Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@zuzka767 ešte neviem nemáme podané no chceme ísť až v jún - august alebo jeseň minulý rok bola maminka s malým tiež v topoľ izbu mali 7 ja som nemohla z práce chodili sme s manželom v piatok a v nedeľu domov uvidím či toho roku pôjdem ja či zase mamka mi chodíme cez prázdniny alebo na jeseň ak tak zase ta 7 alebo 6 pekný pobyt
@zuzka767 prosim vieš mi napísať čísla obrázkov na tkl.sk, ktoré sa týkajú 4-posteľového apartmánu v Topoli? Aké je to číslo apartmánu? Tam sú dve postele v jednej spálni, potom 2 postele v druhej spálni a v obývačke sa dá rozkladať gauč pre návštevu? My sme 5 členná rodina, tak hľadám komfort pre všetkých... Neviem, či som niekde čítala, že sa dá vysunúť piate lôžke v niektorej izbe? Ďakujem pekne za odpoveď
@kukula3 ahoj 5 lozkovy app. nie je na fotkach tkl.sk, iba 4 a 3 lozkovy app.Tak mozem ti aspon napisat ten 4 lozkovy obr.c. 4,14,kupelka je k 2 lozkovej izbe a tie ostatne fotky su z 3 lozk.app.
a ked chces aj fotky z 5 lozk.app.tak skus poprosit @30mamina3 a moze ti nafotit ked je prave teraz v nom ubytovana.
Myslela som, ze program robia detom kupele aj ked idu deti s doprovodom. Tak to musim malemu robit program ja? Idete niekto pocas jarnych prazdnin?
Este sa chcem opytat, ci niekto bol 4 az 5 clenna rodina v apartmane v Javori. Konkretne ten 4 lozkovy apartman ma 2 spalne a v kazdej izbe po 2 lozka? plus v obyvacke rozkladaci gauc? Ako sa vam to pacilo? Nasim chalanom sa velmi paci, ze maju hned ihriska pod oknami 🙂
Ahojte. A aké skúsenosti máte s ubytovaním v Smreku, v izbe s obývačkou? A nejaké foto by sa nenašlo? Ďakujem. 🙂
Ahojte..Dá sa už urobiť rezervácia na jún- august? Ďakujem
@zuzka767 sedačku už raz menili počas nášho chodenia tu tak majú ešte asi čas 😂😂 my nemáme neak problém zo stravou sme tu deviaty krát a pohoda alebo sme si uz zvykli 🤔 snažíme sa vyberať to čo nám chuti.niekedy tu bolo strašne veľa hovädzieho čo deti nechceli ale už aj minulého roku bolo menej.

@kacenka78 V 3 lozkovom app.je kuchyna sucastou obyvacky obr.7.,13,12 a izba hned vedla 11, na stranke tkl,
4 lozkovy app. obr. 14, obyvacka, kuchyna, a 2 izby vsetko samostatne.