icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

lilien10
2. jún 2018

@pajka66 a chodite okrem pediatra napr.Imuno-alergo? Či ste prestali.Načo sa lieči vase dieta? Ake má diagnózu.

pzal
Autor odpoveď zmazal
lilien10
2. jún 2018

@pzal no ja neviem ktoru sumu budu davat ja raram s tou vyššiou preistotu aj ked poteší ta nižsia 😊.Minuly rok som bola prelom september -oktober Limba a ratali nižšiu.Skus im napisať mail.

pajka66
2. jún 2018

@baklik Intenzívne sme k dr. začali chodiť až od septembra, keď nastúpil malý do škôlky. A boli sme 3 dní v škôlke a 3 týždne doma a to stále dokolecka. A asi to nepovažujú za dosť dlho.

pzal
Autor odpoveď zmazal
veronicka1901
2. jún 2018

@pzal chodí sa jesť do reštaurácie Bonsaj

pzal
Autor odpoveď zmazal
lilien10
3. jún 2018

@pzal vsetky fotky maju na stranke..Bola som tam pozriet pocas pobytu a je tam super a ovela menej izieb ako v limbe .Tusim len 6 a ohradene s detskym.ihriskom.Stravuje sa v Bonsaj.

lilien10
3. jún 2018

@pajka66 ale k akemu pediater či imuno-alergo?

pzal
Autor odpoveď zmazal
lilien10
3. jún 2018

@pzal ja mam Dôveru a posielaju pramo do kupeľou mne neposlali nič.Prisiel mi mail ze mám schvalene..minuly rok mi neprisiel ani mail tak som volala do soc.poistovni a sa informovala.Ale do Lucivnej som si dala rezervaciu este pred schvalenim.

pzal
Autor odpoveď zmazal
lilien10
4. jún 2018

@pzal cca 1-2týždne ak sa podava poštou.Ak elektronicky tak do 5.dni .Prosim😉

baklik
4. jún 2018

@lilien10 kokso, a union stale 4 tyzdne

strikyhaky
Autor odpoveď zmazal
sonah
5. jún 2018

Je tam teraz niekto ,halo maminky ake tam mate pocasie ,kto nastupuje teraz v juni?

lilien10
5. jún 2018

@sonah veď sleduj ich stranku na fb.Kazdy den pridávaju fotky

sonah
5. jún 2018

@lilien10 ved ju sledujem ale naposledy tam fotili redkovky na tanieri.....

sonah
5. jún 2018

Maminy aj vy ste mali dajake gumaky a prsiplaste ak ano kde to vsetk9 naraz kupim na dospelaka?

milagrosss20
5. jún 2018

Ahojte.ako to je ked mame schvalene liečenie. Ideme v oktobri. Davaju sa ešte neake papiere?

veronicka1901
5. jún 2018

@sonah kukni si počasie na akomkoľvek portáli, tam máš teplotu, zrážky, atd.

lilien10
5. jún 2018

@milagrosss20 minuly rok som mala rezervačku tiež az na oktober ,volali mi s Lučivnej zaciatkom septembra ze za im uvolnilo a a mozem o tyzden nastupit tak som to vzala a hned mi do 2-dni prišla od nich pozvanka kde más vsetko popisane čo treba +cennik..Inka to vraj posielaju mesiac pred nástupom na liečenie.

milagrosss20
6. jún 2018

@lilien10 ďakujem krasne. Robibsa aj neaka prehliadka alebo nieco take?

lilien10
6. jún 2018

@milagrosss20 ano u pediatra aj potvrdenie ti musi dat ,tiež píšu od zubara aby sa zabranilo pripadnym bolestiam...všetky info dostaneš v papieroch aj čo treba zbalit 😉

lilien10
6. jún 2018

@sonah pozri v Tescu ..vcera som tam bola a maly aj pre deti aj dospelych .

baklik
6. jún 2018

@veronicka1901 my sme mali nepremokave sportove bundy, nie prsiplast a nepremokave topánky turisticke

najpyzama
Odpoveď bola odstránená
livia341
6. jún 2018

@najpyzama to sem nepatri zverejnovat inzerat na.skupine liecenie.kde sme?

veronicka1901
6. jún 2018

@baklik to asi nebolo urcene mne 😉

sonah
6. jún 2018

@veronicka1901 asi nie,to bolo určene mne,ale ja som to pochopila,.... 🙂