pomylila som sa v topol mam byt ubytovana😉 nepotrebujem ziaden luxus,len nech je samostatne wc a kupelka.

lussy83
18. feb 2018

@alenka12345 tak si pories smrek je lacnejsi a standard je velmi dobry 🙂

sudabe
18. feb 2018

@lussy83 z budovy do budovy

lussy83
18. feb 2018

@sudabe s ktorej budovy do ktorej budovy?

sudabe
18. feb 2018

@lussy83 napr z limby do jedalne javor alebo do smrku

lussy83
18. feb 2018

@sudabe vsetko tam mas relativny kusok do 5tich minut si vsade od jedneho kd k druhemu.samozejme borievka je na zaciatku arealu a villa breza dole pod kopcom na druhej strane arealu tak to je tosku dlhsie ale inak v pohode sa vies rychlo presunut z jedneho kd do druheho...a z limby chodia jest do javoru.a smrek ma svoju jedalen

milagrosss20
18. feb 2018

@kankam a ten bonsaj je ďaleko od brezi?

lussy83
18. feb 2018

@milagrosss20 v podstate vindes len hore mensim kopcekom a si tam sa da povedat

milagrosss20
18. feb 2018

@lussy83 super. No uvidíme. Co bude. Každý tu preferuje smrek. Alebo topoľ. No neviem tam nie sú 4lozkove izby.

kankam
18. feb 2018

@milagrosss20 breza je dolu kopcekom vlastne na opacnom konci arealu. Ked sa vratis spat kopcekom vpravo mas cca 300 m bonsaj a vlavo cca 300 m smrek.

kankam
18. feb 2018

@milagrosss20 mne sa paci aj javor, len som minuky rok mala cast pobytu vymenu so svokrou ktora ma problem s kolenami,a v javore nie je vytah. Smrek nema take pekne ubytko,ale zasa je drahsi, takze my ideme aj tento rok do smreku.

kankam
18. feb 2018

Javor je drahsi som zabudla napisat.alebo este skus borievku, taje uplne nova, dokoncena koncom minuleho roka a su tam aj nejake apartmany + vyhoda je tam jedalen a je to budova pristavena k limbe, kde je skola.

lussy83
18. feb 2018

@milagrosss20 ale jasne ze su..kamoska co som ju tam spoznala tam bola v apartmane.mali rozkldaci gauc,velky stol zo stolickami,velku manzelsku postel a velku poschodovu ale ze doslova velku poschodovu..

milagrosss20
18. feb 2018

@lussy83 ja mam male deti. 3 a 4ročne.čiže poschodovou posteľ nie. To by som sa ne vyspala v kľude. Ale sú tam aj kuchynky však? Zajtra budem volať do Lučivná. A zajednavat termín. Náhodou foto nemáš?

milagrosss20
18. feb 2018

@kankam borievky mi odporučila pani. Ale neviem ci dobre som čítala ale vraj sú tenké steny tam?

lussy83
18. feb 2018

@milagrosss20 kludne mozu spat s tebu na posteli ta je dost siroka a hned vedla nej je ta poschodova cize na spodku rovno vedla vas moze spat ten 4rocny.pripadne s achlapci aj vyspia v obyvacke na tom rozkladacom gauci..chces foto toho apartmanu?ci roznych typov izieb?