Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@maykaaa1122 chces povedat ze ked budeme mat tu obycajnu izbu tak ocko k nam nemoze prist na noc hoc si zaplatime?
Zienky inak dovera mi neschvalila doprovod, maly mal 29.12. 2017 6rokov. Niektore pisali ze dovera schvaluje vratane 6rokov.tak nieje to tak. Moj nema ani tri mesiace 6r. A neschvalili...😕
@alenka12345 možno zãleži od diagnozi. Mne schválili mal skoro 7. Keď sme nastupili na liečenie 7 už mal. Poisťovňa dôvera.
@alenka12345 skús sa odvolať, niektorým potom schválili. Za vyskúšanie nič nedáš ...
@kankam volala som si teraz do lucivnej ze priblizne kedy by sme mohli nastupit,tak cca 5.4.,tak teraz neviem ci to stiham s tym odvolanim... neviete ake tam byva pocasie,nejkaa priemerna teplota v aprili??
Zienky otazocka: pri nastupe vypisuju aj PNky?
@alenka12345 priprav sa na riadnu kosu... my sme boli v maji a este na zaciatku maja sme museli mat zimne oblecenie, postupne ku koncu maja, uz len tensiu bundu. fuka tam velmi studeny vietor este aj v maji, ked uz svieti slnko a vyhrieva vzduch, od tych hor taha stale studeny vzduch, nakolko sneh sa tam dlho drzi, v maji este bol...
@alenka12345 nie
@alenka12345 minulý rok sme odchádzali 17/04 a bolo premenlivo, od 10-15 st. a potom prišiel ešte aj sneh po našom odchode. Je to nevyspytateľné ako na horách ...
Javor
Tak volala som priamo primarke, ci rodicom vystavuju aj Pnky, tak ano ze samozrejme. Tak pre tie ktore idete prvykrat ako ja a tiez sa vam to viac oplati,tak da sase aj cez pnku.
@baklik takze vela tepleho oblecenia. Ako je to so susenim veci,? V pohode na izbe poschlo?
@alenka12345 na chodbe sme sušili, sú tam radiátory a k nim sme sa to snažili smerovať. Do druhého dňa sme mali z pračky suché ...
@alenka12345 v kupelniach v Limbe boli susiaky
@kankam na izbe nieje radiator??
@alenka12345 je ,ale podla velkosti vacsiny izieb ho kazdy radsej mal na chodbe.Akurat kwd sme isli von som si ho davala dnu.inak dost zavadzal.
@alenka12345 ani Nam neschvalili doprovod.dcera mama v oktobri 6
Baby ktoré ste mali Pnku, včera sme sa vrátili a zabudla som s Dr ukončiť PN. Neviete poradiť? Ona na začiatku mi dala 3 papiere do prace s 1 ostal mne. To už vtedy aj ukončila neviete? Ja som z toho mimo. Ďakujem
@ingridka07 keď ste začínali, dala ti papier so zelenými rámčekami, to je začiatok pn a aj preukaz pre zamestnanca. Pri ukončení ti dáva papier s čiernymi rámčekmi, je tam vyznačené vpredu schopný práce od ... Ak to nemáš, vybavte to poštou.
@kankam už som volala s doktorkou, pošle mi to.
Ahojte. Chcem sa sa spýtať či niekto nie je odtiaľto ubytovaný v javori. My sme boli minulý rok v apríli a vraveli že v lete má prebehnúť rekonštrukcia konkrétne sa mali meniť tie rozkladacie gauce lebo boli už v hroznom stave. Môžem sa spýtať či sa to podarilo? Ďakujem
Baby, ako to vyzera aktualne so snehom lucivnej v dedine? Da sa, ci je uz mokro?

bola som v lete a nedaju sa porovnat s nijakou inou liecebnou ktorymi sme si presli 😉 , stacil nam len ten najjednoduchsi zakladny, bez priplatkov iba strava...vadilo mi ze sme nemohli nechat prespat tatina pri nas, ale viem ze by som si to uz do buducna priplatila, oplati sa to 😉