Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@pzal chodí sa jesť do reštaurácie Bonsaj
Je tam teraz niekto ,halo maminky ake tam mate pocasie ,kto nastupuje teraz v juni?
Maminy aj vy ste mali dajake gumaky a prsiplaste ak ano kde to vsetk9 naraz kupim na dospelaka?
Ahojte.ako to je ked mame schvalene liečenie. Ideme v oktobri. Davaju sa ešte neake papiere?
@sonah kukni si počasie na akomkoľvek portáli, tam máš teplotu, zrážky, atd.
@milagrosss20 minuly rok som mala rezervačku tiež az na oktober ,volali mi s Lučivnej zaciatkom septembra ze za im uvolnilo a a mozem o tyzden nastupit tak som to vzala a hned mi do 2-dni prišla od nich pozvanka kde más vsetko popisane čo treba +cennik..Inka to vraj posielaju mesiac pred nástupom na liečenie.
@lilien10 ďakujem krasne. Robibsa aj neaka prehliadka alebo nieco take?
@milagrosss20 ano u pediatra aj potvrdenie ti musi dat ,tiež píšu od zubara aby sa zabranilo pripadnym bolestiam...všetky info dostaneš v papieroch aj čo treba zbalit 😉
@veronicka1901 my sme mali nepremokave sportove bundy, nie prsiplast a nepremokave topánky turisticke
@baklik to asi nebolo urcene mne 😉
@veronicka1901 asi nie,to bolo určene mne,ale ja som to pochopila,.... 🙂

@pajka66 a chodite okrem pediatra napr.Imuno-alergo? Či ste prestali.Načo sa lieči vase dieta? Ake má diagnózu.