Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@pzal deti a doprovod z Jedle jedia v Javori, Bonsaj je v tej istej budove len z druhej strany, v Bonsaji jedia navstevy. Su tam dvere, ktorymi su spojene Bonsaj a Javor.
@pzal bazeny mate 2x tyzdenne po hodine, rozpisu vam to v kupelnom preukaze. Vola sa to bazen - matky s detmi a bazen - volny vstup (ten je v nedelu). Vonkajsie bazeny su tri a uz su pripravene, ale zatial ich neotvorili.
@pzal ano dostali pocas nasho pobytu v juni ,moj syn konkretne nie ale mal hnacky,a kamosky co tam boli tak dostali deti na pipika a dalsie na chrbat,takze my sme si sami bazeny tym padom zrusili,.....ako to cistia dezinfikuju da informujte na bazenoch my sme to uz nezistovali jednoducho sme sa nekupali....
@babindolcanka aha, “presne” bol len preklep a myslela si plesne... ja som to pochopila ze presne sa tam chodilo... takze moja odpoved bola odveci...
my sme tam boli 2x (min. tyzden vo stvrtok a nedelu) a raz vo virivke, zatial som nic nespozorovala... tak hadam sme nic neschytali
@didusik neviem ci vam to uz teraz pomoze, termin sme odmietli a bolo to 15.7. - 5.8.2018.....mozno sa vam uz aj ozvali
Ahojte, nastupujeme na pobyt 19.7.....pozerala som na predpoveď počasia a vychádza to na Max. 21 st..... zdá sa mi to dosť chladno na túto dobu..... prosím Vás, boli ste tam niektoré už v minulosti cez prázdniny, aké tam býva leto, viem, že v Tatrách asi nehrozia horúčavy ako u nás na juhu....len poprosím o
info, ak máte skúsenosť Vďaka ☺
a inak ,pri nastupe dostanete taky dotaznik spokojnosti ,ktorý si vypíšete pred odchodom hodite do schranky ktor je v smreku,takže aj do toho dotaznika som pisala o plesniach v bazene,....tak snad sa to už nezopakuje a budu obozretnejší,....prijemny pobyt vam tam prajem,....užite si ho,....🙂
@2bio aj my ideme do Borievky ale netreba to dramatizovat 😉
@tatiana1980 veď ja ani nie, som zvyknutá na horúčavy aj do 40 st...... čítala som tu však niekoľko-krat, že v Borievke akosi viac kúria😀
@2bio otvorime okno 😂
@2bio kedy idete?
@tatiana1980 budúci týždeň 19.7....
idem sama 2 deťmi.... hádam potom nebudem potrebovať kúpeľnú liečbu aj ja, lebo tie moje baby sú riadne šidlá 😁
@veronicka1901. Mozem sa opytat za co si teda platila ojrem stravy samozrejme ked si bola schvalena?
@tatiana1980 babulky hlavne si zoberte nalepovacie sietky na okno ,ja som v borievke vyuzila a vetrala som skoro stale na prievan s otvorenymi dverami lebo fakt bolo strašne dusno a skoro kazdy tak vetral kto mal okna iba na spalni,ale vydržali sme.....prijemny pobyt prajem
@2bio @tatiana1980 nechcem urcite dramatizovat, da sa to prezit, my sme mali otvorene vsetky okna a obcas aj dvere, aby sa pohol vzduch 😄
@2bio my ideme 25.7. Tak sa uvidime. Ja mam tiez dve syna a dceru 🙂 oni idu tiez obaja na liecenie.
@sonah dakujeme ja si urcite vezmem 🙂
@tatiana1980 áno stretneme sa...sme tam do 9.8 👍