icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

pzal
Autor odpoveď zmazal
pzal
Autor odpoveď zmazal
babindolcanka
10. júl 2018

@pzal deti a doprovod z Jedle jedia v Javori, Bonsaj je v tej istej budove len z druhej strany, v Bonsaji jedia navstevy. Su tam dvere, ktorymi su spojene Bonsaj a Javor.

babindolcanka
10. júl 2018

@pzal bazeny mate 2x tyzdenne po hodine, rozpisu vam to v kupelnom preukaze. Vola sa to bazen - matky s detmi a bazen - volny vstup (ten je v nedelu). Vonkajsie bazeny su tri a uz su pripravene, ale zatial ich neotvorili.

sonah
10. júl 2018

@pzal ano dostali pocas nasho pobytu v juni ,moj syn konkretne nie ale mal hnacky,a kamosky co tam boli tak dostali deti na pipika a dalsie na chrbat,takze my sme si sami bazeny tym padom zrusili,.....ako to cistia dezinfikuju da informujte na bazenoch my sme to uz nezistovali jednoducho sme sa nekupali....

babindolcanka
10. júl 2018

@babindolcanka aha, “presne” bol len preklep a myslela si plesne... ja som to pochopila ze presne sa tam chodilo... takze moja odpoved bola odveci...
my sme tam boli 2x (min. tyzden vo stvrtok a nedelu) a raz vo virivke, zatial som nic nespozorovala... tak hadam sme nic neschytali

lilinka182
10. júl 2018

@didusik neviem ci vam to uz teraz pomoze, termin sme odmietli a bolo to 15.7. - 5.8.2018.....mozno sa vam uz aj ozvali

2bio
10. júl 2018

Ahojte, nastupujeme na pobyt 19.7.....pozerala som na predpoveď počasia a vychádza to na Max. 21 st..... zdá sa mi to dosť chladno na túto dobu..... prosím Vás, boli ste tam niektoré už v minulosti cez prázdniny, aké tam býva leto, viem, že v Tatrách asi nehrozia horúčavy ako u nás na juhu....len poprosím o
info, ak máte skúsenosť Vďaka ☺

pzal
Autor odpoveď zmazal
sonah
11. júl 2018

a inak ,pri nastupe dostanete taky dotaznik spokojnosti ,ktorý si vypíšete pred odchodom hodite do schranky ktor je v smreku,takže aj do toho dotaznika som pisala o plesniach v bazene,....tak snad sa to už nezopakuje a budu obozretnejší,....prijemny pobyt vam tam prajem,....užite si ho,....🙂

pzal
Autor odpoveď zmazal
miah
11. júl 2018

@2bio ja som sa vratila v nedelu, mali sme okolo 21stupov a bolo velmi prijemne, na tricko s kratkym rukavom, obcas mikinu 🙂 minule roky sme boli v auguste, vtedy bolo teplejsie, ale tiez sa to striedalo

2bio
11. júl 2018

@miah ďakujem za info.....je to príjemnejšie ako horúčavy....hlavne, aby v kuse nepršalo a deti využili, čo najviac pobytu vonku 😀

miah
11. júl 2018

@2bio zatial aj ked hlasili dazd, tak len sprchlo 🙂 neviem kde budete ubytovani, ale v Borievke by som horucavy zazit nechcela 😒

2bio
11. júl 2018

@miah budeme práve v Borievke, nič iné voľné nebolo už od marca.....to je to tam fakt také kruté?

tatiana1980
11. júl 2018

@2bio aj my ideme do Borievky ale netreba to dramatizovat 😉

2bio
11. júl 2018

@tatiana1980 veď ja ani nie, som zvyknutá na horúčavy aj do 40 st...... čítala som tu však niekoľko-krat, že v Borievke akosi viac kúria😀

tatiana1980
11. júl 2018

@2bio otvorime okno 😂

tatiana1980
11. júl 2018

@2bio kedy idete?

2bio
11. júl 2018

@tatiana1980 budúci týždeň 19.7....
idem sama 2 deťmi.... hádam potom nebudem potrebovať kúpeľnú liečbu aj ja, lebo tie moje baby sú riadne šidlá 😁

malubo
11. júl 2018

@veronicka1901. Mozem sa opytat za co si teda platila ojrem stravy samozrejme ked si bola schvalena?

sonah
12. júl 2018

@tatiana1980 babulky hlavne si zoberte nalepovacie sietky na okno ,ja som v borievke vyuzila a vetrala som skoro stale na prievan s otvorenymi dverami lebo fakt bolo strašne dusno a skoro kazdy tak vetral kto mal okna iba na spalni,ale vydržali sme.....prijemny pobyt prajem

miah
12. júl 2018

@2bio @tatiana1980 nechcem urcite dramatizovat, da sa to prezit, my sme mali otvorene vsetky okna a obcas aj dvere, aby sa pohol vzduch 😄

lulianna
12. júl 2018

@2bio ahoj. Ake velke mas deticky? Aj ja pojdem s dvomi, potom mi prosim napíš ako ste sa mali. A kde budete ubytovani??

tatiana1980
12. júl 2018

@2bio my ideme 25.7. Tak sa uvidime. Ja mam tiez dve syna a dceru 🙂 oni idu tiez obaja na liecenie.

tatiana1980
12. júl 2018

@sonah dakujeme ja si urcite vezmem 🙂

2bio
13. júl 2018

@miah ...tak určite..., zvládli ste vy, tak aj my určite ☺

2bio
13. júl 2018

@sonah už mám pripravenú.. vďaka 😉

2bio
13. júl 2018

@tatiana1980 áno stretneme sa...sme tam do 9.8 👍