Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte baby, chcem sa opytat, ci ste niektora bola s dvoma deckami vo veku cca 3,5 a 1,5 a ci sa to da v pohode zvladnut 🙂 vdaka za info
@tixx ahoj. Tiež mam tuto dilemu, ale písala tu jedna mamička par stran dozadu, skús pozriet... sama s malými deťmi do sauny, bazén, inhalovanie, si netrúfam, pritom som doma na tri deti sama aj 7 týždňov. Ale doma je doma. Pravdepodobne to poriesim tak, že s dcérou si aspon prvý tyzden vyskusame procedury, v našom prípade ide hlavne o nu, a ak uvidím, zeby som drobca časovo zvládla, tak potom by som ho vzala k nam. Neviem, ideme prvykrat, neviem, čo nás čaká, mozno ine mamičky napíšu svoje skúsenosti. 🙂
Zienky, ktoré máte školopovinné deti a boli ste cez zimu v kúpeľoch, stihli si deti užiť sneh popri škole a procedúram ?
Ahojte baby neviem či je tu niekde otázka ako dlho sa čaká na pobyt od schválenia poistovňou.Poistovňa nám schválila na komco novembra a stále nič neprišlo z kúpelov.ďakujem
@uhlikova09 Skús tam zavolať, a informujte sa priamo v tkl. Nám schválili pred Vianocami, a uz sme si rezervovali ubytovanie, termín nam upresnia. Dokonca mi z tkl povedali, ze ak by som nezavolala pred Vianocami, boli by nám ponúkli termin uz teraz v januari. Ak budeme zdravi, plánujeme ist v marci. Takže hned volaj. ;)
@stejja9 no ďakujem,skúšala som volať na nejaký administratívny úsek aj na mobil pani čo píjma detiičky ale nik nedvihol.Tak budem skúšať ďalej.Nevedela som,že treba niečo rezervovať.Myslela som,že automaticky prípde papier kedy máme nastúpiť
@livia341 mam chalana starsieho, riadneho certa, a mladsiu babu, ale ta je podobna, lebo vsetko, co vidi, opakuje. Zrejme teda budeme musiet niektore procedury vynechat a bazen dame, ked pride manzel na vikend za nami 🙂 inhalovanie zvladaju obaja, takze to bude ok 🙂 uz len cakame na termin, tak som zvedava
@stejja9 ake mas stare deticky?
@uhlikova09 su tam tri tel.čísla, tiez som skúšala asi aj 20x pokial som sa dovolala. Tu na fóre baby radili, že ak si chces vybrat termín a prípadne aj ubytko, mozes zavolať a dohodnut sa s nimi na rezervacii. Ak to neurobis, pridelia ti oni, v čase ktory maju volne. Ale čudujem sa, ze my sme mali neskor schválené, a pred Vianocami mi chceli dat termín hned na januar. Možno niekto vypadol.
@stejja9 aha dakujem,tak moj ide sam ma uz skoro 12 v podstate je to jedno kde ho pridelia.Asi to nemusime potom rezervovat.Len by uz nieco mohlo od nich prist
@uhlikova09 ak ide mladý sám, tak budete mať asi iný termín. Máte čas. Mne bolo dieťa samé a končili obdobie bez doprovodu v októbri. Bol to úplne posledný termín bez doprovodu. Tak ktovie kedy začínajú .
Ahojte dievcata. My sme davali ziadost pred sviatkami. Tento tyzden sa nam uz ozvali s kupelov a nastupujeme 21.1.do 11.2. Idem s 4,5 rocnym a 1,5 rocnym. Ubytovany budeme v borievke. Je tu niekto s podobnym terminom?
Strava tu nie je bohvie co,nacapu na tanier studene ,mäso slachovite,desiaty,olovrant a druha vecera co sa berie na izbu su vzdy 2dni pred zarukou,ma tu byt nocny klud od 20tej ale pocujete buchot a krik deti este o 22.00hod.
Inak je tu dobre,sme v Borievke.
A este aj strasny smrad pred jedlom je vo vytahu ako aj v samotnej jedalni ako zatuchnute vechte.
Procedury su v smreku a pri smreku,dalsie su pri restauracii bonsay.Skola je pri Borievke.Takze behate.Ale da sa to

@zuzka767 Prosím ťa kde si bola ubytovaná ??? lebo my sme teda mali peknú voňavú vytepovanú sedačku ... ja som si aj tak na ňu dávala deku predsa len nie sme v 5 hviezdičkovom hotely ale v kúpeloch 🙂 a strava tiež výborná, pribrala som 3 kilá a malý 4 kilá 🙂