icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

zuzka767
6. jan 2019

@kacenka78 V 3 lozkovom app.je kuchyna sucastou obyvacky obr.7.,13,12 a izba hned vedla 11, na stranke tkl,
4 lozkovy app. obr. 14, obyvacka, kuchyna, a 2 izby vsetko samostatne.

zuzka767
6. jan 2019

@kacenka78 Izby, obyvacka aj ta kuchyna su velke priestranne,kludne ubytujes aj navsetvu, v izbe je pristelka pod postelou a aj na gauci sa da spat.Neviem ci je toto mozne v tej Borievke ?

kacenka78
7. jan 2019

@zuzka767 v Borievke mas tiez moznost ubytovat navstevu, mas manzelsku postel v spalni, poschodova postel v detskej izbe, pristelky neviem ci sa daju dolozit, v obyvacke gauc, ktory sa roztahuje, nudzovo aj dvaja sa vyspia

miah
7. jan 2019

@zuzka767 ako pise kacenka78 apartman je jeden na kazdom poschodi, vzdy pri vytahu 🙂

zuzka767
7. jan 2019

@miah dakujem za info, uz som sa rozhodla opet pre Topol.

zuzka767
7. jan 2019

@kacenka78 dakujem za info, dnes som volala do TKL a znovu som sa rozhodla pre Topol.

adrianazs
7. jan 2019

@zuzka767 topoľ je super 6 a 7 mávame

zuzka767
7. jan 2019

@adrianazs ano je, ja som tiez bola v 7 a bolo fajn.tento rok znovu chcem.kedy sa chystate?

adrianazs
7. jan 2019

@zuzka767 ešte neviem nemáme podané no chceme ísť až v jún - august alebo jeseň minulý rok bola maminka s malým tiež v topoľ izbu mali 7 ja som nemohla z práce chodili sme s manželom v piatok a v nedeľu domov uvidím či toho roku pôjdem ja či zase mamka mi chodíme cez prázdniny alebo na jeseň ak tak zase ta 7 alebo 6 pekný pobyt

kukula3
7. jan 2019

@zuzka767 prosim vieš mi napísať čísla obrázkov na tkl.sk, ktoré sa týkajú 4-posteľového apartmánu v Topoli? Aké je to číslo apartmánu? Tam sú dve postele v jednej spálni, potom 2 postele v druhej spálni a v obývačke sa dá rozkladať gauč pre návštevu? My sme 5 členná rodina, tak hľadám komfort pre všetkých... Neviem, či som niekde čítala, že sa dá vysunúť piate lôžke v niektorej izbe? Ďakujem pekne za odpoveď

kukula3
7. jan 2019

@zuzka767 je tam aj 5-lozkovy apartman v Topoli? My by sme tam mali byt chceli byt vsetci piati cele dva tyzdne, bolo by super keby bolo 5 posteli 🙂

30mamina3
7. jan 2019

@kukula3 práve sme v ňom ubytovaný 🙂

30mamina3
7. jan 2019

@kukula3 v jednej izbe sú 3postele z toho jedna manželská plus aj vysuvne lôžko.a v spálni je manželská posteľ plus v obývačke gauč ktorý sa dá rozložiť.chodiavame na celý pobyt piati a toto je jediná izba ktorá vyhovuje 😉

kukula3
7. jan 2019

@30mamina3 Ďakujem pekne za informácie, super, že je tam aj apartmán pre piatich. Prosím, aké je to číslo apartmánu? Apartmán má aj kuchyňu? Môžeš mi prosím napísať, ktoré fotky na tkl.sk zodpovedajú tomuto apartmánu? Pekný pobyt prajeme 🙂

zuzka767
7. jan 2019

@kukula3 ahoj 5 lozkovy app. nie je na fotkach tkl.sk, iba 4 a 3 lozkovy app.Tak mozem ti aspon napisat ten 4 lozkovy obr.c. 4,14,kupelka je k 2 lozkovej izbe a tie ostatne fotky su z 3 lozk.app.
a ked chces aj fotky z 5 lozk.app.tak skus poprosit @30mamina3 a moze ti nafotit ked je prave teraz v nom ubytovana.

zuzka767
7. jan 2019

@30mamina3 Ahoj je nieco nove v Topoli? v tom app. kde teraz si ubytovana? Alebo vsetko po starom ako minuly rok.?Dakujem.

sianna
7. jan 2019

Myslela som, ze program robia detom kupele aj ked idu deti s doprovodom. Tak to musim malemu robit program ja? Idete niekto pocas jarnych prazdnin?

kukula3
7. jan 2019

Este sa chcem opytat, ci niekto bol 4 az 5 clenna rodina v apartmane v Javori. Konkretne ten 4 lozkovy apartman ma 2 spalne a v kazdej izbe po 2 lozka? plus v obyvacke rozkladaci gauc? Ako sa vam to pacilo? Nasim chalanom sa velmi paci, ze maju hned ihriska pod oknami 🙂

kacenka78
7. jan 2019

@zuzka767 aj ja ďakujem za info, este otazocka, app 6 a 7 maju okna do vnutra areálu alebo smerom k pristupovej ceste? to uz len taky detail 🙂

zuzka767
7. jan 2019

@kacenka78 maju smerom na vratnicu a hory.App.8,9 maju aj dovnutra do arealu aj na hory ku vratnici a app.1 ma aj do arealu,na hory aj na Limbu a novu Borievku.

kacenka78
8. jan 2019

@sianna sú spoločné aktivity organizované kúpeľmi, výlety, každý deň popoludní je nejaký program...ale za účasti rodiča 🙂

stejja9
8. jan 2019

Ahojte. A aké skúsenosti máte s ubytovaním v Smreku, v izbe s obývačkou? A nejaké foto by sa nenašlo? Ďakujem. 🙂

lubkalo
8. jan 2019

Ahojte..Dá sa už urobiť rezervácia na jún- august? Ďakujem

strelko
8. jan 2019

@lubkalo urcite ano...ja som robila rezervaciu v oktobri 2018 na maj 2019

30mamina3
8. jan 2019

@zuzka767 nové vankúše a paplony 😂😂 a vraj chcú meniť aj matrace.aj neake poháre a hrnce sú pomenene.inac všetko po starom 😉

zuzka767
8. jan 2019

@30mamina3 Dakujem za info ja som dufala ze vymenia tu hroznu sedacku.A aka je strava? Uz sa zlepsila ? Minuly rok bola hrozna ako v nemocnici.

lubkalo
8. jan 2019

@strelko Ďakujem.. ja som chcela v 2017ako sme v septembri odchádzali, že rezervujem na august 2018 a povedali mi, že až začiatkom februára mám zavolať..
a vám sa ako páčilo? boli ste v máji?

strelko
9. jan 2019

@lubkalo my este len v maji pojdeme prvy krat

30mamina3
9. jan 2019

@zuzka767 sedačku už raz menili počas nášho chodenia tu tak majú ešte asi čas 😂😂 my nemáme neak problém zo stravou sme tu deviaty krát a pohoda alebo sme si uz zvykli 🤔 snažíme sa vyberať to čo nám chuti.niekedy tu bolo strašne veľa hovädzieho čo deti nechceli ale už aj minulého roku bolo menej.

misinka26
9. jan 2019

@stejja9 Ahoj 🙂 my sme boli dva roky po sebe v dvojlôžkovej s obyvačkou v Smreku, kľudene napíš aj IP ak by si niečo chcela vedieť bližšie ... pridávam foto ...