Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Prosim ako je to so stravou v den prichodu? Zajtra nastupujeme.
@alenka12345 začína sa obedom v deň príchodu a končí sa ranajkami v deň odchodu
@petruldo dakujem velmi pekne.
Prosim Ake je tam aktualne pocasie?v piatok mame prichod.este je aj sneh?vdaka
Taze sme, tua je tuto krasne hoc sme v limbe vsetko super este nech sa detom polepsi.
@sudabe ake pocasie, zahtra ideme
Tak nam po vyse mesiaci prislo schvalenie z unionu aj pre sprievod,syn mal 6 r.min.rok v novembri,este samozrejme chodi do skolky.
@ccokoladka @alenka12345 jej my tiez nastupujeme zajtra, budeme v Smreku 🙂 pozerala som pocasie, ma byt polooblacno, chladno, niekde udavaju 6st. inde 10st., my berieme aj zimne bundy
Poradte mi prosim, idem s dietatom do kupelov. Dieta ma 6 rokov, takze nemam schvaleny doprovod. Pediatricka mi nemoze vystavit ocr-ku, lebo ze je to protizakonne, poradte, co mam v praci cerpat aby som nemusela mat dovolenku 3 tyzdne? dakujem za vsetky rady
@marcelatt pn aj ja som tak
Prosim ako to prebieha ked ma ist dieta do, sauny?
@alenka12345 a vam dal vas obvodny lekar PN ku na vas aku diagnozu? a miesto pobytu pn-ky mate v kupeloch?
@evi32 ocr-ka sa neda, je to protizakonne, lebo dieta je v ustavnej starostlivosti v kupeloch, ako keby bolo v nemocnici, takze o dieta je ako keby "postarane" ☹(( katastrofa v tomto state
No dnes sme nastupili a v pohode mi dala pn tu v kupeloch,miesto pobytu tu v lucivnej
@marcelatt ja som bola original v nemocnici s malym a moja obvodna mi dala ocr v pohide. Takze podla mna po dohode s obvodnym lekarom by mohol vystavit ocrku aj maleho obvodny lekar.
@alenka12345 uz neskoro pisem ked ste tu prsi azda zajtra uz nebude
@sudabe 😉
Dobrý večer, nám dnes došlo z kúpeľov 26.4.18 máme nástup. S kým sa stretneme?
Ahojte žiadosť musi byt od dvoch lekárov alebo staci od všeobecného? Ako ste to dávali prosim vas ?