icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

evi32
1. apr 2018

@misinka26 ale staci mailove potvrdenie od poistovne dufam? ja som si ho vytlacila a s tym pojdem do kupelov

misinka26
1. apr 2018

@evi32 poistovna zasiela priamo do lucivnej a ty si donesieš tvoje co ti pride... ale myslim, ze staci aj vytlacene... potom ti poslu z lucivnej navratku, ktoru treba obratom potvrdit a poslat spat...

alenka12345
1. apr 2018

@nadezdah zdravim, tak nakoniec ideme 5.4. Teraz vo stvrtok topol izba c.4. Ta ma aj balkon? Vdaka

alenka12345
1. apr 2018

Zienky mate niektora foto z topol izba c.4.? Vdaka

sonah
1. apr 2018

@misinka26 aha,ak by ti to nedoslo tak ti daju druhy termin?

nadezdah
1. apr 2018

@alenka12345 Myslim,ze 4.balkon nema,ken 2 a 5

evi32
1. apr 2018

@misinka26 vdaka, ano tu navratku som uz poslala, tak by to malo byt ok... a tam na mieste este poziadat dr. o vypisanie PN (mam 5-rocne dieta).. len neviem, ci mam ten papier poslat do nasej soc.p. alebo tam niekde vo Svite? ale to mi asi upresni dr. v Lucivnej

alenka12345
Autor odpoveď zmazal
andybay1
2. apr 2018

Dievčatá, ktoré si "užívate" veľkonočné sviatky v kúpeľoch spolu s deťmi - ako je to počas týchto sviatkov s procedúrami ?

oksu
2. apr 2018

@evi32 PN treba poslať domov

oksu
2. apr 2018

@lubako neuvažovali ste malú vzdelávať vy? Ja to vydim ako lepšie riešenie, vedeli sme tak byť veľa vonku, procedúry doobedu sme si vypytali a poobede sme mali voľno. Takže pekne sme boli vonku a vonku. Učili sme sa kým sme čakali po raňajkách na procedúry, čítanie a matiku sme brali so sebou, aj písanie sa dalo, na chodbe kde je TV je stôl. Pripadne po saune sme sa učili, to sa nemá ísť zo 2hodinky von. Také medzičasi sme využívali.

sudabe
2. apr 2018

Ahojte prosim vas akurat hlasia az 20 strupnov treba mi uz prechodnu vetrovku ci nebude treba a zimne topanky alebo botazky neviem co zbalit pomozte

magg424
2. apr 2018

@sudabe bodaj by od 12.4 bolo 20 stupno aj tatrach.....

magg424
2. apr 2018

UBYTKO JEDLA
syn cestuje v noci , ma zmysel zobrat aj zabranu na postel, ake su tam postele? na valendu zabranu nepripevnim... idal by bola.manzelska postel a z jednej strany pri stene a z druhej dam zabranu

kankam
2. apr 2018

@sudabe tak max 14-15 bude,20 st len na zapade.Zrana je urcite chladni,aj k veceru.Dnes rano este snezilo,cez obed bolo uz fajn,ked svieti slnko je to uplne nieco ine,ako ked fuka studeny vietor a je zamracene ...

sudabe
2. apr 2018

@magg424 najlepsie by tak bolo ale asi tam nebude nejak teplo
@kankam dakujem taze este zimne veci
Akurat mi syn tak kasle ze uz mam obavi ci vobec pojdeme ten kasel mislite ze nas mozu vratit domov?

kankam
3. apr 2018

@sudabe kasle tam vela deti,otazka je to alwrgicky kasej,resp.chronicky,alebo je to akutne ochorenue.V prvom pripade tam kvoli tomu idete ...

misinka26
3. apr 2018

@sonah mne to nemusí prísť 🙂 hlavne aby to prišlo im 🙂 no ak im to nepríde prehodia nás až na sept- okt. a potom ma porazí lebo my potrebujeme byť mimo BA v peľovej sezóne kedy je to pre naho úplná katastrofa ... preto my vždy chodíme v máji ... tak snáď to dobre dopadne ...

sonah
3. apr 2018

@misinka26 aha a ako budes vediet ze to oni maju?oni ti z kupelov nieco spetne poslu?pytam sa lebo netusim ako to chodi....chceme ist 1xdo kupelov aj my.....

kankam
3. apr 2018

@misinka26 my mame pelovu sezonu teraz,este tam mala je tento tyzden,tiez mam obavy,verim ze to tu na dolniakoch teraz nakvitne do nedele.bola zima aj na zapadn.slovensku,tak je to cele posunute ...

misinka26
3. apr 2018

@sonah áno oni mi pošlú tú návratku ktorú musím potvrdiť a obratom poslať späť 🙂

misinka26
3. apr 2018

@kankam hmmm ako pozerám počasie tak asi chytíme aj my peľovú sezónu ... minulý rok to bolo úplne inak, malý nastúpil 2.5. a ešte bol sneh a potom to pomaličky prechádzalo do leta ale nakoľko v tatrách nie je peľová sezóna taká agresívna ako tu v BA tak sme to úplne super zvládli ... uvidime teraz ...

monline
3. apr 2018

ahojte, tak dnes mi prišlo predvolanie, nastupujeme 1. mája 🙂 Mám prváčika, tak to bude iné ako vlani.

kankam
3. apr 2018

@misinka26 veď to, že tu je to extrém, a kvôli znečistenému ovzdušiu ... :( Dúfam, že ten prechod zvládneme. Chcela som nastúpiť o týždeň neskôr aby sme aspoň 2 aprílové potiahli a nedalo sa nejako tento rok ...

jamena
3. apr 2018

Ahojte. Zajtra nastupujeme do Borievky. Vedeli by ste mi tie co ste tam boli ubytovane poradit co zobrat? Su k dispozicii uteraky?a, v kuchynke dost riadov? Idem s dvoma detmi 5 a 3.dakujem

misinka26
3. apr 2018

@kankam Inak máš pravdu tento rok je to úplne o držku ... a neviem čo sa deje v kúpeľoch lebo minulý rok som si zavolala v októbri objednala na máj v polke apríla mi schválila poisťovňa a poslali mi z kúpeľov návratku a na začiatku mája sme šli, tento rok mi už v polke marca volali, že ak nepríde schválenie, že nás hodia až na september a to mám rezerváciu od septembra na máj ... asi majú plno alebo čo ...

sonah
3. apr 2018

Babulky a v lucivnej robia aj diagnostiku alebo daju rovno procedury?

kankam
3. apr 2018

@misinka26 maju vela,ale len deti so sprievodcom,deti bez sprievodu bolo malo. Vraj je smrek az do jesene obsadeny. Ja som vybavovala v novembri a dali mi skorsi termin ako som potrebovala :(

evi32
3. apr 2018

my budeme v Smreku, standard bez obyv. s 5rocnou, vedeli by ste mi popripade este poradit, co take vam tam chybalo, co by bolo dobre este pribalit? 🙂 napr. pribor, tacku, uteraky, osusky, deku..

kankam
3. apr 2018

@evi32 pribor je v kuchynke,ak chces vezmi si vlastny aj malu lyzicku na jogurt a pod.uterak a osusku pre seba,na procedurach dostanes.Ja som deku mala ako prehoz cez gauc.