icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

alenka12345
Autor odpoveď zmazal
alenka12345
4. apr 2018

Prosim ako je to so stravou v den prichodu? Zajtra nastupujeme.

petruldo
4. apr 2018

@alenka12345 začína sa obedom v deň príchodu a končí sa ranajkami v deň odchodu

alenka12345
4. apr 2018

@petruldo dakujem velmi pekne.

molin
4. apr 2018

@sonah len procedúry. Diagnostika sa robí v Šrobarovom ústave.

evi32
4. apr 2018

@kankam dakujem 🙂

sonah
4. apr 2018

@molin aha a bola si niekedy aj tam? Alebo niektora z mamiciek co tu diskutuju? Ake to tam je?

ccokoladka
4. apr 2018

Prosim Ake je tam aktualne pocasie?v piatok mame prichod.este je aj sneh?vdaka

sudabe
4. apr 2018

Taze sme, tua je tuto krasne hoc sme v limbe vsetko super este nech sa detom polepsi.

alenka12345
4. apr 2018

@sudabe ake pocasie, zahtra ideme

baklik
4. apr 2018

Tak nam po vyse mesiaci prislo schvalenie z unionu aj pre sprievod,syn mal 6 r.min.rok v novembri,este samozrejme chodi do skolky.

sonah
5. apr 2018

@baklik a uz mate aj termin ?

evi32
Autor odpoveď zmazal
evi32
5. apr 2018

@ccokoladka @alenka12345 jej my tiez nastupujeme zajtra, budeme v Smreku 🙂 pozerala som pocasie, ma byt polooblacno, chladno, niekde udavaju 6st. inde 10st., my berieme aj zimne bundy

baklik
5. apr 2018

@sonah nie, chystam sa tam volat, chceme ist asi az v juli

marcelatt
5. apr 2018

Poradte mi prosim, idem s dietatom do kupelov. Dieta ma 6 rokov, takze nemam schvaleny doprovod. Pediatricka mi nemoze vystavit ocr-ku, lebo ze je to protizakonne, poradte, co mam v praci cerpat aby som nemusela mat dovolenku 3 tyzdne? dakujem za vsetky rady

evi32
5. apr 2018

@marcelatt ja neviem, ale OCR by ste mohli cerpat 10 dni, zvysok dovolenku... pri mladsich detoch aj PN.. ale opravte ma, ak nemam pravdu

alenka12345
5. apr 2018

@marcelatt pn aj ja som tak

alenka12345
5. apr 2018

Prosim ako to prebieha ked ma ist dieta do, sauny?

marcelatt
5. apr 2018

@alenka12345 a vam dal vas obvodny lekar PN ku na vas aku diagnozu? a miesto pobytu pn-ky mate v kupeloch?

@evi32 ocr-ka sa neda, je to protizakonne, lebo dieta je v ustavnej starostlivosti v kupeloch, ako keby bolo v nemocnici, takze o dieta je ako keby "postarane" ☹(( katastrofa v tomto state

alenka12345
5. apr 2018

No dnes sme nastupili a v pohode mi dala pn tu v kupeloch,miesto pobytu tu v lucivnej

molin
5. apr 2018

@sonah ja som bola. Porobia všetky vyšetrenia. Ak chcete niečo vedieť ešte, kľudne sa pýtajte.

sudabe
5. apr 2018

@kankam ano presne len som sa balana ci to nebude nejaky akutny kasel dr nam dala trifet azda to prejde

alenka12345
5. apr 2018

@marcelatt ja som bola original v nemocnici s malym a moja obvodna mi dala ocr v pohide. Takze podla mna po dohode s obvodnym lekarom by mohol vystavit ocrku aj maleho obvodny lekar.

sudabe
5. apr 2018

@alenka12345 uz neskoro pisem ked ste tu prsi azda zajtra uz nebude

alenka12345
5. apr 2018

@sudabe 😉

oksu
5. apr 2018

@marcelatt PN, ak nie je školák. Ale OCR ma tam veľa rodičov. A zvyšok dovolenka, ak sa nemajú s kým vymeniť.

kakika123
5. apr 2018

Dobrý večer, nám dnes došlo z kúpeľov 26.4.18 máme nástup. S kým sa stretneme?

marcelatt
5. apr 2018

@oksu v soc.poistovni povedali ze ocr sa neda, ako to teda je?

momof3
5. apr 2018

Ahojte žiadosť musi byt od dvoch lekárov alebo staci od všeobecného? Ako ste to dávali prosim vas ?